ads

Jumaat, 2 September 2011

12 di ulu kelang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ulu kelang - Google Blog Search


Customer Service Representative job - Intersil Corporation

Posted: 30 Aug 2011 12:08 AM PDT

Intersil Corporation is a global semiconductor company specializing in design and manufacture of high performance analog ICs. With cutting edge analog/mixed signal and power management products, Intersil is one of the fastest growing companies in four major market segments – Consumer, Computing, Industrial and Communications. Based in Milpitas, California, Intersil has about 1800 employees world wide.

Customer Service Representative
(Kuala Lumpur - Ulu Kelang Free Trade Zone, 54200 Kuala Lumpur)

Responsibilities:

  • Function as part of a worldwide team supporting EMS (Electronics Manufacturing Services) accounts. Support order management activities in the Americas and is the primary support person for assigned EMS accounts in the AsiaPac region (starting with SE Asia).This position is a combination of Sales Administrative activities and functions and responsible for all aspects of customer support on assigned accounts on a worldwide basis.
  • Interact with customers prior to and/or after sale.  Specific responsibilities include order management (quotes, bookings, rescheduling and the coordination of expedites). Develop and maintain positive customer relations; coordinate with various functions within the company to ensure customer requests are handled appropriately and in a timely manner.  This position has authority to substantially affect the relationship between the company and a customer, either from a financial standpoint or product standpoint.  Focus of work can be in pre-sale or post-sale or both.
  • Work closely with WW EMS team to link Opportunities to facilitate RFQ process
  • Proactive management of backlog and VMI hub (if applicable)
  • Visit key EMS locations at least once a year to enhance working relationship

Requirements:

KNOWLEDGE:  Uses skills as a seasoned, experienced professional with a full understanding of industry practices and company policies and procedures; resolves a wide range of issues in imaginative as well as practical ways.  This job is the fully qualified, career-oriented, journey-level position.     

 

JOB COMPLEXITY:  Works on problems of diverse scope where analysis of data requires evaluation of identifiable factors.  Demonstrates good judgment in selecting methods and techniques for obtaining solutions.  Interacts with senior internal and external personnel.  

 

EXPERIENCE:  Typically requires a minimum of 3-5 years of related experience. 

Responds all customer inquiries (Coordinates as necessary with other functional areas including but not  limited to Operations Planning, Quality and Reliability and Customer Engineering) Understands customer purchasing and quality specifications and assures Intersil compliance or obtains deviations/waivers as necessary

Intersil is an Equal Opportunity Employer. Applications and inquiries please contact the AsiaPac Regional Recruiter Jimmy LEE at AsiaHR@Intersil.com or +852.2709.7657.

 


Intersil Corporation
Intersil International Operations Sdn Bhd, 73, Lorong Enggang, Ulu Kelang FTZ, Kuala Lumpur.
Tel: +852 27097657
Website: http://www.intersil.com/careers

12 di kapar - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kapar - Google Blog Search


BLOG MIK: SSDE Malam Ini <b>Di Kapar</b>....

Posted: 23 Jun 2011 05:36 PM PDT

12 di bangi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


Berbuka Puasa <b>di</b> Wong Solo <b>Bangi</b> | Farah&#39;s Blog

Posted: 12 Aug 2011 01:21 AM PDT

Salam semua
2 hari lepas kitaorg dibelanja oleh Kry..
hehe..berbuka puasa dekat Wong Solo Bangi..
makanan kitaorg ayam penyet..
dia punya sambal bleh tahan pedas..
smpai ke kepala..hehe..
apa2 pon enjoy the pic..mls nk mengarang..hehe
 Tempat makan kitaorg..duk bersila mencabar btol..kat sini ade gak meja..tapi tuan belanja pilih sini kan...rase ala2 kampung kot..:)


 Me & hubby yg cuba besarkan mata..scam!
 Nasi sy..sy suka sambal dia yg meletup & terung sambal...:D

Menu tambahan..daging penyet
tak sempat nak snap gambar air..sbb dia smpai dekat2 berbuka
air Es Buah dia boleh tahan sedap..
korang leh la cuba nanti
thanks Kry belanja kitaorg..
p/s : arini berbuka kat Bangi Golf Resort..company hubby ade wat iftar kat situ..

12 di bandar sunway - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bandar sunway - Google Blog Search


Sales & Marketing Manager (<b>Bandar Sunway</b>) | Jobs in Malaysia

Posted: 01 Sep 2011 07:53 AM PDT

Executive Search Consultants (Damansara)

about 1 minute ago - No comments

Damansara, Selangor – We are part of an executive search firm focusing on senior level and highly specialised appointments across Asia. Collectively, our teams in Singapore, Hong Kong, Malaysia and Japan have more than 100 years of highly successful recruitment experience

EH COTE Regional Manager

about 4 minutes ago - No comments

Champion Technologies – Labu, Negeri Sembilan – MINIMUM EDUCATION AND EXPEREINCE: · Bachelors degree in Engineering, Chemistry, Business Management, or related field · A minimum of nine (9) years of project management experience · Ten+ (10) years of oil and gas industry experience · At least three (3) years of direct management experience · Excellent customer service and communication skills PREFERRED QUALIFICATIONS (IF APPLICABLE): · International experience preferred · Ability to influence various levels of the organization to effect change PHYSICAL – Permanent – Full-time

Pre-Sales Specialist (Network Infrastructure/ System Infrastructure/ System Applications)

about 4 minutes ago - No comments

Malaysia – Singapore – SiS International Ltd. headquartered in Hong Kong with regional offices in Singapore and Malaysia, SiS is one of Asia's largest distributors of computer systems, software, peripherals and networking products, carrying many of the world's most renowned technology products through a strong regional distribution network. To cope with our growing business, we are looking for high caliber and aggressive personnel to join our professional teams.

Senior Warehouseman, Supply Chain & Logistics Department Job

about 6 minutes ago - No comments

3M – Malaysia – & Logistics Department(Based in Petaling Jaya)Responsibilities:Responsible for all materials movement in the warehouse.QualificationsRequirements:- A Secondary education with 1-2 years of relevant experience (equivalent related experience can be substituted for educational requirements).- Good physical and able to operate material-handling equipment / forklift or reach-truck.Employment StatementApply now for this exciting opportunity with 3M.3M is an equal opportunity employer! – Permanent – Full-time

Senior Staff Engineer (Die Bond Process & Material) Infineon

about 10 minutes ago - No comments

Melaka – Unit 301 ECRDC Condo. # 496 Barangka Drive Cor. Talumpong St

Sales Engineer (Melaka)

about 10 minutes ago - No comments

Melaka – In line with our expansion and quest for quality excellence, we are seeking dynamic and career-minded individuals to join our team. Sales Engineer (Melaka) Responsibilities: Develop a thorough understanding of our complete range of control electrical and instrumentation products.

Sales Engineer / Executives

about 27 minutes ago - No comments

Kuala Lumpur – Pulau Pinang – We are a reputable and fast growing company with factory in China dealing with printed circuit boards.

Lead Estimating Engineer

about 28 minutes ago - No comments

Malaysia – sectors include Oil amp Gas Petrochemicals amp Process Automotive amp Aerospace Nuclear amp Power Mining amp Minerals and General Engineering. – Permanent – Full-time

Sales Executive (Selangor – Rawang Perdana Industrial Estate)

about 33 minutes ago - No comments

Rawang, Selangor – Elite Stationery (M) Sdn. Bhd., a stationery manufacturing company located in Rawang, Selangor is looking for a Sales Executive to join the sales team in its establishment

12 di shah alam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


Suara Sukan Anda: Malaysia Tumbang <b>Di Shah Alam</b>

Posted: 06 Aug 2011 02:31 PM PDT

Juara Piala Malaysia 32 kali, Selangor memulakan persiapan menghadapi kempen Piala Malaysia musim ini dengan langkah kanan, apabila menewaskan skuad kebangsaan bimbingan Datuk K.Rajagobal, 1-0 di hadapan hampir 2000 penonton di Stadium Shah Alam malam tadi.

Gol tunggal jaringan Rudie Ramli, pada minit ke 65, sudah memadai buat Gergasi Merah Kuning mengaibkan Harimau Malaya - kekalahan yang sekadar meneruskan lagi rentetan aksi buruk selepas tersingkir di Pusingan Kedua Kelayakan Piala Dunia 2014, tewas kepada Singapura hujung bulan lalu.

Dengan Oman tidak lagi berminat untuk menentang Malaysia, manakala FAM dikhabarkan menolak jemputan Indonesia untuk aksi persahabatan kerana khuatir kekalahan akan menjejaskan sokongan peminat dan moral pemain, panggilan ke kem kebangsaan kali ini dilihat tidak lebih daripada suatu pembaziran.

Malaysia : Farizal Marlias, Helmi Remeli, Rizal Fahmi Rosid, Norhafiz Zamani, Asrarudin Putra, Amirulhadi Zainal, Amar Rohidan, Shakir Shaari, Baddrol Bakhtiar, Safiq Rahim, Safee Sali

Selangor : Iqbal Suhaimi, Razman Roslan, Nasriq Baharom, Yosri Dermaraju, P.Gunalan, Rudie Ramli, Hardi Jaafar, Amri Yahyah, Fitri Shazwan, Haziq Zikri Elias, Fadzli Shaari

12 di sepang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


Merah Putih Dikibarkan <b>di Sepang</b> — KOMPAS Otomotif

Posted: 11 Jul 2011 10:22 AM PDT

SEPANG, KOMPAS.com – Shell-Eco Marathon (SEM), lomba irit energi untuk kendaraan bermotor,   kalah gemerlap dibandingkan lomba lainnya. Namun ada yang istimewa  - terutama bagi pemenang - semangat dan rasa kebangsaan tinggi. Kendati panitia tidak mengibarkan bendera untuk pemenang seperti balap Formula-1 atau MotoGP,  mereka membawa sendiri bendera ke panggung untuk dikibarkan.

Hal tersebut tampak saat panitia mengumumkan para pemenang termasuk tim yang memperoleh penghargaan khusus diminta naik ke panggung untuk menerima hadiah secara simbolis dan trophy.

Tim pertama yang naik panggung untuk menerima "Technical Innovation Award"  Semart1 dari Universitas Gajah Mada yang berlomba di kategori Prototipe. Satu satu anggota tim ini berlari ke panggung sembari membawa bendera merah-putih. Bendera tersebut pun dikibar! Hebat!

Hanya, ketika tim Rakata dari ITB yang menerima "Communication Award"   dua anggotanya naik ke panggung tanpa bendera. Ternyata, menurut  Willem Lawrence, ketua tim ini, anggota lainnya lagi sholat.  

Bendera merah-ptuih kembali dibawa dan dikibarkan di panggung ketika tim Sapu Angin 4 dinyatakan memperoleh "Alternative Diesel Award" untuk UrbanConcept. Hal yang sama juga dilakukan tim Cikal Nusantara yang memperoleh penghargaan "Gasoline Award" untuk UrbanConcept.

Tim ini juga kembali mengibarkan merah putih ketika dinyatakan sebagai pemenang kedua  kategori "Internal Combustion" atau motor bakar. Klimaksnya adalah ketika tim Sapu Angin 4 dari ITS kembali dinyatakan sebagai pemenang pertama untuk "Internal Combustion" untuk UrbanConcept.

Bekorban
Para mahasiswa dan mahasiswi itu telah memberikan kebanggaan kepada bangsa Indonesia dan tentu saja pernguruan tinggi tempat mereka menuntut ilmu. Mereka telah bekerja keras selama 6 bulan terkakhir untuk memperoleh hasil terbaik. Mereka bekorban meninggalkan pelajaran utamanya,  

"Itulah komitmen. Mereka harus memilih. Terlambat satu semester tak masalah. Tetapi mereka yang ikut pada lomba ini akan memperoleh pengalaman yang sangat berharga," jelas Dr. Ir. Sangriyadi Setio, Structural Dynamic & Vibration Specialis dari Laboratorium Mesin ITB yang menjadi pembimbing pada tim Cikal Nusantara.

12 di sabak bernam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sabak bernam - Google Blog Search


Maharum Bugis Syah (MBS): Balik Kampung dan Bas Ke <b>Sabak Bernam</b> <b>...</b>

Posted: 28 Aug 2011 10:32 PM PDT

Syah Dalam Komuter Pagi Tadi dan Mintakan Seorang Penumpang Indonesian Ambilkan Syah Gambar Nie.
29.08.2011, Isnin - Hari nie Syah balik kampung naik public transport kerana plan nak balik dengan anak saudara Syah, Mamat tak kesampaian. Actually every year Syah balik dengan Mamat menggunakan kereta Syah tetapi tahun nie dia dah beli kereta sendiri jadi taklah bawa AEL Syah tue balik kampung. Pagi nie Syah keluar rumah jam 06:25hrs dan tunggu bas 06:30hrs. Dari Bandar Rawang, Syah ingat nak ke Pudu Sentral tetapi tak jadi sebab baru teringat Syah boleh naik bas ke Kuala Selangor dari Sungai Buluh. Syah sampai Sungai Buluh jam 07:20hrs dan on the way ke stesyen bas hari hujan renyai-renyai dan bas baru jer lepas.

So terpaksa tunggu next bas dan bas sampai jam 08:40hrs dengan tambang RM5.00. Dulu bas nie last stationnya Puduraya atau sekarang nama barunya Pudu Sentral tetapi bila Syah tanya tadi katanya bukan di Pudu Sentral lagi tetapi didepan Kota Raya. Syah sampai Kuala Selangor jam 10:00hrs dan terus ke toilet dan on the way tu jumpa driver bas Kelang dan Syah tanya mana toilet dan bas ke Sabak Bernam. Katanya bas ke Sabak Bernam tak ada cuma ke Tanjung Karang dan katanya cepat sedikit coz bas dah nak jalan.

Mak aiiii............ semua toiletnya penuh dengan najis, apalah mereka nie dan terpaksalah kencing juga sebab dah tak tahan sambil menahan nafas. Bilik air nie di tingkat 1 dan keluar bilik air jer Syah tengok driver tadi tu tahankan bas ke Tanjung Karang dan Syah dengar dia kata ada orang nak naik dan dia ke toilet sekejap dan bas tu tunggu Syah. Sebelum naik Syah ucap terima kasih pada uncle Indian tu. Tambang Kuala Selangor - Tanjung Karang cuma RM2.00. Shukur Alhamdulilah perjalanan hari nie Syah dapat duduk seorang-seorang kerana penumpang tak berapa ramai. Mungkin awal pagi atau orang dah balik awal-awal lagi ke kampung.

Sampai jer Tanjung Karang dan Syah tengok orang lain turun sebelum bas stand dan Syah tunggu hingga bas masuk ke bas stand, heran juga mengapa mereka turun. Sampai jer bas stand Syah tengok bas stand tu macam padang jarak padang terkukur tak ada mahluk seorang pun. Syah tanya driver bas, Bang bas ke Sabak Bernam kat mana yer. Abang tu jawab, Bas ke Sabak Bernam dah lama diberhentikan perkhidmatannya, dua bula lebih dah. Terkejut beruk Syah dengar dan tanya macam mana nak ke Sabak Bernam. Dia suruh Syah tunggu kat Masjid dan tahan jer bas yang lalu kat situ. Ya Allah rasa macam nak terduduk Syah dibuatnya.

Dari bas stand syah jalan kaki ke masjid kira-kira 600 meter dan tunggu macam orang bodoh kat situ dan terfikir macam mana Syah nak naik bas nie. Dalam hati berdoa kepada Allah supaya bantu Syah. Masa Syah tunggu bas tu semua orang lalu lalang tengok semacam kat Syah agaknya mereka pelik tengok Syah kat bas stop tu kot dengan beg sandang macam orang nak mengembara dan siap ada tongkat plak lagi tu walhal perkhidmatan bas dah diberhentikan. Heheheh... Dalam hati kata kalau jam 12:00hrs bas tak ada Syah naik teksi jer dan tak taulah berapa cajnya dengan jarak 48km itew.

Tiba-tiba pada jam 11:20hrs Syah nampak bas dan Syah tahan jer tanpa melihat bas tu hendak kemana. Bila bas berhenti Syah tebalkan muka dan tanya boleh pergi Sabak Bernam dan pemandu tu kata boleh. Syah duduk di seat depan sekali dan duduk seorang-seorang lagi kerana orang tak ramai. Heran plak hari nie orang tak ramai macam tahun-tahun lepas. Syah nak bayar pemandu tu kata duduk dulu dan Syah ingatkan free ker tetapi kemudian di kata bayarannya RM7.00 dan tiada tiket, rupa-rupanya bas tu Bas Sabak Bernam Express yang merupakan bas express KL-Sabak Bernam-Teluk Intan. jam 12:10hrs Syah sampai Sabak Bernam.

Sampai jer Syah terus beli kain untuk batu nisan marhum keluarga Syah dan tanya pekerja kedai tu mengenai bas dan dia kata memang menyusahkan sekarang. katanya dia hendak ke Sungai Besar pun susah kerana tambang teksi jer RM15.00 dan pergi balik RM30.00. By the way pusat pentadbiran Sabak Bernam adalah di Sungai Besar dan pejabat-pejabat kerajaan semuanya disana. Kata kakak tu mereka berhentikan perkhidmatan bas kerana tak mendapat sambutan dan tak menguntungkan. Rasanya kerajaan negeri Selangor harus campurtangan dalam perkara ini kerana ini menyusahkan rakyat. Bagi yang banyak duit bolehlah naik teksi tetapi bagi golongan yang kurang mampu memang menyusahkan tetapi terpaksa lah bayar jika mahu berurussan dengan pejabat-pejabat kerajaan.

Sekarang nie musim perayaan lagilah menyusahkan dan menghadkan pergerakan orang ramai untuk bertandang kerumah sanak saudara. Tak semua orang di Sabak Bernam nie "orang berada" semuanya. Harap-harap kerajaan negeri dapat uruskan perkara ini secepat mungkin demi kebajikan rakyat. On the way balik ke Rumah Marhum Nenda, Syah jumpa my sister Intan dan suaminya Am, sedang tukar tayar kereta. Syah kirim salam pada Ayahanda dan Bonda Encik serta cakap kat Intan esok Syah tidur rumah Ayahanda.

Ok sekejap lagi Syah akan ke Makam keluarga untuk bersihkan makam dan minta razak hantarkan Syah. Ok sehingga berjumpa lagi dilain entry.....................

12 di ijok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ijok - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved