Rabu, 16 Oktober 2013

12 di bangi - Google Blog Search

12 di bangi - Google Blog Search


myfamily: Kedai Kecil <b>di Bangi</b> Gateway

Posted: 17 Sep 2013 07:55 AM PDT

Shopping kompleks Bangi Gateway....di sebelah kiri Stadium
Seksyen 15 BBBangi berhampiran roundabout Tol BBBangi
hampir siap dibina.....Arked Fashionista sudahpun memulakan
perniagaannya di sini...perasmianya pada Ahad 15 Sept 2013
mama nekad sungguh menyewa satu kedai kecil di sini
di no A19....mama dan ayah melabur sebagai platform
untuk anak2 mencebur diri dalam perniagaan...
meramaikan jumlah golongan peniaga Muslim...InsyaaAllah....
Ni keadaannya sebelum barang2 dibawa masuk....
Lot kedai kecil berukuran 12 x 10 kaki.....
perlu bantuan ayah untuk renovation kecil.....
dan bantuan anak2 untuk mengangkut pakaian.....
Alhamdulillah akhirnya pada hari pertama....
Terimakasih kepada kawan2 dari Grup Usrah 
Ustazah Busra yg datang berkunjung .......
Penulis novel Dina Najat @ Jie pun datang...siap
membeli sehelai baju....terimakasih...

Rupanya jiran sebelah kedai kecil mama ni
jiran makcik Jie.....Alhamdulillah bertambah kawan...
Lailatul Hani  H & H Muslimah.....

Za...Hus...Na....gabungan nama Zaharah, Nazhiratul
Husna  dan Nabihah Raihanah .....
Beli banyak dapat diskaun lagi......
Koleksi Haji dan Umrah... ada warna coklat, Grey, hitam dan putih..
.sangat selesa dipakai pada bila2 masa.....

Koleksi kanak2 dan untuk suami isteri.....

Koleksi Hilyah dan Aqeela terkini....
Sempena pembukaan kedai kecil ni kami nak bagi 
diskaun terbest kpd pengunjung yang sudi datang....
Koleksi terpilih diskaun 30%....
 Koleksi minijubah dan jubah Aqeela pun ada

Tudung labuh pun ada dijual di sini cuma tak boleh display
sebab mama pilih untuk display Tshirt Muslimah....


Sambil menanti pelanggan walk-in mama
melayan dan mencatat order secara on-line juga...
http://tudungannur-zatajul.blogspot.com/

"Pembantu kedai 2 hari" sedang berehat.....
mujurlah Arsyad cuti panjang.....kerja lebih masa 
tolong mengangkut baju2 yang banyak nihh... 
Alhamdulillah Arsyad ni yang rajin tolong mama....
tak banyak merungut....mama belanja Nasi goreng Sate
Secret recepi.....dan popcorn...dan Gula2 Kapas...
dan Asam Boii...dan susu Coklat...dan.....dan...alahaii...

Pengunjung sedang dihiburkan oleh Ainan Tasneem
penuh sesak...tak nampak kelibat mana rupa orangnya
dengar dari jauh jer dia nyanyi.....owwwhhhh budak yg 

Ramai yang datang kerana nak melihat Irma Syahmie... 
pengacara TV AlHijrah...yg datang bersama ibu 
dan anaknya..juga suaminya...owhh suaminya jadi duta
pakaian lelaki brand AlFitra......ada kedai di sini

Pertandingan untuk kanak2....Sciences explore
Ada juga pertandingan azan dan persembahan marhaban
ehh macam makcik Balkisy jer tu kan.....

Ramai pengunjung yang datang.....ada yg datang 
dari Kuantan...sebab ziarah anak di UKM....
YaAllah semoga perniagaan ini dapat memberi menafaat
kepada muslimah yang sedang mencari busana mengikut
syariat......permudahkanlah urusan kami...


Tiada ulasan:

Catat Komen

ads