Selasa, 30 Julai 2013

12 di dengkil - Google Blog Search

12 di dengkil - Google Blog Search


aLw!z b3 my baby: Cendol Bakar Kuala Selangor Kini <b>di Dengkil</b>

Posted: 27 May 2013 01:11 AM PDT

Cendol Bakar Kuala Selangor yang masuk JJCM tu dah bukak cawangan kat Dengkil yuolls... aku tau pon sebab tengok membe check-in kat fesbuk.. huhuhu.. dan-dan tu jugak wasaps cik laki ajak pegi... 
tapi last two weeks baru dapat merasa. hewhew... lepas tengok Iron Man kat Alamanda terus terjah sini.. masa tu pon dah kui 6 lebih..
 pegi dah lewat petang, so kurang la sikit beratur nyer..

 macam² jenis cendol ada.. harga pon masih ok-ok.
 kat sini konsep die self-service yer... sila la beratur, bayar, then bila dah dapat cendol duduk la mana² meja yang kosong.
 aku memang hantu cendol pulut. 

 hubby order cendol durian.

 budak ni pulak belasah je mana²... tak memilih punya.. muahahaha....

boleh jugak order goreng² kat sini.. hubby order kueytiaw goreng.

 mee kari ni rasa dia not bad.
komen aku pulak pasal rasa cendol ni... ermmm... tak kena dengan tekak aku la. aku tanya hubby sedap tak? die senyum² jer.. so paham la... bagi kami cendol ni biasa² jer... gula merah tu dia bakar dulu so rasa pahit sikit. klu kurangkan gula merah tu better skit aku rasa... yang specialnya cendol ni sebab ada nata de coco dalam tu.

kalau rasa malas nak makan kat kedai, korang boleh jer drive-thru kat sini... 
kedai die biasa² jer.. lantai simen pon tak rata. hubby ku cakap nanti dah untung skit boleh la renovate setanding dengan nama kedai yang dah glamer ni kan?? huhu..

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads