Jumaat, 14 Disember 2012

12 di sungai tenggi - Google Blog Search

12 di sungai tenggi - Google Blog Search


Banner Jelajah Rakyat Dirosakkan. Jadual Kembara Merdeka <b>...</b>

Posted: 27 Oct 2012 10:48 PM PDT

Persoalanya mengapa puak umno takut sangat pada program jelajah merdeka rakyat?, punya takut la puak -puak ni sampai budak suruhan bernama sharidan macai perkasa merangkap orang kuat umno Melaka bertindak baling cat pada bas jelajah merdeka.

Macam tu la maruah pencacai umno, dibayar upah RM30 dan sekotak rokok sudah berlagak mahu jadi gangster tauk kucing.

Ni dibawah nei satu lagi bukti jelas betapa terdesaknya umno sekarang.

Perbuatan ala budak sekolah ini dilakukan untuk menghalang informasi disampaikan, apa yang umno sangat takutkan, apakah mereka sedar mereka sudah mahu kalah?

Baiklah, nak koyak banner pun tak apalah, "tukanglawan" boleh sekali lagi sebarkan informasi program jelajah merdeka rakyat untuk hari ini.

Program Jelajah Bas Merdeka Rakyat Ke Selangor Bersama Dato' Sri Anwar Ibrahim, Tan Sri Khalid Ibrahim, Azmin Ali & MPN

28 Oktober 2012 (Ahad)


1) 09.30 pagi – Pekan Sungai Besi


2) 12.00 thari – Warung Ibu Nasi Ambeng, Kg Sungai Gulang-Gulang, Permatang, Tanjung Karang


3) 01.45 ptg - Pekan sg besar berhadapan restoran batu kurau Sg Besar. (Dalam laluan akan singgah sebentar sekitar 10 ke 15minit. PA sistem Cabang Sg Besar sediakan. Kena singgah kerana edaran makluman sudah dibuat

4) 02.15 ptg – Padang Sepaktakraw, Bagan Nakhoda Omar, Sungai Air Tawar, Sabak Bernam

5) 03.45 ptg - Singgah Lubok Pusing di Dataran Pekan Bagan Terap (Dalam laluan ke Sungai Tenggi akan singgah sebentar sekitar 10 ke 15minit. PA sistem Cabang Sabak Bernam sediakan. Kena singgah kerana edaran makluman sudah dibuat)

6) 05.00 ptg – Felda Sungai Tengi Selatan

7) 07.00 mlm – Solat & Tazkirah Maghrib

8) Lokasi – Masjid Abu Bakar Ali Bashah, Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung

9) 09.00 – 10.00 mlm – Pekan Rasa

10) 09.00 -12.00 mlm – Ceramah Perdana- Merdeka Rakyat
Lokasi : Pusat Bandar Baru Batang Kali, Ulu Selangor
Barisan Penceramah: .
YB Dato' Seri Anwar Ibrahim
YAB Tan Sri Khalid Ibrahim.
YB Azmin Ali
YB Zuraida Kamarud

#Artikel ini ambil masa lbh kurang 2 jam untuk disiarkan, kerana mutu perkhidmatan internet Malaysia ter"sangat" bagus kerana tiada persaingan sihat untuk beri perkhidmatan memuaskan kepada pelanggan.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 

AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads