Jumaat, 24 Mei 2013

12 di cheras - Google Blog Search

12 di cheras - Google Blog Search


Makan <b>Di</b> Orchid Bistro, Jusco <b>Cheras</b> Selatan - CikLilyPutih

Posted: 02 May 2013 09:02 PM PDT


Makan luar lagi ermm kali ni ke Jusco Cheras Selatan plak.
Ini adalah one of Mr Big favourite place during weekend untuk pi melepak sebab shopping complex ni tak beso nak jalan. Bila dah penat cuci mata tu barulah teringat nak makan.
So cuba lah makan kat ORCHID BISTRO ni sebab tempat makan lain semuanya penuh dengan orang, walaupun time tu dah pukul 4 petang.
Tempatnya not bad gak, easy acess betul-betul depan pintu Jaya Jucso ni. Open concept so amat sesuai untuk orang-orang cam aku ni melepak kan. Terlupa nak amik gambo menu, alah bukan penting pun kan.
Minum Ice Lemon Tea ye udah. Penghilang dahaga yang menyegarkan
Tengokla apa yang ktorg order
Mak oi banyak tuh. Tapi licin gak wei semuanya. Makan sambil borak-borak tup-tup tengok dalam pinggan dah abis pun. Nasi goreng punye telur tu bentuk LOVE kan, comel plak aku tengok. Mee goreng memang betul-betul maka style, terasa segala perasa-perasa yang digunakan.
Harga not bad gak lah, tak lah mahal mana pun. Rasanya semua sekali tak sampai RM40.00 pun. Ntah mana bil pun aku tak tau
update status pun nak amik gambo ke?
Lain kali nak makan kat sini lagi lah, nampak best plak tengok orang lain punya makanan.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads