Ahad, 26 Jun 2011

12 di ulu yam - Google Blog Search

12 di ulu yam - Google Blog Search


IRISH and IZARA: Sepetang <b>di Ulu Yam</b> dam..

Posted: 05 Jun 2011 02:20 AM PDT

Selamat hari Ahad smue,semoga hari2 anda ceria selalu hendaknye,(pergghh mcm dj radio laa pulek..?) Saje nak menggedik kat blog sendiri pasal sepetang di Ulu Yam dam ni haaa..

Padahal boleh dikatakan tiap2 petang lalu sini klau nak gi umah parents saye,entah ape ke mimpi ayah saye aritu nak berhenti & saje tgk view kehijauan tasik buatan/takungan air(dam) tu.. Selalu kemain laju lagi bawak kete lalu sini,siap kona2 smpai pening kpale..ptg ni singgah pulak?


Alang2 dah berhenti tu,amek lah gambo..merakam kenangan selagi tasik ni masih ade,manelah tahu lagi 1o tahun tetibe dah jadi KLCC nombor dua pulak kat sini kan..? Hahahaha..
Anak bujang saye tu,klau nampak air je nak mandi,x kesah air kolam ke,air sungai ke,air laut ke,tu da siap bukak baju nak swim kate nye..? Alahai putra hati momma ni,mcm2 hal.. Suke tgk gelagat anak2 yg mencuit hati..
Ni Irish tgh ngamuk2 degil nak mandi jugak..!! We all tetap bergambo,Irish nak nangis,nangis laa.. Mom ckp dam ni bahaye,takde org mandi pun,bnyk org memancing jer..!!
Mom dgn Khayra always maintain manje2 gedik,senyum je sweetheart momma ni.. Mak saye pon mcm dah berjoyah amek gambo nak bercakap2,hahahaha mak oh mak...
Happy evening... :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads