Selasa, 6 September 2011

12 di shah alam - Google Blog Search

12 di shah alam - Google Blog Search


Suasana persiapan raya <b>di Shah Alam</b> | dhieranottie.blogspot

Posted: 24 Aug 2011 05:28 PM PDT

Salam pembuka bicara..

Bahang raya dah makin hangat kan? Ahad hari tu saya bershopping di area Shah Alam. Tak ada beli apa pun. Window shopping je banyak.

Mula-mula pergi jualan gudang seperti dalam entri ini. Saya hanya beli 1 blouse dan 2 pasang sandal. Tapi Z beli 3 helai baju jenama Giordano yang bernilai RM 108. Murah (pada saya)! Tak ada gambar. Lupa nak snap sebarang dua.

Selepas itu terus pergi Plaza Alam Sentral. Suasana shopping di Plaza Alam Sentral. (saja tangkap gambar yang kat hujung-hujung)


Hari ni agak ramai mungkin sebab hari ini hari minggu, susah sangat cari parking. Last-last parking dekat parking terbuka sebelah kompleks PKNS. Bayaran RM2 per entry. Itu pun kat luar-luar, kat tepi-tepi jalan penuh dengan kereta juga. Kat kompleks PKNS siap jumpa Zul Yahya lagi. Tinggi orangnya. Tapi tak ada kerja la nak tangkap gambar dengan dia kan?
Saya pergi dengan Z. Kami tak ada beli-belah pun kat sini melainkan saya menukarkan duit raya yang Z bagi untuk tahun ini kepada sesuatu barang. Entri lain baru cerita lah, boleh? Lepas balik je dari window shopping, kami pergi Econsave Kampung Jawa yang baru bukak tu. Sebab Z nak shopping barang sikit. Tapi banyak beli buah-buahan aje dia tuu. Antara hasil shopping dekat Econsave.
Air sunkist, potato chip, tisu dan kotak putih tu saya punya. Barang Z ada kat bawah-bawah. Tak banyak pun saya berhabis. Tapi Z memang banyak la. Siapa yang pernah baca entri saya sebelum ini pasti tahu yang Z ini cerewet dalam bershopping. Shopping kalah perempuan. hek

xoxo

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads