Ahad, 5 Februari 2012

12 di meru - Google Blog Search

12 di meru - Google Blog Search


&#39;Kilang&#39; pelacur 24 jam <b>di Meru</b>

Posted: 28 Jan 2012 05:28 PM PST


KLANG - Sebuah bangunan kilang industri kecil dan sederhana (IKS) di sekitar Meru dipercayai menjadi tempat menyediakan perkhidmatan seks sejak tiga tahun lalu.

Dengan bayaran serendah RM50, perkhidmatan itu disediakan khusus untuk warga asing. Difahamkan, lelaki tempatan tidak dibenarkan memasuki premis itu kerana pengusaha khuatir rahsia mereka diketahui.
Bagaimanapun, kegiatan tersebut mula terbongkar selepas penduduk berhampiran mendapati premis itu semakin kerap dikunjungi warga asing akhir-akhir ini.
Seorang penduduk yang mahu dikenali sebagai Ahmad, 40, berkata, apa yang dibimbangi ialah aktiviti tidak bermoral itu akan mempengaruhi generasi muda di kawasan sekitar.
"Kita tidak mahu kawasan ini dijadikan pusat pelacuran. Kegiatan tidak bermoral itu sekarang semakin mengundang ketidakselesaan penduduk," ujarnya.
Kata Ahmad, pelanggan tempat tersebut terdiri daripada warga Nepal, Bangladesh, Myanmar dan Vietnam.
"Saya difahamkan pengusaha premis terbabit menggunakan wanita warga Indonesia sebagai pelayan khidmat seks dan ia amat laris pada hujung minggu," katanya.
Jelasnya lagi, pusat tersebut beroperasi 24 jam sehari. Semua pelanggan perlu menggunakan pintu belakang bagi memasuki tempat itu.
"Sekali pandang bahagian hadapan bangunan tidak ubah seperti penempatan setinggan warga Bangladesh," beritahu beliau.
Ahmad berkata, beliau pernah cuba memasuki tempat tersebut namun telah dihalang pengusaha terbabit yang mengetahui beliau orang tempatan.SUMBER
Full content generated by Get Full RSS.

Sungai Rapat Online: Penyokong Pas <b>di Meru</b> sudah berpaling tadah!

Posted: 20 Jan 2012 04:03 PM PSTMalam tadi satu ceramah telah diadakan di Meru anjuran penyokong Pas sendiri yang ingin mendengar sendiri perkara yang sebenarnya berlaku dalam Pas.
Agak mengejutkan penyokong Pas menjemput Datuk Dr Hassan Ali untuk berceramah di pentas Pas dalam Dun Dr Rani.
Signal malam tadi memberi petanda bahawa ramai ahli Pas sudah bangkit untuk mempertahankan Islam bersama Dr Hassan. Mereka sudah tidak percayakan pemimpin Pas yang hanya mengikut telunjuk DAP.
Difahamkan apabila Dr Hassan menyebut nama ambiga, parasit dalam Pas, DAP dan pkr mereka bersorak sambil mengherdik.

Yang pastinya penyokong Pas sudah tidak tahan lagi apabila pemimpin mereka diperkudakan oleh Anwar Ibrahim, Ambiga dan beberapa pemimpin DAP demi untuk kuasa bagi memerintah Malaysia.

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads