Selasa, 30 Julai 2013

12 di hulu selangor - Google Blog Search

12 di hulu selangor - Google Blog Search


Suka Duka Mama Yana: Seronoknya <b>di</b> Nahara Resort, <b>Hulu Selangor</b>

Posted: 07 Jul 2013 08:44 PM PDT

Assalamualaikum...
Hari ahad.. seawal kul 5pg bangun siapkan bihun goreng dan siapkan baju2 nak bawa.. siap awal sebab nak berkumpul di office papa.. kiranya nih gathering with office mate papa.. :)
Mula2 katanya nak ke kalumpang resort, hulu selangor.. pastu ada kwn diorg ckp.. lg besh kalu gi ke Nahara Resort.. lg bersih dan semua kelengkapan utk bbq dah siap ada.. tunggu bakar jew.. hee
So berharapkan org yg dr tanjung malim mengagau mencari.. hehe.. jumpa dan mmg puashati uols.. besh sgt.. Nahara Resort nih bersebelahan ngan Kalumpang Resort je... tempatnya bersih dan dijaga/dipantau oleh empunya tempat.. sebenarnya diorg baru lg buka, bulan 2 aritu (raya cina). Tmpt tuh tempat persendirian.. so kena bayar la masuk.. tp takde la mahal.. utk dewasa rm5, dan kanak2 (dr umur 3thn ke 12thn) rm3.
kat sini dah sedia meja (kayu atau batu) utk berkelah, ada tmpt berbakar (bbq) dan siap dengan khemah utk berteduh.. hehe.. tong sampah senantiasa dibersihkan.. asal nmpk penuh jew ada yg datang menukar dengan plastik sampah baru.. tip-top betul la.. suka tau.. :)
tikar kami bawa sendiri.. dan sila abaikan jika ada benda2 sensitif terpamer disini.. hehe


Pic mknn takde la snap.. ooppsss.. lupa terus.. hehe.. seronok main air sejuk sampai kecut2 jari.. kiki.. :)
Untuk sebarang pertanyaan.. korang boleh hubungi no nih..

019-4312193/03-60491171
017-5111884 - Pn Rahmah/En. Halim.

Kat sini korang boleh sewa villa, boleh sewa tapak perkhemahan dan jungle tracking selain nak mandi manda.. hehe.. kami dok bincang2 utk nak berkhemah pulak lepas raya nnt.. hehe... mknn boleh jew tempah dengan pn rahmah/en halim tuh.. senang lenang men'realease' stress.. hehe
Korang jgn lak ingat ai dpt persentage dr mereka.. Buat amal jariah jew kot.. ai letakkan no phone mereka sebab me rasa puashati sgt kat sana.. hehe.. so jika me puashati kompom korang pun puashati kannn.. kiki.. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads