Khamis, 18 Julai 2013

12 di sepang - Google Blog Search

12 di sepang - Google Blog Search


Pengedar Shaklee <b>di Sepang</b>, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil dan <b>...</b>

Posted: 13 Jul 2013 03:54 PM PDT

Alhamdulillah..

Orang sepang..orang putrajaya sekalian.. kita dah ade pengedar yang dekat dengan anda. Tak perlu bawa kereta laju-laju ke branch untuk dapatkan shaklee.

Bagi mereka yang berada di Sepang, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil dan kawasan sekitar yang berhampiran boleh dapatkan Shaklee dengan harga istimewa daripada Pengedar Sah kami : 

 
Selangor ( Sepang, Putrajaya,Cyberjaya,Dengkil, Sungai Pelek dan Sekitarnya)

#Untuk konsultasi dan maklumat lanjut, boleh hubungi saya :
Munirah Hazam
Pengedar Shaklee Utara dan Malaysia - Kedah (Sungai Petani, Gurun, Jeniang, Bukit Selambau, Kuala Ketil)
Email : munirah.hazam at gmail.com
Sms/Whatsapp : 019-5768 456
Page : Munirah Hazam
FB : Munirah Hazam

Belog Cik Zety : Suatu ketika <b>di Sepang</b> Gold Coast

Posted: 04 Jun 2013 01:30 AM PDT

Holiday adalah masa untuk berehat dan tentu sekali berehat bersama keluarga tercinta! Last week, Zety & family telah pun melancongkan diri ke Sepang Gold Coast yang terletak di Bagan Lalang which is famous dengan chalet berbentuk palma iteww. Penah dengar tak tentang Sepang Gold Coast ni? Kalau tak pernah dengar, rajin-rajinkan diri untuk Google. Ihiks.
Untuk entri kalini, malas pulak nak taip so korang just enjoy the pictures lah boleh kan? Bak kata pepatah omputih, "Pictures tell the stories" :P
Ze beloved family *me taking the picture*
From left : Mama, abang & jiji
This is my Mak Lang & si kecik Aqif :)
 Cuaca was sooo nice that evening! Thank you!
 Zety was here. So what? :P
Err..my abah and his beauty belly -,-
My precious lil'sister, Nuyin & cousie, Iyadh
Nampak tak tuu? (I mean the Palma Resort :P)
We had our dinner here, Restoran Bayu Malam
Alhamdulillah, everyone had a happy tummy.
Mencuba untuk menjadi seorang profesional dan berakhir 
dengan layang-layang terbang setinggi diri sendiri -,-
Goodbyeee beach. See you again next time :)

Till then peeps, thanks for reading!


Like dan komen lah kalau suka :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads