Sabtu, 1 Jun 2013

12 di ulu yam - Google Blog Search

12 di ulu yam - Google Blog Search


aku yang suka bercerita: bbq <b>di ulu yam</b>

Posted: 27 May 2013 06:57 PM PDT

  ni cerita yg agak lama umi peram dlm draft,time nk upload gmbr je,lappy slow cam siput.hoho.so terus save je,ari ni mood rajin nk publish jugak entry ni,tak kira la cerita dh berkurun pun.
 piknik kali ni umi join geng kerja cik hubby,budak-budak line dia.gerak dari rumah awal lg dlm kul 7.30 gitu sbb dh janji nk kumpul kat ulu yam paling lewat pun kul 8.30.tak nak jadi cam ari tu datang lewat nak cari port yg sesuai mmg x de harapan la.duduk aje mana yg sempat,tp kali ni sbb pegi awal byk tmpt,siap blh pilih-pilih lagi,umi dh sound cik hubby nak cari tempat biar sesuai dgn keadaan kita yg ada ank kecik-kecik ni,mujur  ada..dpt tempat air cetek ckit,air tak deras.lega!

  ari tu kami wat ikan pari bakar ,air asam,sambal kicap,nasi,mihun goreng,nuget,ayam bakar,ntah macam-macam jugak rasanya.anak-anak umi awal-awal lg dh terjun dlm air..biaorg ni mmg pantang tgk air



dr awl pg main air sampai ptg dlm kul 4 ptg br gerak balik,huhu puas hati  main air kali.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads