Selasa, 11 September 2012

12 di ijok - Google Blog Search

12 di ijok - Google Blog Search


Selangor Peruntuk RM165,000 Bangun Sekolah Tamil Dan Kuil <b>di Ijok</b>

Posted: 05 Sep 2012 04:24 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]BESTARI JAYA,5 SEPT : Kerajaan Selangor memperuntukkan kira-kira RM 165000 bagi pembangunan sekolah Tamil dan kuil Hindu di kawasan Ijok...

Mungkin LGBT saja suka Khalid <b>di Ijok</b> | The Unspinners

Posted: 13 May 2012 08:25 PM PDT


Semalam Mei 13, 2012 merupakan satu hari perpaduan buat penduduk Ijok. Penduduk Ijok dari ketiga-tiga kaum - Melayu, CIna dan India - sama-sama berkumpul di belakang Taman Sejati Ijok membuat bantahan terhadap Menteri Besar Tan Sri Khalid Ibrahim.

Ketiga-tiga kaum di situ membantah tindakan Menteri Besar yang terlalu ghairah memaksa perpindahan untuk membangunkan hartanah.

Menteri Besar yang pernah tergila-gila mahu bangunkan dengan segera tanah ladang menjadi hartanah ketika mengetuai Guthrie hingga menjerumuksn syarikat itu ke masaalah kewangan tidak boleh membuang tabiat lama.


Di Ijok, dia mahu memindahkan sekali gus padang bola, tempat rehat, kuil dan tanah wakaf untuk Masjid Kg Ijok.

Ini pasti ada pembangunan hartanah yang diusahakan.

Kira-kira 130 penduduk penduduk pelbagai kaum menyertai tunjuk perasaan ini yang diketuai oleh Tee Bok Weng, Timbalan Pengerusi PIBG SJKC Ijok.

Dengan tiga-tiga kaum bersatu padu tidak lagi mahu Khalid menjadi MB mewakili rakyat kampungnya sendiri, entah siapa lagi yang masih mahu menyokong Khalid. Mungkin LGBT kot, kalau ada LGBT di Ijok.

Sambutan Rumah Terbuka DUN <b>Ijok</b> Meriah Dengan Kehadiran <b>...</b>

Posted: 01 Sep 2012 05:30 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]BISTARI JAYA 02 SEPT : Orang ramai tidak putus-putus membanjiri Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri bagi DUN Ijok di Kampung Jaya Setia, di sini, semalam. Kira-kira 1,000 penduduk pelbagai kaum menyerikan ...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads