Sabtu, 1 Jun 2013

12 di sepang - Google Blog Search

12 di sepang - Google Blog Search


SuperMom: Sepetang <b>di Sepang</b> Gold Cost

Posted: 09 May 2013 07:22 PM PDT

Selamat hari Jumaat !
Sudah 4 tahun tinggal di Putrajaya tapi ini kali pertama dan terakhir kami jejak Sepang Gold Cost.
Selepas je interview dekat PJ, beli barang dan lunch dkt MV , tengok jam masih awal , baru pukul 2 petang. 
Kalau balik rumah sah- sah anak hadap cerita kartun je.
On the spot decision , we decided pergi sana.Tak pernah ke sana dan tak pernah nak google pasal sana hanya dengar orang dok cerita je. Jadinya aku  bayangkan tempat tu indah gila. Dah sampai tahap Maldives aku bayang kecantikan kau noks!!! 
From MV gigih drive ke sana.
Setibanya kami di sana** ...........bunyi cengkerik yang panjang** ( sound effect)
urm ... Indah khabar dari rupa. Macam tu je perumpamaan yang sesuai.
Yang cantik pun Palm Resort tu aje lah. Yang lain agak sendu.
Panas tok sah cerita. Kulit aku dah la 3 tona gelap, kalau berjemur lama-lama dikhuatiri akan jadi pink. Tak pasal akan  jadi spesis mutan pula nanti.
Memang aku pangkah lah dari senarai lokasi percutian. Setakat nak lepak saja-saja okay la rasanya.Tapi macam tak berbaloi nak drive. 
Baiklah pusing je steering kereta dan terus ke PD.
Dah sampai pantai mesti berangan nak minum coconut shake. Tapi urm..... sendu.....
Tapi tak pe lah. Tak dapat coconut shake tp dapat air kelapa yang pakcik tu terlebih gula kira okay la. 
End up dengan balik rumah masak nasi , perangat lauk semalam!!setel!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads