ads

Rabu, 15 Ogos 2012

12 di shah alam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


CHOMEL CUPCAKES: Promosi Brownies <b>di Shah Alam</b>

Posted: 30 Jul 2012 08:59 PM PDT

Alhamdulillah..untuk order hari ni yg akan ke KL sekejap lagi..Esok 1 August,Chomel Cupcakes akan berada dia Shah Alam..untuk yg berminat nak order boleh hubungi saya.

(size 8"x6")
Half recipe Choc Cheese Brownies RM35
Half Recipe Blueberry Cheese Brownies RM35
*For Full Choc Ganache - additional RM7

(Size 8"x12")
Full Recipe Choc Cheese Brownies RM65
Full Recipe Blueberry Cheese Brownies RM65
*For Full Choc Ganache - additional RM15

- untuk office/personal order yg melebihi 4kotak brownies,akan dihantar ke office/rumahanda..
-untuk individual order,boleh call saya dan confirmkan lokasi anda untuk kita set kan pick up point yg berhampiran dengan lokasi anda dan customer lain.

Cara untuk order:-
1.Buat tempahan dengan menghubungi saya melalui call atau sms.
2.Setelah saya reply dan confirmkan order anda,anda bolehlah membuat bayaran ke Maybank ac saya.
3.Sila datang dan collect order anda pada hari dan waktu yg dijanjikan .

Berminat,sila hubungi Zuhaida - 012-2629484
(For serious buyer only)Last order by 6pm hari ini Selasa 31July

BADUT RAKYAT: HOT NEWS !!! <b>SHAH ALAM DI</b> LANDA VIRUS <b>...</b>

Posted: 29 Jul 2012 08:30 AM PDT



Fenomena 'rumah urut' yang melanda di Shah Alam sudah kronik! Kegiatan maksiat ini tidak langsung terjejas walaupun ketika ini umat Islam sedang menyambut ibadah puasa dalam bulan Ramadhan.Hasil tinjauan penulis,kegiatan operasi rumah urut berjalan seperti biasa dalam bulan Ramadhan ini. Lebih menarik, semua rumah urut di Shah Alam masih beroperasi seperti biasa dari 11.00 pagi hingga 12.00 tghmalam sejak hari pertama bulan ramadhan lagi.Apa sudah jadi dengan Shah Alam? Penulis merasakan Shah Alam seakan diperintah oleh DAP. Tiada langsung usaha untuk cegah kegiatan maksiat baik dari pihak berkuasa mahupun ahli parlimen Shah Alam dari PAS, Khalid Samad.Tergamak Khalid Samad membiarkan rumah urut di Shah Alam beroperasi sewenang-wenangnya tanpa halangan dalam bulan Ramadhan?

Khalid Samad ini berjuang untuk Islam yang macam mana? Penulis yakin Khalid Samad sebagai YB Shah Alam sudah tentu punya kuasa untuk arahkan penutupan operasi ketika bulan Ramadhan.Penulis rasakan semudah memetik jari sahaja jika Khalid Samad bersungguh untuk membela nasib penduduk di Shah Alam.Banyak persoalan timbul dalam kalangan masyarakat di Shah Alam terhadap gelagat YB Shah Alam dewasa ini.Apa sebenarnya yang diperjuangkan oleh Khalid Samad untuk penduduk di Shah Alam?

Sudah lah gagal untuk mengawal lambakan kewujudan rumah urut di Shah Alam, takan tidak boleh menghentikan sementara operasi rumah urut dalam bulan Ramadhan ini? Nasihat penulis kepada Khalid Samad,hormatilah bulan Ramadhan yang suci ini! - shahalamrebels

BEN ASHAARI: Shopping <b>di</b> Kompleks <b>Shah Alam</b>

Posted: 14 Aug 2012 09:48 PM PDT

Kali pertama aku g sini ... Biasa main area KL jer.. Bila ramai kata sini byk piliha dan murah , tu yg g ari ni dgn harapan org tk begitu ramai seperti hari minggu..

Takat ni , ok ok la .. lom jumpa yg berkenan di hati. Cari songkok dan baju melayu Qhaliff ..

Betul punya beraya eh ? Ada rezeki lebih ..

Published with Blogger-droid v2.0.6
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved