Selasa, 2 April 2013

12 di rawang - Google Blog Search

12 di rawang - Google Blog Search


PECAH BERITA : PI BALA MENINGGAL DUNIA <b>DI RAWANG</b> <b>...</b>

Posted: 15 Mar 2013 05:07 AM PDT

Beliau mendaftar keluar dari Pusat Perubatan Sime Darby pada Selalu 12 MAC 2013  lalu. PI BALA  mengalami kesukaran bernafas ketika makan tengah hari di restoran dekat rumahnya di Rawang kira-kira jam 2.30pm. Kemudian bergegas ke klinik untuk bantuan.BALASUBRAMANIAM meninggal dunia sebelum ambulans daripada Hospital Sungai Buloh tiba.                                                                                                             "Beliau sepatutnya membuat pembedahan pintasan jantung dalam tempoh dua minggu," kata peguam dan anggota parlimen Subang R Sivarasa kepada Malaysiakini ketika dalam perjalanan ke hospital.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Siri Jelajah Merdeka Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim <b>di</b> Tanjung <b>...</b>

Posted: 20 Mar 2013 09:47 PM PDT

Meneruskan siri jelajah Merdeka Rakyat, kali ini Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim akan menyampaikan ceramahnya  di Parlimen Tanjung Malim dan Parlimen Selayang.

Ceramah Anwar Bagi ceramah pertama, Anwar akan menyampaikan pidatonya bertempat di Lot 466, Kg Batu 8, Behrang Ulu, Tanjong Malim, Perak. Ceramah itu dijadualkan bermula jam 9 malam hingga 12 tengah malam.

Manakala bagi ceramah kedua yang dihadiri Ketua Pembangkang itu, akan diadakan di Puteri Central Park, Bandar Tasik Puteri, Rawang, Selangor, bermula jam 9 malam hingga 12 tengah malam.

Antara barisan penceramah pada malam itu terdiri daripada Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri (MPN) Perak, Dr Mohd Nur Manuty, Ahli Parlimen Beruas, Datuk Ngeh Kor Ham, Ahli Parlimen Selayang, William Leong Jee Keen, Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin dan Mustafa Kamil Ayub.

Menariknya ceramah pada malam itu akan diserikan dengan kehadiran bekas pegawai tertinggi Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang akan menyampaikan ceramah iaitu  Jeneral (B) Datuk Abdul Ghafir Abdul Hamid, Brig. Jeneral (B) Datuk Najmi Ahmad, Brig. Jeneral (B) Datuk Abdul Hadi Abdul Khattab, Laksamana Pertama (B) Imran Abdul Hamid dan  Mejar (B) Kamal Badri.

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=47950

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads