Sabtu, 16 Mac 2013

12 di petaling jaya - Google Blog Search

12 di petaling jaya - Google Blog Search


fyna here!: HQ Sophie Paris <b>di petaling jaya</b>

Posted: 08 Mar 2013 06:00 PM PST

adik fyna angah ni memang aktif dalam sophie paris ni..and sebab adala 2,3 orang nak sangat jumpa fyna..so fyna pun dibawa oleh adik fyna ke HQ sophie paris di petaling jaya
memang teruja kalau masuk..sebab semuanya pink!
masuk je terus snap gambar dulu
ini side handbag..act ada byk handbag..tp fyna snap sini je..segan pula nak posing dalam ni hihi
spot yang best! makeup!!!!!!! rasa macam nak ambil bawak balik rumah
eceh try test makeup..baby pun sama naik
orang sophie paris..segan fyna bila diorang nak bergambar sekali hehe
bye bye sophie paris..lain kali jumpa lagi
adik fyna otw buka branch sophie paris sendiri di klang..now tengah proses renovate
doakan adik fyna ye..heheh
owh btw buka m2u semalam terkejut dah dapat bonus dari sophie paris..banyaknyaa!!!!!! suka sangat!
padahal tak buat sale sangat haha ada la beli barang rm100..alhamdulilah rezeki
act dah lama masuk sophie paris ni..attend event merata..bonus dapat rm200-400 je sebulan tapi bulan ni rm800 alhamdulilah ..ha baru la sibuk nak aktive..
adik fyna dah ber k dah dapat..jeles aih
so siapa nak join juga boleh whatssap,viber,line,msg,call fyna di 0103978717
target bulan 3 ni 1k..insyallah =D

Tentera &#39;Penceroboh&#39; Kini Buat Serangan <b>Di Petaling Jaya</b> <b>...</b>

Posted: 11 Mar 2013 05:19 PM PDT


Selepas membuat serangan gerila di Melaka baru-baru ini yang menyebabkan 2 orang polis dan 2 orang hadirin cedera serta kerosakan bas, penceroboh tentera UMNO BN tiba-tiba muncul pula di Tropicana, Petaling Jaya pada 11 mac 2013.
Mereka menyerang dengan menggunakan batu dan telur ke arah pejabat PKR. Dilaporkan kawasan serangan penceroboh terbabit dilakukan berdekatan dengan balai polis. Namun pasukan polis tidak kelihatan untuk menjaga keselamatan dari serangan penceroboh tersebut.
Penceroboh tentera UMNO BN itu cuba mengelirukan orang awam dengan menyanyikan lagu tentera Malaysia. Ini mungkin menyebabkan orang awam termasuk polis menyangka penceroboh tentera UMNO BN tersebut sebagai penyokong tentera Malaysia. 
Kaedah penceroboh tersebut dengan menyanyikan lagu semangat tentera dikatakan berjaya membuatkan Pasukan Polis tidak sedar dengan serangan yang dilakukan. Walau bagaimanapun, penceroboh tentera UMNO BN tidak melakukan serangan ke atas balai Polis setakat ini.
"Inilah barisan kita, yang ikhlas berjuang"

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads