ads

Ahad, 19 Februari 2012

12 di kuala kubu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala kubu - Google Blog Search


ULAMA PEWARIS NABI: FENOMENA UNDI POS <b>DI KUALA KUBU</b> <b>...</b>

Posted: 19 Feb 2012 10:47 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Peningkatan 400 undi pos yang dicatatkan di kerusi Kuala Kubu Bahru bakal menjadikan anggota tentera 'penentu' bagi calon-calon yang bertanding di kerusi itu pada pilihan raya umum akan datang. ADUN DAP bagi Bukit ...

12 di semenyih - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di semenyih - Google Blog Search


Kes culik remaja lelaki <b>di Semenyih</b> selesai |

Posted: 12 Feb 2012 11:28 PM PST

| MUKA DEPAN | KEMBALI KE ATAS . | Hantar Artikel / Iklan | Penulis Tamu | Kami | Penafian
| 1 Utama | Agama | Blog | Komputer & Internet | Motivasi | Niaga & Kewangan | Pelbagai | Politik | Promo | Remaja | Wanita |

Copyright ©2012 Semua kandungan inimajalah.com.my dilesenkan di bawah Creative Commons 3.0, iaitu semua penyiaran semula mesti membuat pautan (link) ke inimajalah.com.my. Mengikut Creative Commons 3.0, penyiaran semula juga mesti tidak membabitkan sebarang modifikasi dan / atau tokok tambah terhadap teks asal sebagaimana disiarkan oleh inimajalah.com.my
| Alif Lam Mim . | Creativity by inimajalah.com.my
  • 5 visitors online now

12 di sungai tenggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai tenggi - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>sungai tengi</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Dec 2011 03:03 AM PST

BERITA FELDA SUNGAI TENGI: Oleh DINSMAN

Samad Said masuk Felda Sg Tengi

HULU SELANGOR – Sasterawan Negara Datuk A Samad Said dijangka mengetuai rombongan penulis, seniman dan budayawan dari seluruh Malaysia, bertemu dengan peneroka Felda dan anak-anak peneroka, di Felda Sungai Tengi, 23 Disember, dalam satu program yang julung-julung kali diadakan, iaitu Himpunan Seniman-Budayawan di Felda

Program ini adalah anjuran bersama Seniman Paksi Rakyat (PAKSI) dengan Persatuan Anak-anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK), dengan kerjasama wakil penduduk dari Felda Sg Tengi, Felda Soeharto, Felda Gedangsa dan Felda Sg Buaya.

Mengikut Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Penganjur, yang juga AJK Paksi, Kassim Muhamad, dalam sidang media yang diadakan di Gombak Ahad lalu, "himpunan ini bertujuan untuk menyokong peneroka Felda di seluruh Malaysia yang berjumlah 1.6 juta, mempertahankan hak mereka ke atas tanah seluas 360,000 hektar yang dirancang untuk diapungkan di pasaran saham Bursa Malaysia oleh pihak pengurusan Felda, melalui penyenaraian syarikat Felda Global Ventures."

Kassim menyeru para penulis, seniman dan budayawan dari seluruh Malaysia supaya hadir dalam perhimpunan di Sg Tengi ini, bukan semata-mata untuk memberi sokongan kepada peneroka, tetapi untuk memahami kedudukan dan masalah sebenar yang dihadapi oleh para peneroka.

"Golongan sasterawan seharusnya memahami masalah rakyat, secara langsung, bukan sekadar membaca atau mendengar berita yang dilaporkan di dalam media. Kita mesti hadir sendiri ke tengah-tengah kehidupan rakyat," katanya.

Selain A Samad Said, antara tokoh seni-budaya yang sudah mengesahkan kehadiran mereka ialah Prof. Siti Zainon Ismail, Cikgu Ishak Surin, Ito, Sani Sudin, Hishamuddin Rais, Hasni Abas, Yeoh, Wan Ahmad Ismail, Ibrahim Ghaffar, Dinsman, Rahmat Harun, Razali Endun, A Shukur Harun, Rozan Azen, Anbakri, Shazly Wadial-Jadid, Amni Jagat dan Benz Ali.

Program akan berlangsung di Dataran Sg Tengi, mulai pukul 3 petang (acara melukis) dan berakhir pukul 12 malam. Sebahagian acaranya ialah dialog seni-budaya antara seniman yang diketuai oleh A Samad Said dengan peminat-peminat seni-budaya dari daerah-daerah felda berkenaan. Acara ini akan berlangsung selepas Asar.

Kemuncaknya ialah persembahan bacaan puisi dan lagu-lagu puisi, yang akan dimulakan selepas solat Isya'.

Mengikut Kassim Muhamad lagi, program ini adalah yang ketiga seumpamanya dianjurkan oleh Paksi. Yang pertama ialah himpunan dengan nelayan-nelayan perahu kecil di Kuala Pahang, dua tahun lalu; dan yang kedua ialah himpunan dengan penduduk tujuh kampung warisaan di Kg Banda Dalam, Kuala Lumpur, tahun lalu.

12 di kapar - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kapar - Google Blog Search


DIALOG RAKYAT: Ceramah Anwar <b>Di Kapar</b> Kecoh

Posted: 22 Jan 2012 09:56 PM PST

KAPAR : Kehadiran Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim ke Parlimen Kapar, malam kelmarin dicemari beberapa insiden kekecohan membabitkan dua kumpulan penyokong parti itu dipercayai cubaan mensabotaj pemimpin tertentu dalam PKR Cabang Kapar.

Kekecohan tercetus ekoran rasa tidak puas hati selepas beberapa poster mengalu-alukan kehadiran Anwar oleh ahli PKR Cabang tersebut diturunkan penyokong pemimpin lain beberapa jam sebelum Anwar tiba di lokasi majlis di Dewan Majlis Perbandaran Klang (MPK) Taman Seri Kerayong di sini.
Keadaan itu menyebabkan orang ramai termasuk warga emas yang berjalan mengiringi Anwar ke dalam dewan tersungkur ke lantai hingga mencetuskan suasana tegang.
Walau bagaimana, keadaan tegang itu berjaya dikawal dan kembali tenang selepas anggota Ikatan Relawan Rakyat (Rela) masuk campur mengawal suasana sehinggalah Anwar tampil ke pentas menyampaikan ucapan.
Keadaan tenang itu bagaimana tidak bertahan lama apabila kekecohan kembali tercetus melibatkan dua kumpulan penyokong tersebut ketika Anwar sedang menikmati jamuan ringan di tingkat satu dewan tersebut hingga nyaris berlaku drama tumbuk menumbuk.
Sumber memberitahu Sinar Harian, insiden kecoh itu berlaku rentetan rasa tidak puas hati sebahagian ahli PKR cadang itu apabila dua poster milik Ketua PKR Cabang Kapar, Azizi Ayob dan Ahli Jawatankuasa (AJK) Cabang meraikan kehadiran Anwar diturunkan beberapa jam sebelum majlis bermula.
Sumber sama juga menyebut, program tersebut didakwa meminggirkan peranan ahli lain dalam PKR Cabang itu hingga menyebabkan timbul perasaan tidak puas hati yang berlarutan hingga mencetuskan beberapa insiden kekecohan.
Program ke sekolah dan ceramah perdana sempena pelancaran Sukarelawan Parlimen Kapar dan perasmian Ponggal Vizha anjuran Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Kapar dengan kerjasama Angkatan Muda Keadilan (AMK) Kapar dihadiri hampir 1,000 penyokong.
Keadaan kecoh pulih sepenuhnya 20 minit selepas Anwar meninggalkan majlis tersebut.
Sinar Harian dimaklumkan, tiada mangsa yang cedera akibat kekecohan tersebut selain, Azizi Ayob hanya mengalami luka kecil di dahi kanan.

12 di morib - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Adieyza: Bersantai <b>Di</b> Pantai <b>Morib</b>

Posted: 13 Feb 2012 11:00 PM PST


Waktu petang dapat lepak tepi pantai sambil ditemani angin sepoi2 bahasa memang mengasyikan.. dengar bunyi deruman ombak.. tengok anak2 kecil kutip siput tepi pantai..
Leka melihat keseronokan kanak2 bermain layang2 tepi pantai.. jeling2 pasangan kekasih yang berjalan di gigi pantai.. seronok sangat...

Walaupun pantai Morib ni tak sesuai untuk bermandi manda, but still ramai pengunjung kat pantai Morib ni.. ramai jugak yang berkelah kat bawah pokok..

Kat pantai ni, aku dan encik adiey just lepak tepi pantai sambil bergambar kat kawasan pantai.. lepak tepi pantai macam pasangan baru bercinta.. hihihi.. seronok!
Nota Cinta : next entry Gold Coast Morib Resort Water Theme Park
Photobucket
www.tips-fb.com
Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 di selayang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di selayang - Google Blog Search


Jom Ke Ekspo Pengantin <b>di Selayang</b> Mall, 10, 11 dan 12 Februari <b>...</b>

Posted: 08 Feb 2012 07:45 PM PST

Salam 1Malaysia.

Hari ini nak share aktiviti yang bakal berlangsung hujung minggu ini. Kepada pasangan pengantin yang bakal melangsungkan perkahwinan mereka pada tahun ini atau awal tahun depan, bolehla menghadirkan diri anda ke Selayang Mall, Selayang.

Di sini bakal berlangsungnya Ekspo dan Pameran Pengantin 2012 dan para bakal pengantin dijemput hadir untuk mendapatkan promosi dan tawaran terbaik produk perkahwinan.


Terdapat booth Katering, Andaman, Kad Kahwin, photography, Dewan, Aiskrim dan lain-lain. Jadi, jangan lepaskan peluan untuk ke pameran pengantin di Selayang Mall ini yer.

12 di bandar sunway - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bandar sunway - Google Blog Search


FOTO WANTED: perlukan pinjaman?? kunjungi kami <b>di BANDAR</b> <b>...</b>

Posted: 11 Jan 2012 12:31 AM PST

Nama: AIN
Email: spgroup_80@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanwang.weebly.com
Tajuk Iklan: perlukan pinjaman?? kunjungi kami di BANDAR SUNWAY/ hbgi ain 03-56339963
Teks Iklan: Pinjaman peribadi MUDAH/CEPAT/ SEGERA TUNAI/ PROSES HANYA 45 MINIT!!! - Anda BLACKLIST???CTOS??CCRIS???
atau masih dibebani dengan masalah hutang di syarikat pinjaman yang lain??? Layak memohon!!! kami sedia membantu Anda. -

MENGAPA MEMILIH KAMI??
• Pemberian wang yang terus
• Tanpa penjamin& tiada cagaran
• Pinjaman di luluskan dalam 45 minit
• Tiada pembayaran upfrond
• Maklumat peminjam di rahsiakan

HANYA UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA!!!
• Yang bekerja &menetap di kl/selangor
• Bukan badan berUNIFORM (polis,bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Electrik yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA
Gaji dibayar oleh majikan melalui online pay (auto pay/auto credit)

KAMI BUKAN AH LONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.

Kami amat mengalu-alukan kedatangan anda!!!!
SUPER PAY CAPITAL SDN BHD
No 17-3 jln pjs 11/28b, Sunway Metro
46150 Petaling Jaya Selangor

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
AIN: 012-2044931 / 03-56339963
atau e-mail kepada: (((((((((spgroup_80@yahoo.com ))))))))) sertakan no phone untuk di hubungi atau layari laman web www.pinjamanwang.weebly.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.143.56.178

12 di balakong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di balakong - Google Blog Search


Gold Heart Swan: Facial percuma <b>di Balakong</b>

Posted: 19 Dec 2011 08:20 PM PST

Malam tadi saya berpeluang berkongsi apa itu Mary Kay dengan seorang tenaga pengajar spa Islami. Dia wanita yang menarik sekali serta sangat berilmu dan berpengalaman dalam dunia kecantikan kuku, waxing dan sebagainya.

Ketika saya berkongsi cara bagaimana memberi layanan facial kepada diri sendiri, saya juga sempat belajar benda baru. Terutamanya ketika mengurut bahagian hidung. Kita sebaiknya mengurut hidung ke atas juga, sama seperti seluruh bahagian muka.

Ketika saya berkongsi cara mengurut bahagian muka, baru dia tersedar wajah sendiri pun perlu diurut sebagaimana mengurut wajah orang lain.

Saya gembira sekali kerana kami berpeluang bertukar-tukar ilmu jadi masing-masing dapat mengaplikasikannya demi faedah bersama.

Seperti biasa, saya menggunakan Mary Kay sebagai landasan menyampaikan dan berkongsi ilmu. Semoga Allah merahmati karier saya sebagai perunding kecantikan bebas.

Rais Yatim, Lost in Translation | Little Chinese Bru

Posted: 26 Dec 2011 01:16 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Majlis yang dikendalikan oleh Kemenrterian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan ini adalah majlis meraikan hari Krismas untuk seluruh negara, akan diadakan pada 26 haribulan di Kajang, seterusnya akan dirasmikan ...

12 di petaling jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


Pemandu lori ditemui mati ditikam <b>di Petaling Jaya</b> |

Posted: 15 Feb 2012 06:50 PM PST

[unable to retrieve full-text content]PETALING JAYA: Seorang pemandu lori ditemui mati dengan satu tikaman di sebuah rumah pangsa di PJS 1/52, di sini, pada jam 3 pagi tadi.

12 di sepang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


MotoGP: Tim HRC Sukses <b>Di Sepang</b>, Rossi Makin Kencang | Ivan&#39;s <b>...</b>

Posted: 03 Feb 2012 07:05 PM PST

Hasil tes MotoGP Sepang kemarin ditutup dengan manis oleh Casey Stoner, sang juara dunia 2011. Dominasinya di hari ke-2 dan ke-3 makin mengokohkan peluangnya sebagai calon juara dunia musim 2012. Selisih setengah detik dari pembalap urutan ke-2 terhitung lumayan jauh di MotoGP. Sampai-sampai Lorenzo bilang bahwa Stoner bisa cepat dengan motor apa saja yang dinaikin.

Bagaimana dengan Rossi? Doi menunjukkan progress positif dengan GP12nya yang makin hari makin kencang. Rossi juga optimis bersama motor barunya. Dilansir Crash, dia berkomentar: "At the end the result is positive. We have a good base to work from," said Rossi. "Fifth is nothing special, but we are closer – except to Stoner. The other guys are not so far. This is very good." Kalo diterjemahkan kira-kira begini: "Hasilnya positif pada akhirnya (test Sepang). Kita punya patokan kerja yang baik. Menempati urutan lima tidak begitu penting, tapi kita makin dekat, kecuali dengan Stoner. Yang lainnya cuman beti. Ini sangat baik."

Advertisement

12 di kelana jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


Video Kantoi Curi Motor Pak Guard <b>Di Kelana Jaya</b> 7/2/2012

Posted: 07 Feb 2012 07:50 PM PST

.

curi motor di kelana jaya

Dipukul kerana kantoi mencuri motosikal seorang pengawal keselamatan (pak Guard). Peristiwa ngeri 18SGGGG ni  berlaku di Giant Kelana Jaya pada 07/02/2012. Pemuda tu dikatakan seorang penagih..nasihat aku, kalau penagih elok takyah pukul..kena ada HIV kes naya..Kesian pun ada, tapi sape suh mencuri kan..hehehe.

12 di sabak bernam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sabak bernam - Google Blog Search


Ceramah PR <b>di sabak bernam</b> : Memang benar tak ramai semalam <b>...</b>

Posted: 26 Jan 2012 10:47 PM PST

Ini gambar aku sendiri. Ini pengalaman aku sendiri. Korang jangan spin larh weh puak2 pakatan pembangkang. Cubalah menjadi orang yang menerima hakikat dan realiti. Menipu tak menjadikan ko lebih baik daripada bn. Ramai ke tak ramai ke time orang berceramah bukan isu. 
Isu nya ialah sejauh mana apa yang disampaikan kepada para hadirin yang hadir ke ceramah malam tadi dapat disebarkan dan disampaikan secara meluas kepada rakyat kebanyakkan di malaysia. Ibarat facebook dan twitter yang ada button share dan retweet. Apakah manusia2 yang hadir ke ceramah semalam boleh share dan retweet balik apa yang disampaikan oleh penceramah2 malam tadi?
Hanya ada 3 penceramah yang bawa topik relevant bagi aku semalam. 
1. Yb dap Ng suee lim <-- dia memang lawak. Aku asyik tergelak2 je.. pernah tengok dia berceramah di youtube tapi rupanya depan2 dia lagi lawak.
2. Prof Aziz bari <-- penuh dengan fakta dan keterangan.
3. Yb zuraidah <-- memperincikan isu nfc.
Harus di ingat, relevant bagi aku bukan bererti relevant bagi ko. Begitu juga sebaliknya. Tidak relevant bagi aku bukan bererti tidak relevant bagi ko juga. Oleh kerana aku online 24 jam maka banyak berita2 yang aku lebih tahu berbanding dengan orang2 yang tak online.
Mereka ketinggalan banyak isu dan point2 yang penting. Jadi mungkin ini juga sebab nya ada di antara penceramah politik yang ulang balik apa yang aku dah tahu ketika berceramah. Ini berbeza setiap di antara kita disini.
Yang lain2 termasuk dsai sekalipun hanya bawa isu2 yang dah aku ketahui. Azmin ali haram nampak batang hidung walhal poster terpampang gambar dia. Kalau tak jadi datang bagitau larh. Minta maaf ka apa ka. Maybe gak jurucakap dah minta maaf masa aku merayau2 time ceramah tue.. tak pasti pula aku. Kalau dah minta maaf lupakan sahaja, kalau tak minta maaf memang suwey. Jangan buat poster tayang muka kalau takmo datang.
Bukanlah kehadiran dia penting sangat tapi bila dah tayang muka at least dia dah bagi hint bahawa dia nak hadir. Tak salah pun kalau dia ada hal dan taknak hadir tapi at least sebagai adat sopan santun, bagitau orang bahawa dia sekian2 neh ada hal sekian2 neh. 
Benda neh nampak kecik tapi dari sekecik2 neh larh.. ia boleh tawan ahti orang. Macam isu air. Nampak mudah dan murah tapi sekecik2 neh larh yang orang rasa dan nikmati secara bulanan dan akhirnya orang akan hargai.
PR kepada azmin elok belajar benda neh. Tiada istilah bodek dalam kamus rakyat macam aku. Sorry. Gambar2 ketika ceramah sedang berlangsung.
                               nota : gambar di atas neh di ambil pada jam tepat 9 malam.
Ya. Ini gambar dari belakang. Ketika tiga orang penceramah politik berceramah aku lepak belakang amek angin. Best. Stadium mini neh besar. Boleh memuatkan lebih ramai orang lagi. 
Ini pula pandangan dari sisi depan. Time neh aku pergi depan nak amek gambar. Time neh yb zuraidah tengah memberikan ceramah politik ;






                                                           Dsai hadir dengan paluan kompang.
Memang tak ramai. Sepatutnya boleh memuatkan lebih ramai orang lagi. 
Okey, kat depan memang ramai orang. Orang2 yang duduk kat kerusi stadium depan, tepi memang penuh. Yang duduk kat kerusi belakang tak penuh tapi orang masih ramai. Walaupun stadium tue boleh memuatkan lebih ramai orang tapi jumlah kehadiran pada malam semalam adalah amat baik. Kenapa?
1. Ia di anjurkan di negeri pr. So rakyat di sana sering berpeluang pergi ke ceramah2 pr. Walaupun demikian, ia masih mendapat sambutan orang ramai meskipun tidak memenuhkan stadium tetapi berjaya menyaratkan stadium dengan jumlah hadirin yang ramai.
2. Ia di anjurkan pada hari bekerja. Esoknya [hari neh] ramai orang bekerja. Tapi dorang sanggup datang dan dengar ceramah lepas isyak sampai ke 11.50 malam. Biasanya time neh tidur lagi bagus. Jumlah yang hadir semalam memang ramai. Macam aku cakap tadi. Ia tak memenuhi ruangan stadium tapi masih berjaya memadatkan stadium.  Macam esoknya cuti pula.
3. YB zuraidah cakap sabak bernam ialah kubu kuat umno. Aku macam pelik sikit bila dia cakap macam tue. Kalau benar sabak bernam kubu kuat umno apahal ramai yang datang semalam? Mana ada bas dari luar walaupun aku sendiri datang dari luar selangor [perak]. Kebanyakkan rakyat [focus disini] yang hadir berceramah adalah dari kawasan sekitar.

Kalau sungguh sabak bernam neh kubu kuat umno, jumlah hadirin semalam adalah lebih dari memberangsangkan. Pasal kalau ko berada di kawasan kubu kuat sesuatu parti, berjaya mengumpulkan orang tempatan sehingga memenuhi lebih daripada separuh kawasan stadium, ini memang baik. 
Apatah lagi suasana semalam tiada provoke memprovoke daripada geng2 umno. Maybe masih tersentak dengan insiden samseng jalan kebun kowt. Apa pun tanpa polis, kawalan yang bagus dari unit amal pas sentiasa no 1.
4. Banyak peniaga2 habis jualan nya terutamanya makanan dan minuman. Clear.  Minuman larh yang paling laris. Ini bukti orang memang ramai semalam walaupun tak berjaya memenuhi ruangan stadium tapi still berjaya memadatkan stadium. 
Aku tak reti anggar jumlah hadirin semalam. Tapi lebih dari separuh kawasan stadium [bukan kira jumlah kerusi] memang penuh dengan orang ramai. Apa yang perlu pr focus dalam setiap kempen2 neh, bila dah berjaya collect orang ramai macam neh di satu tempat, edarkanlah leaflet pasal penyelewengan. 
Kalau boleh collect derma, takan tak boleh edar risalah penyelewengan? Photostat baru berapa? Kejayaan datang dengan usaha. Aku buat blog neh pun zero2. Pembaca yang bagi duit bila klik iklan. No iklan, no money tapi blog still jalan sebab penyelewengan tak pernah berhenti.
Jadi, biarlah bersusah2 sedikit asalkan kita boleh banteras penyelewengan supaya sesama kita boleh sama2 senang kelak. Owh yer, sebelum aku terlupa. Tak silap aku ada orang umno yang isytiharkan sokong pr semalam di ceramah neh. Malahan dia akan bawa lebih ramai lagi ahli2 umno masuk ke pr selepas neh. Bai.
Ameno : Pas neh aku nak pergi ceramah najib arh pula.. muahaha.. agak2 ramai tak macam neh? Dengar citer hari neh di lumut..

12 di pandamaran - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di pandamaran - Google Blog Search


1 MALAYSIA: GAMBAR DATO SERI NAJIB DI <b>DI PANDAMARAN</b> <b>...</b>

Posted: 14 Dec 2011 04:43 PM PST



Suasana dalam keadaan meriah dengan kehadiran penduduk setempat memberitahu bahawa BN masih utuh
dan masih mendapat sokongan dari rakyat Selangor.Kehadiran di anggarkan 15,000 orang tetamu di Jamuan Makan Malam Perpaduan Agama Tao Selangor.
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved