Sabtu, 17 November 2012

12 di sijangkang - Google Blog Search

12 di sijangkang - Google Blog Search


rains and bows: wedding <b>di sijangkang</b>

Posted: 12 Sep 2012 08:09 AM PDT

kenduri kahwin AzHoney a.k.a hani
ane nak jadi penteman setia
last minute mira nak join sebab xtahu nak g ngn sape
sempat gaduh kat phone suh siap 30minit sampai shah alam...
die punya cuak xsampai 30minit da msg tgu kat bawah
hehehehe baik kan kan kan??dgr kate! suke!
rupe nye xsampi 20minit da sampai..
make up xsempat cair tapi bile t.up bedak de org bising2.. 
haishhhhh nak melawa sket pun xleh???
pengantin pun manis+lawa....
kawan-kawan pengantin pun same..cumei je pakai baju same!
cm nak g lagi kenduri kat umah hani heheheheheh =P
ini sedang berhenti okeh....
sedang "bargaduh" dengan mira sebab sian die xde sape nak bawak die g umah hani
dengan pelanten baharu! cumei+lawa
sedang membuang mase menunggu pelanten bersanding....
pelanten nervous nak jumpe suami tercinta =)
candid je tgh gelak..tgh gelak je candid.. why???
last but not least!!! =))
thanks sebab sudi jemput kak jay dtg....
semoga jadi isteri solehah.... menjalani kehidupan perkahwinan dengan sabar dan hepi
semoga bahagia hingga ke JANNAH! 
p/s: lupe nak amik gambar kueh koci yang dap tuh... sampai licin! tapi bukan kak jay yang makan ngeeeee =) xoxoxoxoxo
p/ss: thanks penteman setia sebab sudi meneman! =) kalau x mati kutu le aku hari tu...yela xde sape nak duk sembang ngn kite huhuhuhu..seb bek de awk n mira hehehehe muahxxx

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads