Sabtu, 1 Jun 2013

12 di bangi - Google Blog Search

12 di bangi - Google Blog Search


Qirmumtaz: Hotel Bangi Lanai <b>di Bangi</b>

Posted: 22 May 2013 06:14 PM PDT

 Bintang dari qm;
** kebersihan bilik
**kebersihan tandas
**layanan

Website: http://www.hotelbangi.com/
 Bangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - Car ParkBangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - Reception
 Bangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - Family SuiteBangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - Premier Suite
Bangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - BathroomBangi Lanai Hotel Kuala Lumpur - Exterior
Nota kaki: hotel bangi lanai adalah hotel yang diusahakan oleh muslim, ada madrasah anak yatim di dalamnya, kiranya kalau tido kat sini sambil mendermalah..qm sewa family suite, 2 katil queen, ada aircond, water heater dan tv, iron kena minta kat kaunter. harga semalam RM155 saja, oklah...sebelum tu qm sewa di homestay dengkil tapi, rumah macam dah tinggal lama, air berlumut, cadar katil berpasir..soket rosak..jadi kami tido di situ 2 malam je, malam ketiga dah tahan sebab airlah, rasa gatal badan..huhu, so cabut lari ke hotel bangi lanai lah...

Aku hanyalah insan biasa, mengharap teguran dari sahabat dan mendamba redha Allah. ~qirmumtaz~ Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads