Jumaat, 24 Mei 2013

12 di dengkil - Google Blog Search

12 di dengkil - Google Blog Search


Cendol Bakar Kuala Selangor Kini <b>Di Dengkil</b> | blogr.my

Posted: 20 May 2013 07:49 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Cendol Bakar Kuala Selangor Yang Popular Kini Di Dengkil.

JJCM : Cendol Bakar Kuala Selangor <b>di Dengkil</b> - Mrs Fiza

Posted: 19 May 2013 07:18 PM PDT

Siapa penah dengar pasal cendol bakar kuala Selangor angkat tangan! Hehe. Punya lah teringin giler baby masa blogwalking blog sape ntah.Dia pegi Kuala Selangor masuk drive thru Cendol Bakar untuk beli.Terus kempunan Iols tengok gambar cendol bakar dia..perghhh memang mengkagumkan lah!

Dia punya rasa sampai nak ajak suami pegi Kuala Selangor semata nak makan cendol bakar.rasa je lah macam nak pegi.hahaha

Sungguh tak sangka kini Cendol bakar Kuala Selangor dah dekat ngan iols..Cendol Bakar ni baru je kot buka dekat Dengkil.Dia punya lokasi betul² tepi Jalan Besar Putrajaya ke KLIA. Ni jalan dalam tau bukan highway PLUS tu..wakakaka

Masa weols sampai kete dah penuh kawasan halaman kedai.Sekali tengok ha orang tengah queue nak membeli kemain panjang lagi..kena lah sabar kalo nak makan kan?

yang ni pulak lane untuk drive thru.Sila lah percaya Cendol Bakar Kuala Selangor di dengkil pun ada drive thru. tapi jangan lah kau bajet ada sound speaker ke hape yang macam MCD tu..yang ni orang tu sendiri akan pegi kat kete untuk amik order..lihatlah..macam² jenis cendol bakar. Pilih je ikut tekak.Harga pon lain². tapi kenapa ntah cendol VIP tu murah.Patut lagi mahal khennn?Kitorang beli 2 jenis cendol bakar. Satu cendol Pulut dan satu cendol durian pulut..nomnomnom
cendol pulut untuk daku..Rupa menarik rasa pon sedap! kena dengan tekak iols. Cuma pertama kali kau sedut cendol ni akan terasa kelainan disitu. Mungkin sebab rasa gula merah yang dibakar tu.hehehe

Yang ni pulak cendol pulut durian untuk cikgunaman.Sedap jugak katanya.Tapi kurang sikit pada tekak daku. Mungkin tak reti nak merasai nikmat cendol bila dicampur durian..heheheOrder jugak tauhu goreng RM2 buat jamah.Segan kot nak duduk semata makan cendol je..hehehe tauhu ni biasa² rasa dia.Boleh je buat sendiri kat rumah.HAHAHAHASpotted! perempuan gems tengah nikmati cendol! sedap sangat letteww sampai tak pandang ke lain dah.

Sekali lagi ulang..Kot ada yang nak try kan. Lokasi kedai Cendol Bakar Kuala Selangor di Dengkil ni betul² tepi Jalan Besar Putrajaya ke KLIA tu tau..Biasa orang akan lalu jalan ni kalo nak pergi Bandar Baru Salak Tinggi, KLIA, Nilai..Kedai dia betul² belah kiri jalan lepas traffic light kat dengkil kalo dari arah Putrajaya..

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads