Ahad, 31 Julai 2011

12 di puchong - Google Blog Search

12 di puchong - Google Blog Search


Berbuka Puasa <b>Di</b> Restoran JM Bariani House <b>Puchong</b>

Posted: 08 Jul 2011 05:43 AM PDT

Ramadhan akan menjelang tidak lama lagi dan di Restoran JM Bariani House Puchong sedang memyiapkan program berbuka puasa Ramadhan. Khemah,kerusi meja, pekerja, menu dan persiapan berbuka puasa sedang diteliti supaya program berbuka puasa Ramadhan berjalan lancar untuk pelanggan2.

Berbuka Puasa Ramadhan bermakna umat Islam akan berjuadah setelah masuknya waktu solat Maghrib. Restoran JM Bariani House Puchong akan dibuka pada jam 12.00 tengahhari dan ditutup pada jam 11.00 malam setiap hari. Pelanggan bukan Islam boleh menikmati makan tengahhari dan petang setiap hari.

Menu restoran: Nasi beriani Gam, Nasi beriani ayam, Ayam masak merah, Ayam goreng berempah, kambing masak beriani, kambing masak kuzi, daging masak beriani dan yang terbaharu, Rusuk kambing goreng bersama sos Rosemary.
Mee Rebus, Mee bandung, Laksa Johor, Rojak Petis, Tauhu Bakar..
Kuih Melayu saperti karipap, tembosa, Puteri dua sebilik, tapai & dadih.
Pencuci mulut termasuk Creme Caramel, Puding jeli, Jeli kelapa, Chokolate cupcake, bread puding, buah2an potong dan lain2 yang sedap.

Kemudahan "Surau" berada di bawah restoran JM Bariani Puchong, memuatkan 50 orang lelaki & 50 orang wanita. Lokasi surau IOI Boulevard ini hanya satu tangga di bawah restoran. Kemudahan disurau sungguh selesa dengan tempat wuduk dan bilik sembahyang yang berkarpet. Surau dijaga bersih oleh pekerja2 Boulevard dan berkeadaan sungguh selesa dan tenang.


Restoran Berbuka Puasa Ramadhan. 0380767269, 0122005681
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads