ads

Selasa, 3 April 2012

12 di kuala kubu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala kubu - Google Blog Search


Kejohanan bolasepak 9 sebelah Majlis Belia Hulu Selangor <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 11 Feb 2012 01:52 AM PST

12 di sekinchan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sekinchan - Google Blog Search


Siakap segar <b>di Sekinchan</b> Ikan Bakar! | 5HOBIKU

Posted: 09 Feb 2012 09:43 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Kalau nak tahu, restoran ikan bakar ni dah ada banyak cawangan terutamanya sekitar KL/Selangor, yang SM makan ni dekat dengan Bandar Baru Sentul.....SM suka makan di sini sebab suasananya cukup selesa dan senang sangat nak ...

12 di ulu yam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ulu yam - Google Blog Search


DUNIA BONDA: SUATU KETIKA <b>DI ULU YAM</b>.....

Posted: 11 Mar 2012 07:41 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Mahu kelihatan anggun dengan wajah yang bersolek rapi tapi tidak tahu bagaimana caranya menyebabkan ramai wanita tampil di khalayak dengan p... HIASAN TAMAN DEPAN RUMAH · ISU TANGGA GAJI BARU SBPA ...

12 di shah alam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


I-Medik <b>di Shah Alam</b> | ISMA Shah Alam

Posted: 21 Feb 2012 03:32 PM PST

Shah Alam, 19 Feb 2012 – Karnival Sambutan Maulidur Rasul Surau Islah di meriahkan dengan kehadiran wakil I-Medik Selangor/Kuala Lumpur, Dr Aini Hayati Abdul Rahim (Doktor Pergigian) dan Mohd Hazwan Ab Halim (Pegawai Sains Kaji Kuman) di salah satu meja pameran.

Selain memberikan rundingan pergigian percuma kepada penduduk setempat, satu demonstrasi cara menggosok gigi dengan cara yang betul turut di adakan kepada kanak-kanak yang hadir oleh ahli Kelab I-medik, saudara Nizam (Pelajar tahun empat Fakulti Pergigian UiTM Shah Alam).

Walaupun baru pertama kali membuka meja pameran dalam bertemakan kesihatan pergigian, meja pameran I-Medik tidak sunyi dengan pendaftaran beberapa belia sebagai ahli Kelab I-medik. Semoga dengan aktviti seperti ini sedikit sebanyak dapat member peluang kepada ahli I-Medik dan ahli Kelab I-medik untuk menyumbang bakti kepada masyarakat setempat.

Di sediakan oleh

Mohd Hazwan Ab Halim

Media I-Medik

Sumber: I-Medik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kelas Belajar Blogspot <b>Di Shah Alam</b> - Personal atau Group <b>...</b>

Posted: 24 Mar 2012 11:25 AM PDT

Salam sejahtera,

Baru-baru ini, saya telah menerima beberapa email bertanyakan bila saya boleh adakan kelas belajar blog menggunakan blogspot di area Shah Alam. Buat masa ini, saya masih tidak bercadang untuk mengadakan bengkel belajar blog dalam masa terdekat.

Menjadi speaker blog semasa Seminar Usahawan Internet Pantai Timur di Kota Bharu

Walaubagaimanapun, saya ingin membuka kelas belajar blogspot khas untuk area Shah Alam dan sekitarnya secara personal coaching atau group coaching. Cuma satu perkara yang saya fikir, manakah tempat yang sesuai untuk saya adakan kelas belajar blog ini? Kalau nak sewa dewan seminar, kosnya agak mahal. Tak pasal2 tanggung kos tinggi plak. Nak buat kat rumah, kurang sesuai plak sebab rumah saya tinggal sekarang adalah rumah keluarga dan ade budak kecik plak =)

Nak buat kat kedai makan, cam bising plak... Huhuhu, so takde idea nak buat kat mane... Jadi, kalau kengkawan ada idea, saya amat mengalu-alukan cadangan anda agar kelas belajar blogspot ini boleh diadakan.

Ni plak sesi group coaching yang diadakan di Kuala Terengganu

Tentang caj plak, mungkin saya caj RM30 - RM50 per peserta bergantung kepada jumlah peserta kot. Lagi bagus kalau anda boleh sediakan tempat serta peralatan seperti kerusi, meja, projektor dan akses internet.


Serius saya cakap, sebelum ini, saya caj RM200 untuk bengkel belajar blogspot. Kalau tak percaya, cuba tengok laman web BengkelVideoBlog.com . Bengkel ni saya adakan bersama sahabat saya. Beliau berkongsi ilmu berkenaan pembikinan video. Untuk bengkel seperti ini, saya dan sahabat saya akan cuba adakan dalam masa akan datang. Cuma masalahnya jika tak cukup kuota, jadi tak berbaloi untuk sahabat saya datang dari Terengganu untuk adakan bengkel.

Oklah, apa2pun, sekiranya anda berminat untuk menyertai Kelas Belajar Blogspot Di Shah Alam samaada secara personal coaching atau group coaching, sila emailkan saya di admin@faizalsyukri.com .

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved