Selasa, 13 September 2011

12 di ulu kelang - Google Blog Search

12 di ulu kelang - Google Blog Search


Raya Aidilfitri 2011 – 1432H « .:: Aku Seorang Isteri & Ibu ::.

Posted: 08 Sep 2011 03:58 AM PDT

Raya Aidilfitri 2011 – 1432H 0

Assalamualaikum,

Raya tahun ni beraya di Ulu Klang, pastu Shah Alam. Raya ke dua gerak ke Jengka rumah Tok Cek. Raya ke3 pula ke rumah Mama di Chini 03. Bertapa sana sampailah raya ke5.

Sekarang seminggu lebih dah ye kita beraya.. takkan nak beraya sebulan macam puasa sebulan ye tak? hehe apa pun kalau orang jemput open house tu, kita join jelah kan.. makan2, mengeratkan silaturrahim sesama kita.. tp bila di fikir2.. makin lama makin kurang yang buat open house.

Ada juga yang menjemput, 'datang ajelah bila2 nak beraya, okay. tapi bagitahu dulu bila nak datang.' terima kasih. insya-allah kalau berkesempatan.

Kepada kengkawan terdekat, jemput2 juga ke rumah asid di Shah Alam ni.  Macam biasa, nak  datang tu hapaq awal2 sat gi dapat air teh bujang aje. hehe

Selamat hari raya. Maaf di pinta.

Blog Widget by LinkWithin
asid

Jom Slim dan Sihat dengan cara yang mudah dan selamat

banner!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads