ads

Jumaat, 7 Oktober 2011

12 di port klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


IEQ Global – Malaysia Seminar (<b>Port Klang</b>): The Anatomy of an <b>...</b>

Posted: 07 Oct 2011 11:10 AM PDT

Malaysia Seminar (Port Klang): The Anatomy of an Induction Lamp, Plasma Lamp and other Energy Efficient Lights

October 8, 2011 Events

Following the well received seminars in 2011, this is the first of a seminar series in the Port Klang region of Malaysia that aims to share the latest in energy efficient lighting technologies.  Lighting technology experts from around the region, including the third largest manufacturer of induction lamp based technology solution shall be on hand to discuss and demonstrate the best way to manage rising energy costs for lighting.

As a leading global manufacturer of custom induction lamps, IEQ Global will share the various applications, form factors and performance reading of induction lamps, plasma lamps and LED equivalents to conventional lights.

Participants will gain a deeper insight to how energy cost calculations may be made based on available energy data from industry experts.

Date
October 2011 (Date to be confirmed)
Time
11am to 1pm
Venue
Port Klang (Venue to be confirmed)

Agenda:

  • 11.00am
  • 11.15am
  • 12.30pm
    • Question and Answer
    • Product Demonstrations
  • 1.00pm:  Buffet Lunch

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


DAP assemblyman and his brother given leasehold land at a 80 per <b>...</b>

Posted: 07 Oct 2011 07:18 PM PDT

Wa lioa leh…how can that be. The Pakatan Rakyat government is quite generous especially when it comes to enriching the coffers of its own members.

Mana boleh ini macam. They gladly bend the rules and give such high discounts to "Kaki Lang" (own people).

Although I would agree that "charity begins at home" but in this case, it is pushing it a bit far and I would say is a gross abuse of power by the state government.

To those who are in the dark on this breach of ethics, the story goes like this:

A piece of land of about 1 hectare at Jalan Song Ban Kheng in mainland Penang was leased to Padang Lalang assemblyman Tan Cheong Heng and his brother for a good 80 per cent discount very recently.

The land was apparently acquired by the state land and district office from Cheong Heng's mother who was the sole beneficiary of the land. Cheong's maternal grandfather held a 30-year-old lease on the plot.

Since his grandfather passed away in 1961, Cheong claimed that his mother had overlooked paying the land's quit rent, resulting in the plot being confiscated.

Apparently Cheong had applied for reinstatement of the land but was rejected when Barisan Nasional was ruling Penang.

However after the Pakatan Rakyat gained its foothold in Penang, Cheong who is a DAP assemblyman in the constituency where the land is also located, resubmitted a similar application last year and was duly awarded a 60-year-old lease with a hefty 80 per cent discount in land premium.

If this is not abuse of power, I don't know what is.

Chief Minister Lim Guan Eng definitely owes Penangites an explanation. This is especially so since he had made a promise that DAP elected representatives in the state would not be allowed to apply for state land.

He was quoted by the New Straits Times on March 24, 2008 that it was the party's commitment to the people and that the decision was reached following a meeting with all seven DAP Members of Parliament and 19 assemblymen.

What has happened to the commitment and the promise? I hope that Guan Eng's words can hold water or that in future the rakyat will have to take whatever he said with a pinch of salt or worse still a mouthful of lies.

Stopthelies was also given to understand that the plot of land had been earmarked for a flood alleviation project.

Well, now we know from this episode that Guan Eng values his cronies more than the interest of the people.

Never mind if there are floods in the area. The people can wait as far as he is concerned.

Since that the state has opened the floodgates by allowing a DAP assemblyman an extended lease to a land which was confiscated because of non-payment of quit rent, should others with the same predicament get the same preferential treatment.

Or such treatment is only meant for those who are politically connected.

Guan Eng, we want answers, not lies.

By Penang Ah Beng Kia

di negeri selangor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri selangor - Google Blog Search


Siti Hajar Masri: (Cool) Perpustakaan Awam <b>Di Negeri Selangor</b> <b>...</b>

Posted: 05 Oct 2011 07:44 PM PDT

Kawan ofis ada share pasal ni, aku plak share untuk tatapan korang..Silalah kagum..
Bangunan yang anda lihat pada gambar di atas merupakan sebuah perpustakaan yang letaknya di Seksyen 13, Shah Alam. Jika anda pertama kali melihatnya, pasti anda tidak menyangka bahawa bangunan tersebut adalah sebuah perpustakaan kerana bangunannya yang nampak sangat mewah.  
Perpustakaan tersebut bernilai RM70 juta dan baru sahaja dibuka sekitar bulan Julai lalu. Melihat keadaan dalamnya menerusi gambar-gambar kat bawah ni, boleh kami katakan yang ianya adalah sebuah perpustakaan di Malaysia yang bertaraf dunia. Ya, bertaraf dunia. Korang lihatlah sendiri.  
- Perpustakaan ini merupakan hadiah Sultan Selangor kepada rakyat Selangor.  
- Menyediakan perkhidmatan XD theater / 6D theater.  
- Menyediakan ruangan khas untuk setiap peringkat umur.  
- Dilengkapi dengan ruangan bermain untuk kanak-kanak.  
- Semua komputer yang disediakan di perpustakaan ini berjenama Apple. 
Aku tersangatlah kagum..Rasa nak pergi jer..Nak study kat sana..Last paper Ahad ni..Bawak anak dara aku pun macam best jer..Macam-macam aktiviti boleh buat..So, apa pendapat korang pasal perpustakaan ni?

12 di salak tinggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di salak tinggi - Google Blog Search


Bandar Baru <b>Salak Tinggi</b> • View topic - Latest Development <b>...</b>

Posted: 18 Sep 2011 07:29 PM PDT

mrs_bard wrote:
azrieza wrote:

Zila wrote:ala dah lambat ke saye ni? br je nk tgk2 beli rumah.. ade x mane2 fasa yg boleh saya survey lg?
di Warisan Bestari utk fasa 3 masih ada lagik...tp harganya lain drpd harga di fasa 1 & fasa 2...tp klu u xkisah boleh jer dtg tgk ofis Gema Padu..

cuba zila tanya fasa 2 dah penuh ke? rasanya ada yg kosong lagi kot. . tempohari saya ada bertanya,harga fasa 3 , kalau x silap, rm 243k. tapi besar, 22x75.(kalau x silap). pastu saya tanya lagik, kalau saya tukar fasa 1, (sebab masa tu ada yg kosong lagi), dpt tak harga 186k? kerani tu ckp, fasa 1 ke 2, ke 3 ke, semua rumah ikut harga semasa...

azrieza~ ye ke ada kosong lagi fasa 1?? ari tu sy tanya pemaju kata dah sold out

Zila ~ try tanya fasa 2, rasanya ada kosong lagi tu. fasa 3 harga up sket dan besar dari fasa 1&2

mmg ada lagik fasa 1..tp rasenye ada bbrapa unit sebelum ni yg pernah dibeli pembeli, tp disbbkan sangkut dgn loan bank jadik xjadik ambik...sy ada juga ty kpd pihak Gema Padu harga di fasa 1 yg pembeli tak jadi dibeli tu, mmg harganya sudah berubah dan mengikut harga tanah semasa...fasa 2 rasenye pun masih ade lagik...

12 di sungai tenggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai tenggi - Google Blog Search


QaSeh ChoC: Hantaran Untuk Mira

Posted: 04 Oct 2011 01:00 AM PDT




Hantaran Love Coklat Box dengan tema merah dan silver untuk Nur Izzati Amira sempena majlis pernikahannya di Sungai Tengi. Selamat Pengantin Baru untuk Mira dan pasangannya..

12 di klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di klang - Google Blog Search


<b>Klang</b> the Royal Town - ASEAN-Korea Centre

Posted: 07 Oct 2011 02:11 AM PDT

Article by Dr. Megawati Omar

(Malaysia) Blog Correspondent of ASEAN-Korea Centre

Klang is a royal town of the State of Selangor, Malaysia.  Being the third largest town in the state, it is situated 34 km from Kuala Lumpur, the Malaysian capital.  The Klang town is an area of 573 km square.  It is more than a century old, a home to around one million people of Indian, Chinese, Malay and Malay-Java.

Pemandangan dari Jambatan Klang

Many years years ago, Klang was the capital of Selangor but it gradually turned into a role of a royal town as it is very nostalgic to the Sultan of Selangor since the Selangor sultanate began here.  The town also is reknown for its Malay-Java people.  This nature is due to its geographical factor, being nearest to the Java island of Indonesia, where many of the islanders migrated to Klang, whom later prefered to called themselves the Malay-Javas.  Their children and great grandchildren are now ciitizens of Malaysia.

Klang the Royal Town, Malaysia

Kesibukan Bandar Klang

Klang is quite a unique word as it does not originate from the Malay language. Its origin is vague.  The first source of Klang is thought from a Langkasuka empire's language which means 'central'. The word Klang is used in a folklore about a prince of Langkasuka, which has been published in a book, Hikayat Merong Mahawangsa.  'Hikayat' means a story.  This story tells how a king, Sultan Mahmud Syah, found a port between the two states in Malaysia, Kedah and Malacca. The second source of the word Klang is 'Klong' which means 'water path'.  This could be due to the many small rivers in the town which were used by its folk to travel.  In fact, there is a bridge crossing the main river called Jambatan Kota, linking the south and Northern parts of Klang, which to this date is used by its people.

Pusat Membeli Belah di sekitar Bandar Klang

Klang is run by a City Council since 2009. One of the first act taken by the Ciy Council was to clean the rivers and their vicinitiy.  Then it upgraded the faciltiies and the traffic flow.  The City Council announced that the theme for Klang is the Beautiful and Serene Klang. Big shopping complexes are the Klang Parade, Jusco Klang, Jusco AEON Bukit Tinggi and the Shawcenter Point.  The Jusco Klang is biggest in South East Asia which covers 1,000,000 square feet.

Kedai-kedai yang terdapat di Klang

Apart from huge shopping complexes, Klang is also reknown for its inexpensive goods sold in traditional shops.  There is a place called Jalan Pasar which houses a market to sell goods used by the Java-Malay people.  The market is called the Java market since it sells many varieties of crackers, locally known as 'kerepek'.  Kerepek is a form of crackers and it is made from variety of types of ingredients.  Some is made from tapioca, some flour.  Some are made with anchovies or spinach.

On the eve of a muslim festival, the Aidilfitri, the Java market will be very busy with shoppers and business men.  The business men will buy the kerepek in bulk to be sold elsewhere.

Klang is also popular for car accessories and spare parts.

Food

The popular foods are Mee Jawa, Indian and Chinese foods, seafood  and Thai food.  Food places are more lively at night.

Food Stall in Klang

Beautiful Places in Klang

Klang has many attrations.  In the Southern Klang there are the port, the court, the palace, the Royal Council, the Religious Office, the city Council, library, hospital, schools and colleges.

Historical places are the Palace of Alam Shah, which was built a century ago, the royal Mosque of Sultan Sulaiman, also almost a centry old.  Then there is Stadium Kota Raja, a college of Islamic learning, Kolej Islam Sultan Alam Shah.

Bandar Klang di waktu malam

There is a 'Little India' in Klang. The population of Klang is made up of Indians thus there are many shops sprouting to cater for the Malaysian Indians.  Little India sells materials and household goods.  As we pass this area we will smell a unique scent which is widely used by Indian ladies.   The area is uniquely colourful since the materials to make the dress for Indian ladies, the saree, are brightly coloured, adorned with sequins and beads.

Acknowledgement:

Photos were from:

Dr Siti Salwa Salleh, the Faculty of Mathematical Science and Computer, UiTM Klang

the Klang City Council Websites

————————————————————————————————-

Dr. Megawati Omar is an Associate Professor from the Research Management Institute, Universiti Teknologi MARA, Malaysia.

12 di ulu yam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ulu yam - Google Blog Search


mandi <b>di ulu yam</b> | OpPeRs-GaNgStA

Posted: 25 Sep 2011 07:47 AM PDT

DSCN0595hari ni aku g madi di ulu yam ngan kekasih hati.. asyik duk umah jer.. x de projek nak wat…aku pon pegi la ke ulu yam untuk menyegarkan badan…walaupun masa nak kua dari rumah hujan…kita org dengan selamba jer pegi…sampai kat ulu yam x de ujan pon..panas ada la..

aku pon pegi la kat port biasa kita org mandi tu…kat p2..punya la ramai org…keter parking pon byk..nasib baik aku nampak parking 1 kosong kat depan gate ulu yam lg tu.

aku pon pegi la kat pondok tu kena bayar rm2..satu kepala rm1 2 kepala jadi rm2..lepas dah cari port baik punyer…kita org pon mandi..DSCN0597

lepas selesai mandi…kita org pon besiap la nak balik umah..

dalam pejalanan nak balik..ada kemalangan pulak DSCN0622ni amik dari dalam keter jer ni…malas nak turun…pasal pemandu dia aku tgk ok jer…

keter dia jer x ok…. terus bwk aku bwk pelahan2 jer keter..kang jadi mcm org tu pulak…naik divider tu..huhuhu…

tu jer ar citer aku untk hari ni:D…chowzzz

12 di selayang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di selayang - Google Blog Search


Lif Terhempas <b>di Selayang</b> Mall, Seorang Wanita Hamil Patah Kaki

Posted: 25 Sep 2011 07:28 PM PDT

Agak mengejutkan juga membaca berita di Bernama tentang seorang wanita hamil cedera patah kaki akibat lif terhempas. Kejadian lif terhempas itu berlaku di pusat membeli belah Selayang Mall. Tempat tumpuan orang ramai tu.

Tertiba rasa ngeri pula nak naik lif.


KUALA LUMPUR — Seorang wanita hamil tujuh bulan patah kaki kanan selepas lif yang dinaikinya jatuh terhempas di pusat membeli belah Selayang Mall di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 5 petang, mangsa Norazlina Mohd. Yusoff, 25, bersama enam lagi ahli keluarganya dan beberapa individu lain menggunakan lif tersebut untuk turun dari tingkat empat ke tingkat paling bawah.

Norazlina berkata, beliau sekeluarga masuk ke dalam lif itu dari tingkat empat kawasan parkir sebelum lif tersebut berhenti di tingkat tiga untuk mengambil penumpang yang merupakan satu keluarga dan tiba-tiba berhenti di tingkat 'G' (ground floor) tanpa pintu terbuka.

"Secara tiba-tiba lif tersebut naik semula ke tingkat satu sebelum terus menjunam ke tingkat paling bawah (lower ground)," katanya kepada pemberita ketika ditemui di Hospital Selayang.

Beliau berkata, kesemua mereka kemudiannya dikeluarkan oleh pengawal keselamatan bangunan itu dan orang ramai yang kebetulan berada di situ sebelum yang tercedera dikejarkan ke hospital tersebut.

"Ketika kejadian kira-kira 12 orang berada dalam lif termasuk keluarga saya yang terdiri dari suami, emak, nenek dan ahli keluarga lain dan ia berlaku sekelip mata...semua orang terjatuh dan keadaan menjadi huru-hara.

"Saya sendiri cuba menahan dari terjatuh bagi menyelamatkan bayi dalam kandungan dan akibatnya kaki kanan patah namun saya bersyukur bayi dalam kandungan selamat, malah anak saudara berusia 8 bulan yang dikendong suami turut selamat," kata Norazalina, seorang kerani swasta.

Norazalina berkata mereka menunggu kira-kira 20 minit sebelum ambulans tiba dan ahli keluarganya yang cedera ringan seperti neneknya, mendapat rawatan pesakit luar di hospital itu. Katanya, bagaimanapun mereka yang lain tidak mengalami kecederaan.

Sementara itu, Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor, Mohd. Sani Harul ketika dihubungi berkata, pihaknya tidak dimaklumkan dan tidak mendapat sebarang laporan berkenaan insiden itu dari pengurusan pusat membeli belah tersebut.

Beliau berkata, pihaknya akan menghubungi pengurusan berkenaan sebelum menyiasat punca bagaimana lif tersebut terhempas - sama ada berlaku kecuaian atau faktor lain. — Bernama


12 di sungai panjang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai panjang - Google Blog Search


Wisata Buaya Raksasa <b>Di Sungai</b> Adelaide, <b>Panjang</b> 5,4 meter dan <b>...</b>

Posted: 13 Jul 2011 02:08 AM PDT

Wisata Buaya Raksasa Di Sungai Adelaide, Panjang 5,4 meter dan Bobot 2 ton - Di perairan sungai Adelaide, terdapat seekor buaya raksasa. Bukannya tidak ditakuti, namun ketakutan warga kepada buaya besar tersebut justru menjadi daya tarik tersendiri bagi para warga yang ketakutan tapi juga penasaran untuk dapat melihat secara dekat bagaimana bentuk buaya tersebut.

Para wisatawan rela mengeluarkan kocek untuk menyewa perahu dan dan dapat merasakan sensasi menegangkan ketika buaya raksasa tersebut datang menghampiri perahu sewaan.

Salah satu wisatawan yang tertarik dan telah merasakan sensasi berada di dekat buaya raksasa tersebut adalah Bridgeford Katrina. Katrina yang adalah seorang fotografer itu pun tak luput membidik buaya raksasa sepanjang 5,4 meter dan berbobot 2 ton tersebut yang seketika muncul dari dalam air karena tertarik dengan pancingan sang pemandu wisata yang menggantungkan daging kangguru dengan menggunakan tiang. Karena posturnya yang sangat besar, buaya tersebut dinamakan Brutus.

"Dia memiliki adrenalin yang tinggi," ujar Katrina. "Dia datang begitu dekat dan hampir kita yang ada di perahu dapat menyentuhnya."

Sebagaimana dilansir Dailymail, Rabu (13/7/2011), keberadaan Brutus telah menjadi buah bibir di sekitar wilayah Darwin, Australia. Brutus yang kehilangan kaki depannya tersebut diyakini akibat berkelahi dengan hiu di muara sungai. Kisah tersebut jua lah yang membuat masyarakat semakin penasaran untuk melihat langsung buaya rakasa tersebut.

"Ketika buaya itu mengeluarkan dirinya dari dalam air, semua berteriak seru," ujar Katrina.

Wisata kapal pesiar untuk menyaksikan lompatan buaya tersebut merupakan daya tarik wisata utama di wilayah selatan Australia yang menarik banyak perhatian masyarakat di kawasan utara Australia.

Ribuan 'monster' hidup di perairan sekitar wilayah Darwin, Australia Selatan. sehingga pemerintah daerah memperingatkan orang-orang yang ada di kawasan wisata tersebut untuk tidak berenang atau mencuci kendaraan mereka di dalam air.

Mereka juga diberitahu untuk tidak berkemah di dekat sungai karena buaya menjelajah hingga beberapa mil pedalaman.

Jika anda suka berita Wisata Buaya Raksasa Di Sungai Adelaide, Panjang 5,4 meter dan Bobot 2 ton, silahkan berikan Poin +1 lewat tombol berikut!

12 di shah alam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


Promosi AIM18 <b>Di Shah Alam</b> Esok

Posted: 06 Oct 2011 08:59 PM PDT

KUALA LUMPUR – Anugerah Industri Muzik ke-18 (AIM18) yang merupakan anugerah berprestij dalam industri muzik tanah air semakin hangat apabila ia akan menemui para peminat pada persembahan promosinya di Plaza Alam Sentral, Shah Alam, Selangor 3 petang esok.

Menurut sumber daripada pihak penganjur AIM18, ramai artis terutamanya kalangan artis baru akan muncul mengadakan persembahan secara percuma sebelum anugerah itu berlangsung di Stadium Putra, Bukit Jalil, di sini pada 12 November depan.

" Siri persembahan Jelajah Promosi AIM18 yang dibawakan oleh Celcom itu akan singgah ke Plaza Alam Sentral hujung minggu ini iaitu pada 8 dan 9 Oktober ini.

"Saksikanlah barisan artis popular seperti Jac Victor, Ning, Shila Amzah, Mirwana, Project Pistol, Nowseeheart, Nora dan VOU, Kyoto Protocol serta Nazrey pada hari tersebut jelajah promosi ini," kata sumber tersebut.

AIM18 yang dicetuskan oleh Celcom dengan Astro Ria sebagai penyiar TV rasmi serta ERA sebagai radio rasmi di mana ia merupakan pertandingan yang diadili 100 peratus oleh barisan juri profesional. – mynewshub.my

12 di meru - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di meru - Google Blog Search


GERAKAN TIMUR: Lawatan TPM <b>Di Meru</b> Beri "Durian Runtuh <b>...</b>

Posted: 28 Sep 2011 01:03 AM PDT

Hairan bin ajaib untuk juak-juak Fuckatan.  Kalau kerajaan negeri bagi, itu katanya berkebajikan.  Tapi kalau kerajaan persekutuan bagi, itu rasuah.  
Korang nilailah sendiri mental diorang nih... 
BACA DISINI untuk mengetahui apa yang DUN Meru dan Negeri Selangor dapat dari BN hasil lawatan TPM tempohhari.  
Ada wartawan Selangor Daily rupanya.. kirim salam kat Wak Cetuk ye..

12 di bandar sunway - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bandar sunway - Google Blog Search


FELT CRAFT WORKSHOP <b>DI BANDAR SUNWAY</b> & UTM SKUDAI

Posted: 07 Jun 2011 01:12 AM PDT

 Firstly.. SUS nk minta maaf sbb lambat update mengenai felt craft workshop yg telah pun berlalu 2 minggu lepas.. Disebabkan insiden yg xberapa best telah berlaku pd waktu itu.. SUS jd xde mood nk mengupdate mengenai felt craft workshop hari tu.. Tp xpe la.. SUS jdkn ia sebagai satu pengalaman yg cukup berharga utk menjadi lebih dewasa dlm bidang bisnes ini.. Nampak je cam bisnes biasa2.. Setakat jual barangan craft.. Ape la sgt kn.. Jika korg fikir begitu lbh baik korg tukar mind set korg.. Cabaran dlm bisnes seperti ini xkurang hebatnya..
 Felt craft workshop di Bandar Sunway bertempat di Studio Bfree mmg menyeronokkan.. Peserta semonye sporting.. Siap bawak anak2 skali.. Klu nk join workshop SUS bleh bawak anak.. Xde masalah.. SUS pun faham.. Maybe ada ibu2 yg xdpt nk tinggalkan anak2 mereka di rumah..
 Fel Craft workshop di sana SUS ajar Modul 1..
 Alahai.. Tekun akak ni.. Sebenonye anak akak ni yg nk blajar.. Tp dia anta mak dia sebagai wakil..
 Peserta bersama hasil kerja tgn yg telah siap..

 Cantiknye.. Dh macam model ni..
 Ololo.. Chumelnye adik ni.. Terima kasih sudi jd model SUS..
 Yg ni pun xkurang chumelnye..
 Tersenyum manis akak ni.. Antara peserta yg siap awal.. Terima kasih kerana sudi tunggu sehingga workshop selesai..
 Antara hasil kerja oleh peserta..
 SUS berikan tunjuk ajar yg termampu.. Mane2 ilmu n tips yg ada SUS akan kongsikan..
Setelah habis workshop kitorg bergambar ramai2.. Terima kasih kpd sem0 peserta di Bandar Sunway.. Xlupe jugak jutaan terima kasih kpd pemilik Studio Bfree iaitu Beii.. ^_^

 Yg ni plak kt UTM Skudai..Damia sempat dtg jumpe SUS kt sane.. Suke dpt headband rose.. Dh dpt pakai xnk bukak2 lg..Nk sentuh pun xbg.. Mcm2 la Damia ni..
 Sblm start workshop kitorg sempat bergambar bersama rakan2 mama SUS sewaktu duduk kt Gelang Patah, Johor dulu.. Masing2 dpt la melepaskan rindu jap.. Hehe..
 Ni la peserta2 SUS kt UTM Skudai.. Hanya 2 org shj.. SUS mmg dh dimaklumkan awal2 lg amai yg xjd masuk oleh Kak Afie.. Tp SUS g jugak..Dh alang2 nk g Johor..So, singgah la jap.. Dpt jugak melepaskan rindu pd UTM Skudai.. Ahaks!
 Adik ni anak lecturer SUS rupenye.. Ngeh3x.. Junior MRSM Muar gak.. Hihihi..
 Kak Afie ngan hasilnye..
 Adik ni dh reti wat mende alah ni sem0.. Xmasuk class pun xpe..
 Tarraaa!!! Yg ni Modul 3.. Adik ni amik dua modul utk balaja ngan SUS.. Terima kasih yea..
Sewaktu ngajar2..Sempat gak la SUS dikunjungi oleh beberapa org customer yg dtg nk beli brng.. Tp xde gambar yg sempat diambil..Cameraman dh cabut! Yg sempat amik gambar ada sebuah family yg dtg dr Singapura.. Mereka dtg nk tgk produk2 yg SUS ada..^_^

Terima kasih Intan Zulaikha.. Ko la pengubat hati akak ni dik ooii.. Klu x.. Dh lama akak cabut.. ^_^
Terima kasih byk2 SUS ucapkan kpd sem0 yg terlibat sepanjang perjlnan felt craft workshop SUS ni..Sama ada secara langsung atau pun xlangsung.. Lbh2 lg kpd family SUS yg sentiasa menyupport usaha SUS ini..

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved