ads

Jumaat, 7 Oktober 2011

di negeri selangor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

di negeri selangor - Google Blog Search


Siti Hajar Masri: (Cool) Perpustakaan Awam <b>Di Negeri Selangor</b> <b>...</b>

Posted: 05 Oct 2011 07:44 PM PDT

Kawan ofis ada share pasal ni, aku plak share untuk tatapan korang..Silalah kagum..
Bangunan yang anda lihat pada gambar di atas merupakan sebuah perpustakaan yang letaknya di Seksyen 13, Shah Alam. Jika anda pertama kali melihatnya, pasti anda tidak menyangka bahawa bangunan tersebut adalah sebuah perpustakaan kerana bangunannya yang nampak sangat mewah.  
Perpustakaan tersebut bernilai RM70 juta dan baru sahaja dibuka sekitar bulan Julai lalu. Melihat keadaan dalamnya menerusi gambar-gambar kat bawah ni, boleh kami katakan yang ianya adalah sebuah perpustakaan di Malaysia yang bertaraf dunia. Ya, bertaraf dunia. Korang lihatlah sendiri.  
- Perpustakaan ini merupakan hadiah Sultan Selangor kepada rakyat Selangor.  
- Menyediakan perkhidmatan XD theater / 6D theater.  
- Menyediakan ruangan khas untuk setiap peringkat umur.  
- Dilengkapi dengan ruangan bermain untuk kanak-kanak.  
- Semua komputer yang disediakan di perpustakaan ini berjenama Apple. 
Aku tersangatlah kagum..Rasa nak pergi jer..Nak study kat sana..Last paper Ahad ni..Bawak anak dara aku pun macam best jer..Macam-macam aktiviti boleh buat..So, apa pendapat korang pasal perpustakaan ni?

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved