Ahad, 29 September 2013

12 di kuala selangor - Google Blog Search

12 di kuala selangor - Google Blog Search


MY ALL: tempat menarik dan tempat makan <b>di Kuala Selangor</b>

Posted: 25 Sep 2013 09:22 PM PDT

Assalamualaikum semua...
lambatnya update hari ni, huhu....emosi tak stabil sikit pagi ni, takpe lah, jap lagi ok lah tu...
nak buat rumusan sikit sepanjang jalan2 Kuala Selangor, utk rujukan aku dan kawan2 yang lain...

Tempat Makan di Kuala Selangor:

1) Cendol Bakar Pandu Lalu, Kg. Assam Jawa
2) Faridah Mentarang Bakar
3) Mentarang Bakar
4) Makanan Eksotik, Restoran Lembah Bernam
5) Cendol Durian Borhan

Tempat menarik di Kuala Selangor:

1) Kelip Kelip Kampung Kuantan
2) Bukit Malawati
3) Muzium Sejarah & Taman Alam

sebenarnya ada beberapa tempat lagi yang kami nak pergi tapi kami kesuntukan masa, ada tempat macam Eagle Feeding kat Pasir Penambang kami tak sempat pegi, tak pelah, mungkin next time...eh, korang ingat Eagle Feeding ada kat Langkawi je? kat Pasir Penambang pun ada tau... :)

chow dulu, nak membawa hati yang sedang lara :-(

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads