Ahad, 25 Ogos 2013

12 di meru - Google Blog Search

12 di meru - Google Blog Search


Terkini: Alhamdulillah! Tiga beradik hilang (Taman <b>Meru</b>) ditemui <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 14 Aug 2013 07:38 AM PDT

Rabu, 14 Ogos 2013 - 10:28pm
Tiga beradik hilang (Taman Meru) ditemui...
Ketiga-tiga anaknya telah dijumpai di Kuala Lumpur
IPOH - Bapa kepada tiga orang kanak-kanak yang dilaporkan hilang, Rizauddin Md. Zain memberitahu, ketiga-tiga anaknya telah dijumpai di Kuala Lumpur.

Katanya, beliau baru dimaklumkan oleh pegawai dari Ibu Pejabat Polis Kontinjen Perak bahawa anak-anaknya, Sharafuddin Syazwan, 11, Syahir Syafi, 8, dan Syauratul Syafiyah, 6, ketika ini berada di Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak.

"Saya bersyukur mereka selamat meskipun saya tidak tahu bagaimana mereka boleh sampai ke sana," katanya kepada KOSMO! - KOSMO!
Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo
Hakcipta terpelihara

Terima Kasih PDRM, Media Sosial & Komuniti Prihatin Rakyat Malaysia


Bacaan Syukur ketika mendengar sesuatu yang menggembirakan...
Bacaan syukur ini, bisa anda lantunkan dalam setiap keadaan ketika anda mendengar kabar gembira atau mendapatkan sesuatu yang menggembirakan
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي بِنِعْمَتِهِ تَتِمُّ الصَّالِحَاتُ
Segala puji bagi Allah, dimana dengan nikmatnya kebaikan menjadi sempurna.
Aisyah radhiyallahu 'anha mengatakan, "Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam apabila melihat sesuatu yang beliau sukai, beliau membaca kalimat di atas." (HR. Ibn Majah dan dihasankan Al-Albani)
Mari berbagi kebaikan dan pahala dengan menyebarkan artikel ini melalui akun Facebook, Twitter, dan Google+ Anda. Upaya yang kecil dan ringan namun bernilai besar di mata Allah. Anda juga dapat berlangganan melalui RSS feed untuk mendapatkan update terbaru artikel KonsultasiSyariah.com
Briged Kibaran Bendera Taman Meru

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads