Jumaat, 30 Mac 2012

12 di sepang - Google Blog Search

12 di sepang - Google Blog Search


PDRM, Please Take Note!! Tolong Tambah Anggota Pada Malam <b>...</b>

Posted: 28 Mar 2012 02:45 PM PDT

http://img476.imageshack.us/img476/8277/otttgx8.jpg

Selalunya tiap-tiap tahun kami akan race di Sepang dalam Bikerz Cup (250cc below) dalam Malaysian Super Series (MSS). Tapi untuk tahun ni, CEO Sepang Circuit yang amat angkuh telah menamatkan race kami yang sudah lebih 5 tahun berjalan. Organiser kami, Encik Abol Ismail yang telah banyak menganjur dan mengumpul racer-racer motor kecik ni dah diharamkan dari menghampiri SIC.

racer bikerz

Pak Polisi, kami just nak bagitahu supaya tambah-tambahlah anggota bertugas untuk malam Jumaat dan malam Sabtu/Minggu start dari April sampai hujung tahun.

Selalunya tiap-tiap tahun kami akan race di Sepang dalam Bikerz Cup (250cc below) dalam Malaysian Super Series (MSS). Tapi untuk tahun ni, CEO Sepang Circuit yang amat angkuh telah menamatkan race kami yang sudah lebih 5 tahun berjalan. Organiser kami, Encik Abol Ismail yang telah banyak menganjur dan mengumpul racer-racer motor kecik ni dah diharamkan dari menghampiri SIC. Alasannya kerana dikatakan jadi 'ulat tiket' untuk MotoGP 2011. Alasan yang tak masuk akal langsung. Polis kat trek pun lepaskan dia waktu kejadian tanpa keraguan.

Kami racer-racer motor kecik (kapcai/RXZ/Kips/NSR/LC etc) takde alternative lain selain berlumba dijalanraya. CEO SIC, Razlan 'Pineapple Concert' Razali ni memang takde hati perut. Motor kami dah diubahsuai untuk lumba di trek bukan di jalanraya. Dah beribu ringgit juga dihabiskan untuk motor supaya mendapat keputusan yang baik dalam perlumbaan. Semua ini dibuat atas dasar cintakan 'motorsports'. Mungkin juga kerana kami rakyat bawahan yang miskin dan tak mampu untuk membeli motor besar yang harganya melebihi sebuah kereta, kami di anak tirikan. Race yang melibatkan 600cc keatas masih boleh berjalan seperti biasa.

Selalunya race kami bermula pada April/May tapi malangnya tahun ini kami terpaksa race di jalanraya. Sepang Circuit hanya untuk orang kaya sahaja.

Oleh itu, sekali lagi pesanan untuk PDRM 'See You On The Road!!!'

Ikhlas daripada,

RACERS for BIKERZ MAGAZINE CUP

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?topic=82147.0 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOTOGP SUPPORT RACE ORGANISER BANNED FROM SEPANG CIRCUIT

A biking enthusiast who is also an organiser for Malaysian MotoGP Support race in Sepang Circuit has been banned from entering the track and its vicinity for all events indefinitely.

A chief editor for Bikerz Magazine and an administrator of Malaysia's biggest online biking forum at malaysianbikers.com.my or MBC, Abol Ismail has been a familiar face in Sepang Circuit for the past five years organising the small capacity (250cc and below) bike race.

Already a major headache for authority, small capacity illegal street bike racers or 'Mat Rempit' will occupy Kuala Lumpur roads during weekends in the wee hours. Police roadblocks are the norm on Friday and Saturday nights. Thus, legal races at a proper circuit with adequate attire have been promoted to curb this neverending issue. With that intention in mind, Abol had pooled many of these racers to legally compete at Sepang Circuit.

While the death of MotoGP rider Marco Simonchelli on the fateful Sepang Circuit in October leaves many of us heartbroken, many incidents have not been reported offtrack. Fans worldwide have been disgusted by how the track marshals dropped the racer's body while carrying him on a stretcher. Amateur videos uploaded at YouTube have been viewed by the thousands. Many local fans are complaining at the cutthroat food and beverages prices which many thought were similar to F1 even though the quality is not.     

An incident at the 2011 Malaysian MotoGP on 23rd October where track officers had mishandled and accused Abol of being an illegal ticket seller has prompted an ensuing battle between these two unlikely parties. Abol was dragged to a nearby police station which was more than 30 meters away. Sepang Circuit CEO, Razlan Razali defended his staff of the situation even though the police thought it was a misunderstanding. The police even let him go without any conditions.

At a recent local race, Abol received a threatening call from a circuit official to avoid coming to the race he organised and had to appoint someone on his behalf. The officer even asked him to officially write a letter to not pursue his legal intention towards the track. Started in 1999, this could be the first and only case where someone is banned from coming to his own organised event at Sepang Circuit, a public place.

Owned by Malaysian government with public money, runned by Chairman Mokhzani Mahathir (son of ex Premier) and CEO Razlan Razali (Mokhzani's cousin) the Sepang Circuit management have long been abusing the system to satisfy their needs. Razlan is more interested to run concerts and parties at the circuit rather than racing.

-------------------------------------------------------------------------------

From: Omda Abdul Malek [mailto: .......................]
Sent: Friday, 25 November, 2011 3:17 PM
To: SIC Internal Mail Listing
Subject: BANNED FROM ENTERING SIC

Dear All

Individual who named ABOL ISMAIL BIN MUNTA has been banned from entering the SIC (Paddock and Mall area) until further notice. If you recognise this person in the SIC. in any event or not, feel free to contact me at 01*-******* or Mr. Sukle (01*-******* / 01*-*******) for furtheraction. All posts have a copy of his picture.

Together, these included his picture.

Thanks

..

Omda Abdul Malek
Security Executive
Sepang International Circuit Sdn Bhd
Jalan Pekeliling, 6400 KLIA
Sepang, Selang, Malaysia




Tiada ulasan:

Catat Komen

ads