Rabu, 22 Jun 2011

12 di puchong - Google Blog Search

12 di puchong - Google Blog Search


~my life is not so easy®~: Survey Tadika <b>di Puchong</b>

Posted: 21 Jun 2011 11:25 AM PDT

hello blog,
hohoho,haziq dah skolah
tapi aku ada amik gambar dia sekali je masa hari first,tu pun belum masuk laptop lagi gambarnya
alkisah bz wat assignment
dapur tak berasap,rumah tunggang terbalik.
ok jom cerita pasal survey yang aku buat .owh nak masukkan anak ke sekolah haruslah buat survey dulu
opss ni survey bulan 12 tahun lepas.aceceh.masih boleh consider lagi kot
aku survey di internet je,pas tu call mana2 yang aku berkenan
kebanyakkan tadika amik kanak2 umur 4-6tahun ye
yang amik budak 3 tahun tak banyak.adoi
ok ni senarai yang aku copy-paste-save-dalam-word-copy-paste-semula-ke-dalam-entry-ni

1-Tadika Krista (sebulan rm250)
Krista Pusat Bandar Puchong
No 71, Wawasan 2/12 Pusat Bandar Puchong 47100 Puchong
03-58823518

Krista Bandar Kinrara
No 106, Jalan BK 5/11 Bandar Kinrara 47100 Puchong
016-3636645

Krista Puchong Utama
No.31 Jalan PU 5 Puchong Utama 47100 Puchong
0169292893

Krista Bandar Puteri Puchong
49, Jalan Puteri 10/13 Bandar Puteri Puchong 47100 Puchong Selangor
012-2202650
Krista Taman Puchong Hartamas
76, Jalan PH2 Taman Puchong Hartamas 47100 Puchong Selangor
03-80627030

Krista Taman Saujana Puchong
No 1, Jalan SP 10/6 Taman Saujana Puchong 47100 Puchong Selangor
03-80684181 / 012-6931008

Krista Bandar Bukit Puchong 2
No 21, Jalan BP 11/10 Bandar Bukit Puchong 2 47100 Puchong, Selangor
012-6931008

2)Little Caliph Kindergarden
LITTLE CALIPH PUCHONG(TADIKA RESTU IBU)
No. 2, Jalan BK 5/11, Bandar Kinrara
47100 Puchong, Selangor
Person In Charge : Nur Afni Bt Jamal Ab. Nasir
Tel: 017 - 971 7212
E-mail: restuibu.littlecaliphs@gmail.com

3-El-Khawarizmi Little Muslim
No. 1 Jalan Prima 2/3 & No. 2 Jalan Prima 2/4, Taman Puchong Prima, Selangor.

4-CIC(Children Islamic Centre)
CIC Taman Tasik Prima,
No 5-2 & 6-2, The Wharf, Jalan Tasik Prima 5/1,
Taman Tasik Prima, Puchong (Above Klinik Alam Medic and My Mydin)
Yuran masuk:rm460(program2-3tahun,playschool)
Bulanan:rm250

5-Q-Dees(ada mandarin)
No 197, Jalan PP1/2, Taman Putra Prima, 47100 Puchong, Selangor.
019- 222 5149, 603- 8060 5360
Yuran rm290 sebulan

6-Tadika PASTI
NO 1 JLN WAWASAN 2/20, PUSAT BANDAR PUCHONG
 TEL: 03-5882 2924 (OFIS), 019 2617276 (KAK YAH), 013-341 7204 (EN.SYED)
Yuran daftar rm170
Rm67sebulan

7-REAL Kids(CEC)
No. 25-27, Jalan Putra Indah 9/16, Putra Heights, 47650 Subang Jaya.
03-5192 0513

Lot 5500, Jalan Kasawari 6, Bandar Puchong Jaya, 47100 Puchong
03-8075 7686

No. 61, Jalan Puteri 10/3, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong.
03-8060 5414

8.Genius Aulad
52-1 Jalan Puteri 1/4, Bandar Puteri,
Puchong, Selangor,Malaysia
bputeripuchong@geniusaulad.com.my
03 - 8063 5351 (tel)03 - 8063 5350 (faks)017 - 6201 663(hp)

9-Smart Soleh Integrated School
Smart Soleh Puchong
No. 51, Jalan PU5, Taman Puchong Utama,
47100 Puchong, Selangor DE
Tel: 019-2333908

10-Smart Reader
Smart Reader Puchong
No. 14A (1st Floor), Jalan Tempua 2A, Bandar Puchong Jaya
47100 Puchong, Malaysia
0380766757

owh sangat banyak tadika yang tumbuh bagai cendawan di puchong ni
ni aku senaraikan yang glamer2 je.huhu
ada jugak tadika lain yang biasa2(pada pendapat aku) tapi aku tak letak dalam senarai ni
sebab panjang sangat daa
lagipun yang aku tak senaraikan tu kadang2 xde website sendiri
owh..
encik adam nak anaknya masuk tadika yang islamic+english+dekat dgn rumah
so senarai pendekkan dari 10 diatas,tadika pilihan ialah:
-G.A
-CIC
-Smart soleh

selepas senarai pendekkan kenalah telefon satu2 tadika tersebut untuk bertanya maklumat lebih lanjut
owh cerita pasal telefon di entry lain
sebab entry ni dah panjang daaa
ok jom tepek gambar photoshoot utk selingan entry ni,

*cerita photoshoot di lain entry jugak

sekian,

nota kaki:panjang proses pemilihan.huhu*ibu bapa yang cerewet,byk cekadak

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads