Sabtu, 22 Jun 2013

12 di morib - Google Blog Search

12 di morib - Google Blog Search


Keikhlasan itu Penting: Mandi manda <b>di</b> Gold cost <b>morib</b>

Posted: 28 May 2013 09:26 PM PDT

tengah penyelia aku takde ni..aku cepat2 update blog..guna berok band aku..hahaha...kerja pagi tadi aku dah hadap..dah siap tapi ada lagi sikit nak siapkan..pasal pengiraan tu yg aku tak siap2...aku peningla...tak mau pening mai update blog yg dah lama aku tak jenguk...last hari tu aku update pasal langkawi..tapi takde mood nak post ..nnati aku carik mood update pasal langkawi..best sgt langkawi...

minggu lepas kami pi lepak king di gold cost morib..pi bawak anak2 mandi manda...duk umah ada gaji pi la...lagipun anniversary kawin kami..nak pi jauh tak dan la..

korang mai la sini best juga..kolamnya sangat sesuai utk anak2...utk dewasa pun ada...walaupun kecik tapi padat dgn aktiviti kolam...

jom layan gmbr2 ni...pi la tau...nnti aku nak pi lagi bawak family adik beradik aku..




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads