Khamis, 7 Julai 2011

12 di ulu kelang - Google Blog Search

12 di ulu kelang - Google Blog Search


Kasih Aleeya & Kasih Amaani: Kenduri <b>di Ulu Klang</b>..

Posted: 05 Apr 2011 01:01 AM PDT

lepas gi Bazaar kat JayaOne tu.. terus gi kenduri kat Ulu Klang.. sebenarnya Pak Radie orang ulu klang (belah mak) semua Mak Mentua yang masak.. sedap! tapi amik gambar jer yang lebih.. hahaha...

orang dah lama tak de baby.. cengginilah.. Acih, tolong bagi laluan adik plak yer? hahaha..

amaani gembo-gembo in da house!

ni first time kenduri kat rumah baru.. tapak yang sama.. tapi rumah lama dah roboh so ganti rumah baru..

Amaani with Kak Sofea.

lauk peberet nie.. dapnye!

mak mentua.. tumbuk sendiri sambal belacan...

Acih rambut tak reti sikat? heheh.. ok tu handbag baru Acih yang mama belikan kat Bazaar.. kelas tak kecik-kecik dah gedik nak henbeg mcm nie.. tapi dia suker giler okeh!

celah-celah pon jadiklah ;)

kecik-kecik dah main BB ke amaani? heeeheee... ko tengok muke dia khusyuk giler ;)

close up sket

new house di design oleh Pak Radie.. eh ye ke Pa?

with cousins

Nurin-Acih-Azhar-Syasya

aku siap buat numbering nie.. kalau nak tau, nilah cucu-cucu Atok Hamid & Nenek Ani... dah 7 okeh!!!

nombor ikut ketuaan sampai kemudaan ;) dari 7 orang ada 1 jer jantan in da house yo! hmmmmmm.. cemana aku nak dapat boy nie? sile tolong bagi tau sket ;)

mereka semua adalah pembuli.. sian Pak Radie.. no wonderlah ku--- okeh diam kang dia sentap!!

ok ni takde nombor

mak nenek

with IBU..

eh dah habis yeh gambo? hahahha.. ok lah sekian dulu... eh ok ke aku buat xtra large gambar? rasa puas sket tengok ye dak?? ke over???



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads