Isnin, 20 Jun 2011

12 di rawang - Google Blog Search

12 di rawang - Google Blog Search


Mak Izz Menulis: Kenduri Kahwin <b>di Rawang</b>

Posted: 16 Jun 2011 06:36 PM PDT

Majlis berlangsung pada Ahad lepas, 12 Jun.

Bapa pengantin merupakan abang kepada adik ipar emak. Rumah pengantin tidak jauh dari rumah Kak Ngah di Green Valley, Rawang. Maka berbondong-bondonglah kami ke rumah pengantin, selain mewajibkan diri menghadiri walimah kerana tiada urusan lain, kami juga ingin berkenalan dengan saudara-mara belah keluarga ibu saudara yang lebih mesra kami panggil Mama itu. *nape tak cakap je ko pergi sebab nak makan lauk kenduri? ^____^

Bergambar sebelum ke kenduri (menanti kaum hawa  bersiap)

 Yang semakin susut badannya

 Dua beradik yang ceria sebab rumah tiba2 ramai ahli

Geng sepupu bersama Pak Ngah

Gambar2 selepas makan (sebelum makan takdo)

Makanan adalah super sedap. Semua menu sedap.

 Gambar bertiga sahaja, Abang Izz ntah ke mana

 Aku yang dah sama saiz dengan Kak Ngah *arghhhhh

 Pelamin nan indah

 Sepupuku, Rabiatul Adawiyah (anak sulung Mama)

Gambar pengantin takde sebab kami sampai dah agak lewat. Pengantin pun dah masuk bilik (untuk solat zohor la.. apa korang pikir da?) ^__^ Aku sorang je yang excited nak bergambar di pelamin (nasib baik Hasanah ada buat peneman) Then paksa Adawiyah ikut sama (jadi photographer) sebab geng cik kiah yang lain tak berminat. Huh!

Kepada pasangan pengantin (nama dah lupa) Selamat Pengantin Baru dan berkekalan hingga ke anak cucu :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads