ads

Sabtu, 25 Jun 2011

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


Status 4 Projek Perumahan Terbengkalai <b>di Ampang</b> - Parlimen Ampang

Posted: 14 Jun 2011 01:26 AM PDT

Pertanyaan Jawab Lisan : 14 Jun 2011 (Selasa)

SOALAN:

YB Puan Hajah Zuraida Binti Kamaruddin (AMPANG) minta MENTERI PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN menyatakan, dengan merujuk kepada jawapan bertulis yang diberi kepada soalan Ampang bertarikh 29 Jun 2010, apakah status terkini 4 projek perumahan terbengkalai di Ampang, iaitu Taman Sri Angsana Hilir, Taman Kencana (Fasa 3), Taman Estana Court dan Ukay Bistari.

JAWAPAN:

Tuan Yang di-Pertua,

Untuk makluman Yang Berhormat,

i) Taman Sri Angsana Hilir

Sehingga kini Sinesinga Sdn Bhd masih dalam peringkat perbincangan dengan pihak pemaju penyelamat bagi mendapatkan persetujuan nilai penebusan. Satu perbincangan dengan pihak pembeli asal projek ini akan diadakan pada Julai 2011.

ii) Taman Kencana (Fasa 3)

Sehingga kini pemaju penyelamat, Garden Meridien telah membayar 10% (RM330,000) kepada Sinesinga Sdn Bhd pada 31 Disember 2010. Baki sebanyak 2.9 juta akan dijelaskan sebelum akhir Jun 2011.

iii) Taman Estana Court

Buat masa ini, pihak pemaju penyelamat iaitu Kisma Jaya Sdn Bhd sedang berurusan dengan Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ) dan agensi-agensi teknikal yang berkaitan bagi mendapatkan kelulusan jalan masuk ke tapak projek.

iv) Projek Perumahan Ukay Bistari

a) Servis apartment dan kedai (1,027 unit)

  • Pihak pemaju (Damai Bistari Sdn Bhd) telah melantik Syarikat Jati Pemborong Am sebagai Turn-key Contractor bagi menyiapkan keseluruhan projek.
  • Blok A, D dan E dijangka siap secara fizikal pada Julai 2011. Sementara blok B, C dan F dijangka siap secara fizikal pada Disember 2011.

b) Apartment kos rendah (256 unit)

  • Progres pembinaan pada peringkat kerja-kerja akhir. Pembangunan fizikal dijangka siap pada bulan Julai 2011.

c) Apartment kos sederhana (60 unit)

  • Di dalam proses refund kepada pembeli

d) Apartment kos sederhana rendah (120 unit)

  • Di dalam proses refund kepada pembeli

Sekian. Terima kasih.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di jeram - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di jeram - Google Blog Search


Mandi <b>di Jeram</b> Linang | MooN - Keyz World™

Posted: 17 May 2011 08:39 AM PDT

Setelah puas berehat di rumah.. aku dengan kawan2 aku pergi ke Hutan Lipur Jeram Linang, Pasir Puteh, Kelantan... Haha.. Sudah lama tak pergi kat sana... seingat aku... kali terakhir aku pergi sana adalah 3 bulan lepas.. huhu... best siot, tempat tu sejuk... air terjun 4 tingkat... walaupun pergi hari sekolah... tp masih juga ramai yg datang... 15/5/2011... aku, delan dan ilham pergi mandi di Jeram Linang...

 Ini adalah member aku Adlan..satu kelas dulu... dia dah ada awek skarang.. jeles aku..

 Ha.. ini la.. air terjun tu... aku ambik gambar sebelah tepi jew... jadi tak nampak jelas sangat la... 

I'm sory

 Ini kawan aku Ilham.. dulu gemuk.. skarang kurus dia plak drpd aku.. Kami pergi cini bertiga jew...

ceh... posing maut... ini lah..aku.. lama bebeno rasa x ambik gambar macam ni.. haha... malu ciot..

gambar yg menjadi controversi di fb..

Ahhh... Aku tak peduli... waktu masa tu pun dah pukul 1 ptg... tunggu apa lg... kami terjun r ... mandi.. air yg sejuk dan nyaman... hilang semua msalah bila mandi kat sana... Hope esok dapat prgi lg.. dengan member yg lain... Anyway... thanks yup.... sebab sudi ajak aku.. g mandi Jeram Linang...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di sungai tenggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai tenggi - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>sungai tengi</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jun 2011 01:09 AM PDT


HULU SELANGOR – Para peneroka Felda Sungai Tengi disini tidak sabar menunggu pengumuman penting yang akan dibuat oleh Menteri Besat Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim

Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Desa Maju Sungai Tengi , Selamat Rakio berkata, beliau bagi pihak seluruh peneroka mengalu-alukan pengumuman penting yang sangat dinanti-nantikan itu.

Beliau yang dikenali sebagai Wak Selamat (gambar) sudah mendapat gambaran tentang berita gembira yang akan disampaikan sendiri oleh Tan Sri Khalid.

"Wak dapat agak, MB (Tan Sri Khalid) akan membuat pengumuman yang menggembirakan seluruh peneroka, khususnya generasi kedua,"katanya ketika ditemui di Majlis Himpunan Warga Felda Kebangsaan yang bermula hari ini, 23 April.

Sehubungan itu, beliau yakin dengan usaha kertajaan negeri tersebut akan dapat melonjakkan sokongan kepada calon Pakatan Rakyat bagi Pilihanraya Kecil Parlimen Hulu Selangor, Datuk Zaid Ibtrahim.

Menurutnya, sehingga kini, respon dari teman-teman menggalakkan, namun mereka masih tidak dapat menonjolkan diri menyatakan sokongan terus terang kepada Pakatan Rakyat.

"Mereka tidak menonjol kerana mereka duduk dalam Umno, sudah lama, tapi mereka memberi respon akan beralih pada kali ini,"ujarnya.

Apabila ditanya, mengapakah mereka mahu beralih sokongan pada pilihanraya kali ini, Wak Selamat menjawab, kerana mereka kini sedar tentang penipuan Felda.

Antara penipuan itu, katanya, bayaran bulanan yang diterima oleh setiap peneroka adalah hanya RM1500 seorang, sedangkan sepatutnya ia lebih dari itu.

Tindakan Felda tersebut, menurutnya, adalah tidak adil kerana Felda mendapat keuntungan yang begtu banyak, hasil serahan kembali urusan ladang mereka kepada Felda.

Oleh itu, kata Wak Selamat, ramai peneroka yang keluar dan menarik diri, mengusahakan ladang dan menjual hasil mereka sendiri.

"Purata, mereka yang tidak serahkan kepada Felda mendapat hasil RM3000 sebulan berbanding, bayaran RM1500 yang diberikan Felda,"jelasnya.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di morib - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


kamar ms: En malek dan kawan2 <b>di morib</b> 18.6.2011

Posted: 18 Jun 2011 08:21 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]En malek dan kawan2 di morib 18.6.2011. En malek dan kawan2 di morib 18.6.2011. Related Posts: (UM STAFF). Posted by . at Saturday, June 18, 2011. Labels: (UM STAFF). 0 comments: Post a Comment ...

12 di bangi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


Liza @ Adzriel AB: Lunch dengan blogger <b>di</b> Warta, <b>Bangi</b>

Posted: 24 Jun 2011 05:49 PM PDT

Tengahari Jumaat semalam aku lunch bersama dua orang blogger dan anak aku Aishah di Bandar Baru Bangi. Aku terlewat tiba jam 1.00 petang di tempat yang di bangunan Warta. Terlewat gara-gara anak aku Azri tertinggal van sekolah seperti yang aku ceritakan dalam entry INI.
Sebenarnya pasaraya Warta dalam tu dah lama diganti dengan Giant, tapi sebab asal mula dulu Warta, maka nama tu dah melekat diminda kebanyakan penduduk di situ. Hanis Azla telah mengajak aku lunch sama sejak pukul 10.30 pagi lagi. Kasihan dia kerana lama menunggu aku dan Aishah tiba hingga sempat window shopping dulu bersama temannya Aliza dari blog Inspirasi Cintaku.
Kami makan di restoran RasaMas. Service sangat lambat sebab orang ramai pada hari Jumaat. Lama menunggu di meja tapi tak ada seorang pun pelayan yang datang ambil order. Aku lewat tak mengapa, tapi kesianlah dengan Aliza dan Hanis Azla sebab lepas tu nak kena masuk pejabat semula. Tentu baby sulung dalam perut Aliza meronta-ronta juga nak makan...he..he.. gurau je!

Biasalah aku ni bukanlah penyabar, maka aku pun bangun dan terus ke kaunter bayar "Dik! Akak dah tunggu lama ni, tak ada siapa ambil order! Orang lain yang sampai lewat ada yang ambil order", aku cakap elok-elok dengan pekerja di situ yang sedang sibuk menyediakan hidangan. Kesian dia, terasa kalut sungguh. "Maaf ye kak! Nanti saya datang!", jawab adik itu sambil melihat di mana meja aku.

Memang penuh pun restoran tu. Meja kitaorang pun masih ada pinggan mangkuk yang belum diangkat. Bila dipanggil barulah ada yang mengangkatnya. Panik agaknya bila orang ramai. Mungkin pihak pengurusan perlu letak lebih pekerja pada hari Jumaat sahaja untuk mengatasi masalah kalut begini.

Sementara menanti hidangan yang dah diorder, kami berborak-borak dulu. Sempat juga aku bercerita tentang kisah Cik Epal yang excited gila bila dapat berjumpa dengan pelakon pujaannya. Siapa yang tak excited bila pelakon tu kata dia pernah baca blog kita sendiri. Aku pun teruja! Memang gilalah excitednya dia dalam entry INI!

Bila aku berjumpa Hanis Azla dah tentulah banyak bercerita tentang anak-anak. Aliza tak boleh cerita lagi sebab anak dalam perut lagi. Dah 8 bulan, tak lama dah tu. Kesian dia, awal-awal mengandung dulu mabuk teruk juga. Susah ye dugaan mengandung ni bagi sesetengah orang. Ada juga yang rilek je macam tak mengandung tapi suami pulak yang mabuk atau mengidam bukan-bukan. Apa pun itulah pengalaman yang sangat berharga.

Inilah set yang kami order. Hanis Azla minta ayam panggang separuh dan prime roast separuh, tapi yang datang seekor ayam panggang je. Nasib baiklah kitaorang ni jenis tak cerewet. "Tak pelah dik!", kita kata pada pelayan tu. Bagusnya dia mohon maaf atas kesilapan itu. Sejuk sikit hati. Bukan panas pun sebenarnya. Aliza pula kenalah tukar dari air berkarbonat ke fresh orange. Baby dalam perut tak boleh minum air bergas.

Macam sesuai je kami ni makan. Masing-masing memang licin semuanya.... tinggal tulang aje. Selagi ada kami habiskan semua. Cuma sup aje tak hirup sampai habis. Perut kenyang, suka hatilahkan.

Agenda makan habis dalam pukul 2.30 petang rasanya. Amboi lamanya! Lama menunggu di meja makan. Tapi still enjoy dapat bersantai makan-makan dengan kawan-kawan yang dulu tak kenal, sekarang dah kenal gara-gara blog. Moga ada rezeki dapat jumpa lagi Hanis Azla dan Aliza.

Sempat lagi anak aku Aishah berkata pada aku "Shawl auntie Hanis tu cantiklah mama. Akak nak kain yang macam tu lah". Shawl warna krim tu memang cantik, tapi lebih berseri bila yang memakainya cantik macam Hanis Azla. Aku terpaku sebenarnya melihat baris giginya yang putih bersih semasa sedang sibuk berborak tadi. Ha..ha.. sorry ye Hanis! Sebab suka tengok ke situ pulak... mulalah teringat nak jumpa dentist yang lama tak jumpa. Apa khabarlah dentist aku sekarang ni ye!

Bolehlah kita cari satu kat rumah mak cu shawl cantik-cantik kat SINI. Banyaknya shawl!
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di kajang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kajang - Google Blog Search


Bandar Seri Putra: Blog ADUN <b>Bangi</b>: Isu elektrik <b>di</b> Apartment <b>...</b>

Posted: 29 May 2011 11:12 PM PDT

Dikongsikan cerita daripada blog ADUN Bangi mengenai isu elektrik di apartment Laman Suria.
Moga ianya menjadi pengajaran bersama.

Khai

==============

Empat Hari 3 Apartment Laman Suria Ketiadaan Letrik: Adun Turun Selesaikan Masalah

Kajang Utama, 20 Jamadil Akhir = 24 Mei (Selasa):

Penduduk resah dan Pengerusi JMB dilempar kata-kata kesat. Tulisan protes ditampal di pintu masuk ke kawasan apartment berkenaan sebagai pernyataan marah penghuni apartment yang dihuni sejak tiga tahun lepas. Pengerusi pertama dilantik sejak JMB ditubuhkan baru-baru ini, iaitu Puan Noridah bt. Mohd Nor (Puan Nora) – lantikan sejak 3 April 2011. Beliau merasa resah dengan tekanan dan protes penghuni-penghuni apartment. Ini menyebabkan Puan Nora menghubungi Wakil Adun di Kajang Utama, saudara Abu Bakar bin Alias meminta memperpanjangkan aduan penduduk kepada Adun. Abu Bakar meminta Adun turun menyelesaikan masalah ketiadaan letrik di tiga apartment Laman Suria pada pagi 24 Mei itu.

Adun menyatakan, Adun sedia turun pada petang jam 6.00 petang dengan syarat jabatan-jabatan dan mereka yang berkenaan diminta turun sama, iaitu:

1) Pegawai dari TNB (paling penting)
2) Pemaju
3) Ketua JMB (Joint Management Board)
4) Ketua Persatuan Penduduk Taman
5) Jabatan-jabatan berkenaan

Dengan syarat dan mereka (Wakil Adun dan Pengerusi JMB) mengaku akan menjemput mereka yang berkenaan. Maka Adun Bangi turun jam 6.00 petang. Setibanya Adun di hadapan pondok pengawal Adun disambut oleh Ketua JMB Puan Nora, Ketua Persatuan Penduduk Encik Nordin, Wakil dari TNB, Wakil dari MPKj. Oleh kerana Adun dan pegawai-pegawai bakal tiba pada petang ini, maka pihak TNB dengan kiraan dari Puan Nora berusaha memperbaiki kerosakan pada hari ini juga dan siap membaiki sebelum sedikit dari masa ketibaan Adun. Alat-alatr pembaikan masih belum disimpan. Difahamkan kerosakan mungkin diakibatkan oleh petir dan alat `busbar` rosak. Malangnya tindakan segera tidak diambil hinggalah apabila Adun Bangi mau turun baru tindakan diambil oleh TNB dan pembaikan tidak begitu lama masa yang diambil. Kami dibawa melawat dan ditunjuk bahagian yang rosak dan dibaiki yang kosnya difahamkan oleh Puan Nora RM9,800. Peruntukan ini diambil dari wang yuran JMB.

Dengan pembaikan berkenaan, jangkaan Adun akan timbul kekecohan terutama antara penghuni apartment dengan pentadbir dari JMB dan Persatuan Penduduk nampaknya tidak berlaku. Letrik pada masa itu telah pulih sepenuhnya. Sebaliknya pertemuan pada petang itu bertukar kepada taklimat, kerana inilah pertama kali Adun dijemput ke kawasan apartment berpagar dan berkawal 24 jam itu. Ketua Persatuan Penduduk – Encik Nordin memaklumkan terdapat 255 unit rumah di ketiga-tiga apartment yang sepenuhnya telah dihuni. Puan Nora pula menyatakan bahawa setakat ini pungutan kewangan berjalan lancar. Selepas penerangan dan maklumat Adun berucap ringkas dan berterima kasih kerana menjemput Adun. Al-hamdulillah dengan kehadiran Adun pihak TNB bertungkus lumus membaiki kerosakan dan api berjaya dipulihkan. Adun mengingatkan banyak masalah berlarutan timbul di rumah-rumah pangsa dan apartment. Kerjasama antara Pengerusi JMB dan Persatuan Penduduk adalah penting bagi kebaikan penduduk. Dengan kerjasama banyak kegiatan dapat dilakukan seperti kegiatan ibadat, kemasyarakatan, sambutan – Hariraya dan sebagainya dapat diadakan. Adun sedia bekerjasama untuk datang, bukan saja bila ada masalah, sebagaimana dialami penduduk 4 hari yang lepas, tetapi juga berbagai-bagai kegiatan. Kita juga bersedia menghulurkan peruntukan jika kegiatan relevan. Selepas itu Adun dan pegawai-pegawai bergerak melihat kawasan dan bangunan dan mengakhiri pertemuan dengan bergambar.

Sekian.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

MyPerdanaClub: Melawat Abg Imami <b>Di Kajang</b>

Posted: 15 Jun 2011 11:46 PM PDT


Tarikh : 4 Jun 2011
Tempat : Di kediaman Abg Imami

Diinfokan rakan kita Abg Imami mengalami penyakit saraf mata semenjak 6 hari yg lalu.
Sekarang mata kanan beliau tidak dpt dibuka..

Sempat juga rakan2 dtg melawat beliau dirumahnya di sungai ramal luar kajang.

Sedikit gambar yg dpt dikongsikan bersama..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Semoga Abg Imami akan sembuh seperti sediakala... Amin

KEKELUARGAAN, KEBAJIKAN &
KECERIAAN Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di rawang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di rawang - Google Blog Search


::Haluan Kiri::: Kemalangan Maut <b>di Rawang</b> Mutiara

Posted: 12 Jun 2011 05:43 AM PDT

Lokasi   : Rawang Mutiara ( Berdekatan Shell ) 
Tarikh   : 9 Jun 2011 ( Khamis )

Jam      :  8.15 pagi

Suatu pagi ketika HK dalam perjalanan ke tempat kerja di Rawang, HK dikejutkan dengan satu kemalangan yang membabitkan motorsikal. 

Menurut saksi yang berada di tempat kejadian pembonceng motorsikal ini dikatakan telah dirempuh oleh sebuah lori dan kemudian lori tersebut telah melarikan diri dan kes ini disifatkan sebagai kes langgar lari. 

Mujur HK lewat sedikit dari waktu kejadian ini berlaku kerana jalan ini lah jalan yang HK selalu guna untuk pergi ke tempat kerja. HK sempat ambil gambar kejadian ini dari blog GobbloG hasil pencarian di google.


Hanya di kenali sebagai Hafiz, arwah menunggang motosikal Yamaha LC dalam perjalanan ke tempat kerja di Mydin Rawang.




A
rwah di percayai di rempuh oleh sebuah lori yang terus meninggalkan tempat kejadian.




Suasana mula diselubungi rasa sedih sebaik tiba ahli keluarga dan rakan-rakan arwah di tempat kejadian. Di fahamkan bapa arwah baru sahaja meninggal dunia.



Mayat kemudiannya di hantar ke Hospital Selayang untuk di bedah siasat.



Kemudian jenazah di kebumikan pada hari yang sama jam 6 petang di Tanah Perkuburan Islam Batu 20, Sg Choh, Rawang.



p/s: Kepada rakan-rakan yang bawa motor ke tempat kerja nasihat HK berhati-hatilah. HK pun mintak doa dari kawan-kawan supaya mendoakan keselamatan HK ke tempat kerja kerana HK pun bawa motor ke tempat kerja. 

Setiap kali pergi dan balik HK tak berhenti-henti berdoa minta dijauhkan segala bencana sepanjang perjalanan. Untuk mangsa yang telah meninggal dunia sama-samalah kita sedekahkan al-fatihah kepada arwah.

Al-Fatihah...

Kredit pada GobbloG atas ihsan gambar ini.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di kelana jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


LIAN PADUKAN LAKSAMANA: Lagi Banjir <b>di</b> Pusat Latihan LP <b>Kelana Jaya</b>

Posted: 17 Jun 2011 09:43 PM PDT

Bismillahirahmanirahim,

Saya tiba agak lewat semalam selepas selesai urusan kerja.Tiba di Kelana Jaya lebih kurang jam 11 malam.Setibanya saya digelanggang saya amat terkejut dengan kehadiran yang amat diluar kebiasaan..Alhamdulillah meriah kembali..

Ramai rakan2 datang bertamu menghalus permainan disini.Antaranya Cikgu Tokppin yang hanya mengiring anak2 muridnya dari SMART Dojo(Rawang),Ali Tocang & Geng serta rakan2 pelatih baru( dh 3 4 kelas jugaklah) dr kontigen Hong Leong Bank..amat terkejut & terharu semasa ketibaan saya disana,saya bertemu sua dengan guru Lian Padukan saya yang pertama iaitu Yang Dihormati Cikgu Nur Azhar dari gelanggang Kapar.rasa nak menitis airmata kerana amat lama kami tak bersua.Perasaan rindu kepada beliau terubat.Maafkan saya bersama adinda yang lain2 Cikgu Azhar kerana terlalu lama kami tak ke Kapar.Insyallah dengan program yang dirangcang kemudian akan terhapus lah hutang2 lama diharapkan..

Seperti biasa Dr. Din a.k.a amat bertenaga dalam penyampaian teknik2 buah gelanggang dan street (jalanan)..beliau sentiasa pemurah dalam menyampaikan ilmu..

Setelah tamat kelas latihan,seperti biasa kami bersantai sambil menikmati supper menu "Nan Cheese Garlic" c/w Ayam Tandoori payat..hahaha..Banyak juga gambar2 yang telah diambil oleh kekanda saya,saudara Nasrul a.k.a Cikgu Ha Lurus.Saya berharap semoga kehadiran seperti ini akan berkekalan..Insyallah

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

12 di subang jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di subang jaya - Google Blog Search


Ceramah DAP <b>di Subang Jaya</b> -- niknazmi.com

Posted: 15 May 2011 02:49 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Penceramah: YB Azmin Ali, YB Tony Pua, YB Khalid Samad, YB Sivakumar, YB Hannah Yeoh, Nik Nazmi Nik Ahmad. « Ceramah KEADILAN di Subang Jaya | Hadir di Perbicaraan Datuk Seri Anwar Ibrahim di Mahkamah Jalan Duta Kuala ...

12 di petaling jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


Jawatan Kosong <b>di Petaling Jaya</b> – Sales Coordinator

Posted: 14 Jun 2011 10:03 PM PDT

Tomypak Berhad
Jawatan Kosong Terkini di Petaling Jaya – Sales Coordinator
Sebuah perusahaan manufaktur khusus dalam bungkusan fleksibel memerlukan anggota berikut untuk pejabat jualan di Petaling Jaya:

Sales Coordinator
(Petaling Jaya)

Requirements:

  1. SPM or equivalent
  2. Conversant in English
  3. Computer literate

Responsibilities:

  1. To provide administrative support to sales team.
  2. To assist and support other daily administrative duties.
  3. To handle any other tasks assigned from time to time.

Interested candidates, please send us your resume or call us for interview :

Miss Teh
Tomypak Berhad
736, Block A, Kelana Centre Point
No 3 Jalan SS7/19
Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Tel: 603 – 7880 4233 (3 Lines)
Fax: 603 – 7880 7233
Email: tomypak@tm.net.my

Tag :

jawatan kosong di petaling jaya 2011

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved