ads

Jumaat, 7 Oktober 2011

12 di salak tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di salak tinggi - Google Blog Search


Bandar Baru <b>Salak Tinggi</b> • View topic - Latest Development <b>...</b>

Posted: 18 Sep 2011 07:29 PM PDT

mrs_bard wrote:
azrieza wrote:

Zila wrote:ala dah lambat ke saye ni? br je nk tgk2 beli rumah.. ade x mane2 fasa yg boleh saya survey lg?
di Warisan Bestari utk fasa 3 masih ada lagik...tp harganya lain drpd harga di fasa 1 & fasa 2...tp klu u xkisah boleh jer dtg tgk ofis Gema Padu..

cuba zila tanya fasa 2 dah penuh ke? rasanya ada yg kosong lagi kot. . tempohari saya ada bertanya,harga fasa 3 , kalau x silap, rm 243k. tapi besar, 22x75.(kalau x silap). pastu saya tanya lagik, kalau saya tukar fasa 1, (sebab masa tu ada yg kosong lagi), dpt tak harga 186k? kerani tu ckp, fasa 1 ke 2, ke 3 ke, semua rumah ikut harga semasa...

azrieza~ ye ke ada kosong lagi fasa 1?? ari tu sy tanya pemaju kata dah sold out

Zila ~ try tanya fasa 2, rasanya ada kosong lagi tu. fasa 3 harga up sket dan besar dari fasa 1&2

mmg ada lagik fasa 1..tp rasenye ada bbrapa unit sebelum ni yg pernah dibeli pembeli, tp disbbkan sangkut dgn loan bank jadik xjadik ambik...sy ada juga ty kpd pihak Gema Padu harga di fasa 1 yg pembeli tak jadi dibeli tu, mmg harganya sudah berubah dan mengikut harga tanah semasa...fasa 2 rasenye pun masih ade lagik...

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved