Isnin, 4 Mac 2013

12 di ijok - Google Blog Search

12 di ijok - Google Blog Search


Kelas Jahitan Beg <b>di</b> PKW, <b>Ijok</b> - iNtAn&#39;Z hAnDmAdE sHoP

Posted: 03 Mar 2013 05:14 PM PST

Alhamdulillah, hari yang dinanti-nanti dengan penuh debaran akhirnya selesai dengan lancar. Buat pertama kalinya saya dijemput untuk menjadi tenaga pengajar jemputan di Pusat Komuniti Wanita, DUN Ijok. Terima kasih saya ucapkan kepada Puan Asiah kerana sudi memberikan saya peluang berharga dan sangat bermakna ni.

Pada hari tersebut, saya diberikan tugas untuk berkongsi ilmu tentang jahitan beg. Jadi, saya memilih Curvy Clutch sebagai pattern pilihan. Kelas yang dijalankan bersama 30 peserta dari pelbagai peringkat umur itu berjalan dengan cukup cemerlang. Semua peserta menunjukkan kerjasama dan prestasi yang sangat baik. Saya rasa cukup lega, kerana mereka semua dapat memahami nota dan arahan yang saya berikan.

Maklumlah, saya ni bukan cikgu. Bukan ahli dalam bidang jahitan. Memang pada awalnya semasa sesi memperkenalkan diri, saya dah war-warkan yang saya bukan seorang yang pakar dalam jahitan. Saya cuma ingin berkongsikan ilmu dan teknik menjahit mengikut pemahaman saya.

Ianya menjadi satu pengalaman yang cukup manis untuk dikenang. Terima kasih kepada semuanya. Terima kasih kepada suami kerana mengizinkan saya untuk bergerak selangkah lagi ke hadapan dalam bidang yang saya minati.

Untuk melihat dengan lebih banyak lagi gambar, bolehlah ke page FB saya di Kelas Menjahit Bersama Intan Zulhilmi


LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads