Rabu, 1 Mei 2013

12 di jeram - Google Blog Search

12 di jeram - Google Blog Search


Kuconteng Diari: Makan <b>di</b> Medan Ikan Bakar Pantai <b>Jeram</b>

Posted: 21 Apr 2013 06:32 PM PDT

Assalam wbt

Wiken lepas kawan aku belanje makan ikan bakar kat pantai jeram. Kat mane? Kat kuala selangor. Ade dua tiga la kedai berdekatan yg ramai orang. Aroma ikan bakar, NRP ikan bakar dan medan ikan bakar pantai jeram. Sumenye walking distance. Kami park punye la jaoh sebab penuh ngan orang.

Camne nak datang sini? Ok.. Cam kami dari gombak. Jadi masuk latar dan exit kat ijok. Terus belok kiri,, arah kg kuantan atau kelip2 la sign board die. Terus dun belok2 sampai jumpe T junction. Belok kiri. Then terus terus terus sampai jumpe shell kat belah kiri.. Ok dah dekat la tu. alert ngan signboard "jeram" means korang da sampai jeram. Then ad trafik lite x jaoh dari shell tadi. Trafik tuk simpang 4... So belok kanan... Kat kiri korang da ad signboard aroma,,, bla3.. Restoren tu la. Hihi. Insha Allah ade la reki nak makan kat sana.

Sampai je carik tempat duduk.then order.air akan sampai dulu. Yg laen2 lambat sket. So korang kene bawak la enpon ke buku ke nk isi mase lapang. Hihi. Takpon borak ngan teman yg dibawa tadi. Memang kenyanggg abesss. Hihi. Makan kat situ abes rm100 tapi memandangkan aku makan ngn engineer petronas maka die telah membelanje aku ;) yeah!! Thank u!!!

Nanti aku nak datang lagi ngn husb tapi nak gi aroma kot ;0 alamak gambar sudah ilangggg.yang ni aku curik dari gugel.. maap maap...


Tiada ulasan:

Catat Komen

ads