Selasa, 27 September 2011

12 di cheras - Google Blog Search

12 di cheras - Google Blog Search


Banjir <b>Di</b> Hadapan Leisure Mall <b>Cheras</b> | it&#39;s all about you and me

Posted: 18 Sep 2011 02:20 AM PDT

Tengahari tadi hujan lebat beserta angin kuat di KL.On the way ke cheras,as usual dari selayang akan lalu jalan loke yew dan pass by leisure mall . Tapi waktu bawah jejambat otw tuh,kereta tak bergerak.Kereta dari arah Cheras lak,langsung takde.Sah-sah air naik ni tapi tak tau kat area mana.Lama gak kami menunggu dalam kereta.Ada gak orang yang keluar nak tengok keadaan.Dalam pada duduk dalam kereta ada gak kereta yang berani merempuh air tinggi tu.Pastu tersangkut dek banjir tu.Kesian tengok.Bawah ni few pixs sempat aku snap:

orang dah start keluar kereta nak tgk apa kesnya..

orang dah start keluar kereta nak tgk apa kesnya..

motor pun tersangkut dlm banjir

motor pun tersangkut dlm banjir

percubaan untuk meredah banjir

percubaan untuk meredah banjir

Posted from WordPress for BlackBerry.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads