Rabu, 30 April 2014

12 di bukit raja - Google Blog Search

12 di bukit raja - Google Blog Search


Gambar-Gambar Tanah Mendap <b>Di Bukit</b> Bintang - Kuala Lumpur <b>...</b>

Posted: 23 Apr 2014 05:58 AM PDT

Kuala Lumpur hari ini terutama di Jalan Raja Chulan menghala Bukit Bintang hari ini mengalami kesesakan teruk apabila berlakunya tanah mendap sehingga menyebabkan beberapa jalan ditutup untuk pembaikan. Beberapa lubang yang dalam kelihatan di jalanraya. Pengguna-pengguna jalanraya yang bekerja di bangunan berkaitan terpaksa mengambil jalan alternatif untuk pulang petang tadi.

12 di cheras - Google Blog Search

12 di batang kali - Google Blog Search

12 di batang kali - Google Blog Search


Bayi Dengan Uri, Tali Pusat Dibuang <b>Di Batang Kali</b> | blogr.my

Posted: 12 Apr 2014 10:06 PM PDT

Bayi Dengan Uri, Tali Pusat Dibuang Di Batang Kali

3 minggu lepas oleh Azim_Alltarzaru di awesomernews.blogspot.com

Sedih.. ini adalah gambar mayat bayi yang dibalut dengan baju sebelum dimasukkan ke dalam plastik sampah dan dibuang di Kawasan Perindustrian Meil, Batang Kali jam 9.30 pagi, Jumaat lalu.Ia ditemui orang asli yang sedang bekerja memotong rumput dan memungut sampah di kawasan berkenaan.Mayat berjantina perempuan ini didapati masih bertali pusat dan dibuang bersama uri ibunya. Dipercayai, ia ditinggalkan di situ pada awal pagi Jumaat sebelum ditemui kurang tujuh jam selepas itu.Bedah

12 di batu caves - Google Blog Search

12 di batu caves - Google Blog Search


Besh Shimatado: Training <b>Di Batu Caves</b>, Gombak, Selangor

Posted: 12 Apr 2014 07:41 AM PDT


Training di Batu Caves sememangnya banyak membantu. Sesuai untuk mendaki ke Kinabalu. Pendakian turun dan naik akan menggalakkan otot-otot kaki bekerja lebih. Aku hanya mampu buat 5 kali pusingan sahaja. Semput habislah. Balik rumah kaki terasa berdenyut-denyut. :)
Paling penting ialah warm up sebelum panjat kerana nanti akan sakit kaki yang teruk. Dan kalau boleh bawa air mineral 500ml tu sekali. 
Hati-hati semasa mendaki kerana tangganya yang pendek-pendek dan orang ramai di situ. Masa turun, kalau boleh ikut tepi berhampiran tempat pegang tangga. In case apa-apa jadi, nak pitam ke, boleh pegang tangga. 
 Ini bukanlah kali pertama aku ke sini, tapi sampai sekarang aku masih tak tau jumlah sebenar anak tangga. Berkali-kali aku kira tapi setiap kali kira mesti tak sama. Adui. Hahaha

ads