Khamis, 28 Mac 2013

12 di petaling jaya - Google Blog Search

12 di petaling jaya - Google Blog Search


BERSAMA MAZIDUL: PELACURAN TIANG <b>DI PETALING JAYA</b>

Posted: 20 Feb 2013 10:32 PM PST

Jika diperhatikan, banyak tiang telefon dan elektrik juga pokok, kini menjadi mangsa kepada pengiklanan haram. 
Pelbagai perkhidmatan ditawarkan namun menggunakan ruang iklan tidak sah sekaligus melanggar peraturan ditetapkan oleh pihak berkuasa tempatan.
Lihat tiang lampu trafik di Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor ini.
Iklan haram ditampal secara semberono tanpa mempedulikan keselesaan masyarakat memandang.
Saya difahamkan, penguatkuasa Majlis Bandaraya Petaling Jaya, MBPJ, berulang kali menanggalkan iklan terbabit tetapi kemudian ditampal dan diikatkan semula ke tiang.
Syarikat menjual kereta pula tidak terkecuali menggantung iklan di dahan pokok.
Kenderaan dijual berharga puluhan ribu ringgit tetapi masih ingin menggunakan kaedah pengiklanan haram kerana percuma.
[ Klik di sini untuk 'Makan Free' ] 
"Penggantung iklan datang menaiki lori pada siang hari kemudian menggunakan tangga untuk menampal iklan di tiang. Sebilangan mereka turut membuang papan iklan syarikat lain dan meletakkan iklan mereka di tempat paling tinggi sekali," lapor pengawal keselamatan.
Ternyata kini semakin banyak tiang dilacurkan.
Kepada penguatkuasa MBPJ bertanggungjawab, mohon tanggalkan semua iklan haram terbabit.
Saya telah membuat aduan melalui pesanan ringkas kepada pihak berkuasa tempatan itu pada jam 2.28 petang tadi.
Jangan iklan haram sampai ke puncak ...
Bimbang, nanti masyarakat setempat melihat kakitangan MBPJ tidak menjalankan tugas sepatutnya.
Usah menjadi seperti ADUN Kota Damansara, Dr. Nasir Hashim, hanya mendiamkan diri, 5 soalan penting masih belum dijawab lagi, klik di sini.

fyna here!: HQ Sophie Paris <b>di petaling jaya</b>

Posted: 08 Mar 2013 06:00 PM PST

adik fyna angah ni memang aktif dalam sophie paris ni..and sebab adala 2,3 orang nak sangat jumpa fyna..so fyna pun dibawa oleh adik fyna ke HQ sophie paris di petaling jaya
memang teruja kalau masuk..sebab semuanya pink!
masuk je terus snap gambar dulu
ini side handbag..act ada byk handbag..tp fyna snap sini je..segan pula nak posing dalam ni hihi
spot yang best! makeup!!!!!!! rasa macam nak ambil bawak balik rumah
eceh try test makeup..baby pun sama naik
orang sophie paris..segan fyna bila diorang nak bergambar sekali hehe
bye bye sophie paris..lain kali jumpa lagi
adik fyna otw buka branch sophie paris sendiri di klang..now tengah proses renovate
doakan adik fyna ye..heheh
owh btw buka m2u semalam terkejut dah dapat bonus dari sophie paris..banyaknyaa!!!!!! suka sangat!
padahal tak buat sale sangat haha ada la beli barang rm100..alhamdulilah rezeki
act dah lama masuk sophie paris ni..attend event merata..bonus dapat rm200-400 je sebulan tapi bulan ni rm800 alhamdulilah ..ha baru la sibuk nak aktive..
adik fyna dah ber k dah dapat..jeles aih
so siapa nak join juga boleh whatssap,viber,line,msg,call fyna di 0103978717
target bulan 3 ni 1k..insyallah =D

headbomb: kemeriahan pemberian BR1M 2.0 <b>DI PETALING JAYA</b> <b>...</b>

Posted: 14 Feb 2013 05:25 PM PST

semua rakyat yang layak memang bersetuju kalau BR1M diberi tiap-tiap tahun.. sebab kerajaan pusat mampu, pm kita tahu dia memang niat nak membantu rakyat yang memerlukan.. tetapi pencecei kutuk-kutuk pun.. diaorang yang first dok ambil beb.. dapat senyum.. sampai rumah kutuk balik najib.. macam setan perangai.. tapi ada yang dah sedar.. sedar sebab apa.. pm kita ds najib satu-satunya pm dalam dunia yang bagi bantuan sebegini kepada rakyat yang layak.. baru jadi pm dalam 4 tahun camtu.. tetapi korang tengok transformasi yang dia buat.. dia janji dia buat... berbeza dengan pakatan rakyat.. diaorang punya janji setakat janji je.. sebab menifesto bukan janji...


 1 Malaysia, mau cecei tensen tengok gambar ni.. hehe



BR1M 2.0 peringkat PJ Selatan telah disempurnakan oleh Penyelaras DUN Taman Medan, Raja Dato' Hanipuddin bin Raja Dato' Nong Chik

terima kasih kepada keraajaan pusat yang diperintah oleh BN kerana memberi bantuan rakyat 1 malaysia RM500 kepada semua rakyat malaysia yang layak.

selanjutnya klik sini

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads