Ahad, 21 April 2013

12 di kelana jaya - Google Blog Search

12 di kelana jaya - Google Blog Search


#PRU13 : Petugas BN <b>Kelana Jaya</b> Kena Tarah <b>Di</b> Kepala !! | AAKJ

Posted: 17 Apr 2013 02:00 AM PDTpergHHH !! Kelana Jaya..Oh Kelana Jaya !! Nama Kelana Jaya tiba-tiba meletup sekejap..mengukir nama yang memalukan keseluruhan jentera BN Kelana Jaya. Menjadi sejarah melangkah sumbang untuk menghadapi PRU13 !!
Saat Presiden UMNO yang juga Presiden BN menyampaikan watikah kepada Pengerusi-pengerusi Perhubungan Negeri Seluruh Malaysia dan juga Parti Komponen BN..saat itulah sejarah tercipta..demostrasi tak puas hati tentang calon pilihan BN..yang sedihnya..datang dari Kelana Jaya..adehhhh !!

Isu tak puashati dengan calon bukan saja berlaku d Kelana jaya..ianya berlaku d beberapa tempat..PM dan barisan kepimpinan BN dah jangka perkara ini berlaku..malah bukan BN saja..parti politik d seluruh dunia menghadapi masalah yang sama.


Kita sebagai Bapa juga menghadapi masalah untuk puaskan hati anak-anak kita..bukan semua permintaan mereka kita mampu tunaikan..bukan semua yang d minta kita beri..

Kejadian d PWTC kelmarin amat menyedihkan..memalukan..khabarnya dalang pun d kenal pasti..nanti aakj akan paparkan pengakuan mereka yang terlibat dalam demostrasi yang d susun rapi itu..MAJORITI yang hadir d TIPU !!


Apapun aakj ucapkan tahniah dan syabas kepada Datuk Tengku Rethwan, Calon BN Dun Seri Setia kerana  mampu bersabar d tahap yang paling tinggi. Aakj juga ucapkan SALUTE pada semua kepimpinan UMNO Bahagian Kelana Jaya yang d pimpin oleh Datuk Yahaya Bin Bujang bersama ahli jawatankuasa bahagian yang lain serta kepimpinan sayap wanita, pemuda dan puteri kerana masih setia dengan keputusan PM Najib dan masih kekal semangat kerja berpasukan !
"Abang Shukri Misai' a.k.a "Misai Teksi" muncul d bilik gerakan PDM Penaga dengan gaya rambut "1Malaysia Undi BN" !!
Tersentuh hati aakj..saat Kelana Jaya bergolak..saat kita, BN perlukan kemenangan..saat perlukan sokongan semua peringkat..Abang Shukri hadir dengan semangat sayangkan BN..beliau zahirkan sokongan bukan sahaja dari hati..malah beliau sanggup tunjukkan pada semua yang hadir bahawa sokongan beliau terhadap BN kekal dan calon adalah nombor dua !
"Calon hanyalah perantara amanah Kerajaan Bn dengan rakyat" 
Nasihat beliau pada pengundi dan petugas..terimalah calon yang d lantik PM Najib, ada rahmat d sebalik semua ini..
Aakj pun terasa nak buat jugalah hehe..
..bersambung ; Dalang Demostrasi Di Kenal Pasti !!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads