Selasa, 26 Februari 2013

12 di jeram - Google Blog Search

12 di jeram - Google Blog Search


Nisasufi: KAMI <b>DI</b> AROMA IKAN BAKAR <b>JERAM</b>

Posted: 13 Feb 2013 07:48 PM PST

Assalamualaikum :)
Masih terbayang-bayang kesedapan ikan siakap tiga rasa..,sotong goreng tepung..,ketam bercili...,kerang bakar...yang tak boleh tahan tu pari bakar..peh terbaik la..
Entry ni nak bagi En Tunang terbayang2 dengan ikan pari bakar tu..hehehe...

Hari selasa lepas kami dah plan nak makan besar kat Aroma Ikan Bakar di Jeram..So kami gerak dari Subang pukul 4.00ptg..sampai sana lebih kurang pukul 5.00 ptg..Kata En Tunang restoran ni bukak pukul 4.00ptg..masa kami sampai pun masih tak ramai orang.. Sampai sana terus cari meja yang sesuai..orang tak ramai lagi so boleh pilih la nak duduk mana2..ada tempat yang berbayar...ada yang tak kena bayar..so pilihan kami betul depan laut..memang x jauh dari laut..lebih kurang 10kaki jalan dah jumpa laut..nampak tak gambar kat atas tu..dekat kan ngan laut..hehehe

Dah book meja..apa lagi cepat-cepat la pi menjala..hehehe..Rezeki kami xde hari tu..dah berangan dalam kereta nak makan kupang..tapi kupang dah habis plak..So ni la hasil tangkapan kami

Ni yang tak boleh tahan kan papa kan....=D
Kerang rebus..tinggal cengkerang je..hehehe..habis bedal dulu sebelum tunggu lauk lain masak...
Lepas makan kami jalan2 tepi laut tu..Tu untungnya datang petang2..baru leh dapat lihat pemadangan laut..makan plak mengadap laut..peh..syok oooo...=D
                                                          Eh??? Sape ni??hehehe =D
Mr S @ Mr Suffian @ En Tunang...hehehe..Buat pertama kalinya gambarnya dalam blog NisaSufi ni..Sebelum apa2 dah minta izin dulu..=D..tapi kali ni mau plak En Tunang ni bergambar..hehehe.."Hensem bila pakai spec tu"

Ni port yang kami pilih untuk makan tadi

Nak duduk makan sini kena charge RM20

Semalam En Tunang request nak repeat lagi hujung bulan ni..hehehe..
InsyaAllah ada rezeki kita boleh pergi lagi :)


Tiada ulasan:

Catat Komen

ads