ads

Selasa, 13 November 2012

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


Gempar!! 10 ribu Pemuda BN Demo <b>di Ampang</b> Bantah Nurul Izzah <b>...</b>

Posted: 13 Nov 2012 10:47 AM PST


Kuala Lumpur - by @tiewnama
demo membantah Nurul Izzah yang di katakan telah menyentuh institusi agama islam telah
di lakukan oleh pemuda Barisan Nasional hari ini di ampang, dalam demo itu di anggarkan
sebanyak 10 ribu anak muda dari penyokong Barisan Nasional telah berkumpul di tepi
jalanraya sambil melaungkan hidup melayu, jangan ganggu kesucian melayu islam.

demonstrasi besar besaran ini bagi menunjukan kekecewaan pemuda umno dan barisan 
nasional terhadap nurul izzah yang di dapati telah di sokong oleh hampir 80% generasi
anak muda malaysia masakini,

pendemo juga menunjukkan kemaluan mereka yang sangat memukau kerana umum tahu bahawa
umno dan porno tidak dapat di pisahkan, ianya bagaikan isi dan kulit, mereka belajar dari
pemimpin pemimpin Barisan Nasional yang mengalami pelbagai skandal dan bloger bloger
lucah tajaan Barisan Nasional yang di bayar rm 3-4 ribu sebulan serta media propaganda utusan,

mereka membantah ucapan penuh nurul izzah dalam menyentuh isu mengenai melayu itu
islam dan islam itu melayu, pemuda Barisan Nasional yang bermazhab ahlul punnah wal ranah ini 
telah menyebabkan kesesakan lalulintas sepanjang lebih 40 kilometer dari lingkaran tengah
dua hingga ke air terjun bukit belacan.

mereka telah membawa sepanduk, bendera barisan nasional dan juga membawa seluar pendek
yang mengikut mazhab ahlul punnah wal ranah mereka adalah 1 daripada kewajipan pandang
ke timur, berbalik kepada demonstrasi besar besaran dari pemuda Barisan Nasional ini,
BBC, CNN, Washington post dan juga media prima tv3 telah membuat liputan meluas ke 
seluruh dunia secara langsung.

menurut saksi di tempat kejadian, rm 50 telah di sediakan untuk setiap pendemo dan juga 
makan tengahari serta minyak motor dan baju Barisan Nasional, juga tidak lupa mereka
di bekalkan dengan seorang penyeri dari puteri umno malaysia yang berambut perang.

anda boleh lihat sendiri gambar gambar yang sempat di ambil oleh tim era pasca di tempat
demonstrasi terbesar dalam sejarah malaysia ini.







Demonstrasi besar besar ini di serikan lagi dengan
kehadiran PUTERI UMNO yang bermazhab ahlul punnah wal ranah.

by @tiewnama - lampu jalan di kawasan demonstrasi lebih ramai dari pendemonstrasi. 
kahkahkahkah

ucapan penuh nurul izzah boleh klik SiNi
fatwa ustazah mashitah boleh klik SiNi 
jika mahu baca artikel artikel terNow boleh klik Era Pasca Pemecah Berita
------------------------------------------------------------------------------------------------------->>END POSTING HASUTAN<<--
VOTE ONLINE PRU13:
"Setujukah anda DSAI dilantik Perdana Menteri Malaysia ke 7?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Gambar Orang Muda Sokong BN Bangkit <b>Di Ampang</b>...Perghhh

Posted: 13 Nov 2012 03:30 PM PST

12 di puchong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di puchong - Google Blog Search


GRO Vietnam ditahan kali kedua <b>di Puchong</b>. - UtaraNews - The <b>...</b>

Posted: 19 Oct 2012 11:56 PM PDT

Polis menahan 29 wanita warga Vietnam yang bekerja sebagai pelayan pelanggan (GRO) dalam serbuan di sebuah pusat hiburan tanpa lesen di Puchong, malam kelmarin.

 Pegawai Operasi D7 Bukit Aman, Inspektor Mohd. Jais Mohamad berkata, kesemua GRO yang ditahan itu berumur antara 19 hingga 35 tahun. "Empat daripada GRO yang ditahan itu pernah ditangkap Jun lalu atas kesalahan sama di premis sama," kata Mohd. Jais kepada pemberita di sini semalam.

 Katanya, siasatan mendapati GRO terbabit menyalahgunakan pas lawatan sosial dan pusat hiburan berkenaan baru tiga minggu beroperasi. Polis turut menahan dua lelaki yang dipercayai bekerja di pusat tersebut

12 di ulu kelang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ulu kelang - Google Blog Search


Memenuhi Undangan Majlis Perkahwinan Penduduk <b>Hulu Kelang</b> <b>...</b>

Posted: 11 Nov 2012 01:43 AM PST

Hulu Kelang, 11 November 2012 – Saari dan Aliza memenuhi program hujung minggu dengan menghadiri undangan majlis perkahwinan penduduk di DUN Hulu Kelang.

Saari dan Aliza di majlis perkahwinan anak kepada Darus Samin Abdul Malik & Hasni Hassan yang telah berlangsung di Dewan Serbaguna MPAJ AU2A, Taman Seri Keramat

Saari dan Aliza di majlis perkahwinan anak kepada Amruddin Buang & Saedah Abd Samad yang telah berlangsung di kediamannya Jalan AU2A/3, Taman Seri Keramat

Saari dan Aliza di majlis perkahwinan anak kepada Roslan Musa & Siti Azariah Sapandi yang telah berlangsung di Rejimen 515 (AW) Jalan Buku Lima, Kuala Lumpur

Saari dan Aliza di majlis perkahwinan anak kepada Roslan Mohd Hassan & Bedah Yusoff yang telah berlangsung di perkarangan Dewan Masjid Al-Ridhuan, Ulu Kelang

12 di bangi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


yang ingin kukongsi...: Mencendol <b>di Bangi</b>: makan sakan-sakan <b>...</b>

Posted: 12 Nov 2012 04:13 AM PST

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Atas cadangan Cik Bintang, Saya dan Anyss akhirnya singgah juga di tepi jalan, depan Hitachi (Seksyen berapa eh? Seksyen 4 Tambahan ya? lupa laaagiiii....!)
Menurut Cik Bintang, Pasembor dan Cendol ini sudah beroperasi kira-kira 30 tahun. Dia kenal dengan mamak tu sebab berjiran dengan sedara dia di Bangi.

Dua buah van digunakan untuk berniaga di bawah pokok. Di belakang ada nurseri, so pemandangan sangat best. Hijau juga berangin. Pokok-pokok bunga yang berwarna-warni juga dapat dilihat dari tempat mencendol ini.



Tiga set untuk tiga orang. Pasembor dan Cendol. Jarang nak jumpa cendol diserve dalam mangkuk 'tin' sebegitu. Best sangat, sebab pegang mangkuk tu jer dah terasa sejuknya.!


Yang membezakan pasembor ini dengan pasembor lain yang pernah Saya rasa ialah, pasembor ni ada cucur yang garing. Macam keropok! Ohhh memang different!

Selain Pasembor, juga ada Mee Goreng. Yeaa... cuma 2 tu jer menu. Mee Goreng pun dikatakan sedap. Masa kami makan, pun terbau wangi garingnya tumisan mee goreng tu. Cuma kami tak larat la nak order plak...!


Saya order Cendol + Pulut. Perhhhh lazat...!
Nampak tak nurseri kat belakang tu?
Cuaca sangat best dan terang-benderang pula petang tu...!

Selepas kenyang sampai tersandar, dah tak larat nak ke mana lagi dah. So, balik ke rumah Anyss dulu. Kemudian text Hanie untuk gathering lagi. Plan diatur selepas Asar.
SR yang cuma sepelaung dari rumah Anyss yang juga sepelaung dari rumah Hanie. Hahahaha... rumah setaman sekian lama, tapi baru minggu lepas depa ni tahu yang rupanya depa setaman....!
Semua kami hanya jalan kaki saja ke SR, walaupun dah mendung.


Kerana kami masih kenyang sendat, so minum saja lah sambil melihat anak-anak & suami Hanie yang makan.


Terimakasih Hanie yang belanja minum juga tapau dinner kami. Tak puas borak pun, sebab ujan lebat kat luar. Kami harus berpisah sebelum maghrib, sebab sebelah malam ada agenda lain pula menanti.

*blog ni dah 99% penuh pic... harap-harap sempat la sampai hujung tahun sebelum terpaksa buka blog baru.

~...memerhati HISYAM secara dekat dan merenung lama bukan mudah dapat dilakukan oleh sesiapa pun, tetapi sejak dulu hanya SERI BULAN sahaja yang berani sehingga dia kemudian sedar HISYAM walaupun jarang tersenyum tetapi bila tersengih ketara lesung pipit sebelah kiri seperti Bayu yang suka senyum dalam 'Bayu Cinta Luna'...~

 

12 di selayang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di selayang - Google Blog Search


zaldeco: ZALDECO Makeover <b>di Selayang</b> Resident

Posted: 19 Oct 2012 07:48 AM PDT


Sentuhan selebriti pereka dalaman Faizal Zain (ZALDECO) sering tampil dengan tema-tema unik. Terbaru buat kamar beradu seorang pelanggan, Faizal mengetengahkan rekaan peribadinya yang diberi tema Maskulin Mistik bersesuaian dengan tuan rumah yang masih bujang.


Gabungan rona mistik hitam dan putih menjadi tunjang disamping warna tambahan merah jambu dipilih bagi mewujudkan sedikit kelainan. Faizal cuba keluar dari kepompong hiasan dalaman, apabila warna merah jambu sering diketepikan dalam rekaan kediaman seorang lelaki. Tetapi kali ini rekaan Faizal tampil menyerlah dan sekaligus membuktikan warna merah jambu juga mampu tampil berciri maskulin.


Pemilihan tema ini memerlukan sentuhan yang berhati-hati agar aura maskulin dapat dibangkitkan. Jika salah tempatnya maka aura maskulin mudah tenggelam kerana gabungan warna yang manis. Namun kepakaran Faizal jelas terpancar apabila warna manis digabungkan dengan warna-warna mistik tampil berjaya.


Elemen-elemen mistik dibawakan dengan lengkap dan ringkas. Antaranya seperti lilin merah, bantal dengan geomatrica mystic, bingkai-bingkai gambar dengan paparan topeng-topeng beserta cermin hitam berunsur gotik yang menghiasi penjuru dinding.


Di akhir sentuhan segala elemen dan rona pilihan dilihat tampil bersatu. Walaupun ringkas dan bersahaja namun tema yang ditampilkan jelas mengambarkan satu kelainan. bagi mereka yang juga mengimpikan sentuhan kreatif Faizal, apa lagi...dapatkan konsultasi dari ZALDECO.

12 di sungai panjang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai panjang - Google Blog Search


terselubung: 10 <b>Sungai</b> Terpanjang <b>Di</b> Dunia

Posted: 10 Oct 2012 12:00 AM PDT

12 di meru - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di meru - Google Blog Search


Syabas Homes: 8.KEMUDAHAN <b>DI MERU</b> HILLS...

Posted: 07 Nov 2012 07:29 PM PST

Meru Hills adalah sebahagian daripada kawasan perumahan dalam gugusan pembangunan Taman Meru dan Bandar Meru Raya yang kini sedang pesat membangun.
Menyertai arus kerancakan pertumbuhan disini dan permintaan tempat tinggal selesa, Syabas Homes telah menyediakan sebuah boutique homestay di Meru Hills (gated community) berbentuk rumah teres dua tingkat berukuran 22 kaki x 75 kaki dengan kemudahan empat kamar tidur dilengkapi perabut dan peralatan, tiga kamar mandi untuk kediaman maksimum 16 orang.
Ruang porch dengan keluasan 22 kaki x 20 kaki, boleh memuatkan 2 buah kereta dengan mudah.
Bagi menghormati perokok-perokok tegar yang ingin merokok, dua buah bangku panjang disediakan sebagai sudut merokok. Ruang dalam rumah memang tidak dibenarkan merokok untuk menghormati tetamu yang mesra alam dan yang tidak selesa dengan asap rokok sekunder.
Dibahagian tingkat bawah terdapat sebuah ruang tamu, sebuah kamar tidur, sebuah setor, ruang makan dan ruang dapur.
Satu set sofa, dua buah meja, sebuah display cabinet  memenuhi ruang tamu. Bahan-bahan bacaan ringan dibekalkan kepada tetamu yang berminat membaca. Ruang tamu yang luas ini boleh juga di jadikan sebagai ruang tidur tambahan.
Kamar tidur di tingkat bawah dilengkapi dengan dua buah katil bujang furnished. Sebagai tambahan dua set tilam dan bantal juga disediakan.
Ruang makan dilengkapi dengan meja makan untuk enam orang dengan pinggan mangkuk, sudu garfu, cawan dan gelas yang mencukupi.

Peralatan memasak dan mesin suling air bersih sejuk dan panas berjenama COWAY disediakan di ruang dapur.

Di tingkat atas terdapat tiga kamar tidur iaitu satu kamar utama dan dua kamar tidur bujang dan dua buah kamar mandi.
Dua buah tilam kelamin dibekalkan di kamar tidur utama, ideal bagi sebuah keluarga kecil. Untuk keselesaan, bilik ini dilengkapi penyaman udara ( air-condition) serta bilik air dilengkapi dengan pemanas air.
Satu lagi ruang santai keluarga terdapat di tingkat atas rumah ini. Sebuah LED TV berukuran 42' dengan perkhidmatan siaran ASTRO termasuk pakej Sports Package dan DVD Player disediakan.
Ruang ini juga dilengkapi sebuah sofa bed. 

Ruang yang luas ini juga boleh ditukar menjadi ruang tidur tambahan apatah lagi tilam dan bantal tambahan juga disediakan di semua kamar tidur di tingkat atas seperti di tingkat bawah.
Kamar tidur kedua di tingkat atas adalah antara yang terbesar boleh memuatkan empat katil bujang dengan mudah. Dua katil bujang berbantal tilam lengkap dengan comforter. Almari dan meja ditokok tambah sebagai pelengkap kamar.
Syabas Homes di Meru Hills terletak di jalan Cul-De-Sac, aman dan tiada gangguan trafik serta mampu menempatkan enam ruang parkir tambahan untuk tetamu yang datang dengan kereta yang lebih dari dua buah.
 Pihak MYDIN Hypermarket Meru Raya telah menjadi pelanggan pertama menduduki homestay ini dan hingga kini terus menjadi antara pelanggan utama.
Terima kasih MYDIN kerana sokongan anda yang berterusan.
Pihak Syabas homes mengalu-alukan para tetamu berkunjung ke Bandar Ipoh dan menginap di Syabas Homestay Meru Hills.

Tetamu juga akan menerima sebuah 'complimentary fruit basket' untuk penginapan dua malam atau lebih selepas bayaran dijelaskan dan sewaktu penyerahan kunci.

Pada kadar harga@RM280 sehari semalam (24 Jam), Syabas Meru Hills menawarkan pakej penginapan homestay boutique yang amat berbaloi atau 'value for money'.

Kami bersedia menerima tempahan anda sama ada semalam, seminggu mahupun sebulan. Untuk tempahan sila hubungi Muzill tel: 019-4651234 atau email:syabashomes@gmail.com

12 di petaling jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


rainbow of memories: Lawatan ke Rumah Anak Yatim <b>di Petaling Jaya</b>

Posted: 11 Nov 2012 01:20 AM PST

Dua hari lepas, which is on Friday, I dgn classmate, diiringi lecturer kami yg kami panggil Mama, untuk kelas Effective Speaking telah melakukan tugasan terkahir kami iaitu lawatan ke rumah anak yatim yang terletak di Petaling Jaya... Lepas ni, tinggal presentation utk semuanya. Hurmmm, habis control sebak jangan nangis. Huhu. Nasib baik tak menangis... Tipulah tak sebak atau sedih. :(
Tapi ada time tetiba plak si Tia menangis beria-ria... Memang taklah I pandang muka dia. Nanti menangis sama. Haha. Hati kami memang mudah tersentuh sebenar-benarnya walaupun nampak gangster... Mana taknya, memula masuk rumah anak yatim tu, air mata dah nak bertakung. Semua kanak-kanak comel tu beria-ria salam kita orang... Sedih gila tengok dia orang yang kecil-kecil, comel-comel tu, dah jadi anak yatim... :'( And here, I would like to share some pictures to share about our assignment. 
Early birds! Ini muka-muka datang awal... :) Us with our lecturer, Mama, in front of our faculty.
19 including our lecturer, should be ada lagi 9 org to be exact.
Rumah anak yatim yang kami pergi. Tapi, mengikut adik angkat I, ini hanya rumah perempuan.
Bila kami datang, mereka berkumpul di sebuah rumah. Jumlah mereka 30 orang semuanya.


Dari kiri : Faizatul (kakak) dan Nafisah (adik). Adik angkat I hari tu Nafisah.
Sesudah sampai sana, kita orang akan dapat seorang adik angkat setiap orang. Dan tugasannya ialah, kita orang perlu berborak dengan dia orang, dalam masa beberapa jam tu, dan dapatkan maklumat sedikit sebanyak tentang dia orang. Bukan senang dia orang nak cakap dengan orang yang baru dia orang kenal tau. So, kita orang perlulah apply Effective Speaking - To Persuade dia org utk bercerita. 
And mine, Nafisah... Memula dia cam malu-malu. Then ha, banyak juga dia bercerita. Taklah I duk tanya baru dia jawab. Huraian dia panjang jugaklah. Tapi tentang sekolah dengan hobi dia je. Bila tanya tentang family, dia macam tak nak jawab... Dia cakap dia tak ingat. Wuwuwu, kesian je tengok. Tapi dia pandai! Dia masuk kelas pertama, dan selalu dapat 100 dalam few subjects! So proud of youuu adik! :')
Mereka berumur majoritinya 7-12thn. Then kita orang lunch sama-sama, main game sama-sama dia orang. 
Dan tak lupa ada AJK makanan yang sediakan minum petang! Yeay!

Untuk game petang tu, si Tia jadi juruacara... Semangat kawan I seorang ni, demam dan tak ada suara pun, dia menjerit-jerit utk bagi instruction. Thank you Tia, you did well yang! :)

Nafisah dan Faizatul ni, ayah dia orang dah meninggal... Ibu orang susah, sebab tu mereka dihantar di sini. Tapi kalau cuti, mereka akan balik ke kampung. Sedihnya terpaksa berpisah dgn keluarga :(

Excited dia orang main game ni. Game err Kahwin - Cerai - Rujuk. Best tengok! Haha. 
Dia orang kene cepat bertindak mengikut arahan. Comel je... :)

FAHMI! Hihi... comel sangat, baik sangat! Fahmi menang game AEIOU.
Game siapa paling hebat jadi patung. Haha. Adik comel, semoga awak berjaya & bahagia dunia akhirat! :)

Our lecturer, Mama... dan Kak Farah, yang sediakan catering lunch hari tu. 
Thank you kak :) 

Nadia dengan anaknya! Hihi.. Ini sangat comel, btw I personally think muka dia orang sama. Kan?
Bila dia bercakap, comel gila, haha. Memula dia memalu, tp suka gila bergambar! 

Izah dengan adik angkat dia. Dan si comel tu jugak. Haha. Time ni game dah habis, tengah penyampaian hadiah sikit. Lepas tu dia orang bersiap utk pergi show. Dah hampir 5pm time tu.

Dear Tia dengan adik angkat dia. Kalau ada yang nak singgah, pergilah... :)
15, Jalan 3/67, Petaling Jaya. Dekat dengan UiTM Jalan Othman.

23 of us in the pictures, lagi saki baki beberapa orang samada jadi cameraman or missing in action lagi. 
Bersedia untuk pulang ke Shah Alam!



Alhamdulilah sangat... Sebab dilahirkan ada mama, ada abah... Ada semuanya... Bila tengok dia orang, memang ada terfikir macam Tia, "Apalah dosa dia orang?". Tapi, I tau, ni semua ujian Allah untuk insan-insan terpilih. Masakan budak-budak sekecil itu sudah berdosa? :( Harap dan doa supaya mereka sentiasa di dalam lindungan Allah...
Hurm, I was thinking that, someday, bila dah mampu, teringin sangat-sangat nak bantu rumah-rumah kebajikan dan anak yatim macam ni. How I wish I am a millionaire! Doakan supaya mereka dibantu dan dimurahkan rezeki selalu eh? Thank you! insyaAllah... 

12 di sijangkang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sijangkang - Google Blog Search


Produk BeautyFrenz Kini <b>Di</b> Az-Zain <b>Sijangkang</b> Pula!

Posted: 08 Oct 2012 02:43 PM PDT

Pandangan Hadapan Az-Zain Sijangkang, Telok Panglima Garang, Selangor
Alhamdullillah, produk BeautyFrenz kini telah memasuki pasaran Sijangkang, Telok Panglima Garang, Selangor. Pendekatan Kedai Az-Zain dengan tag 'Produk Halal Pilihan Muslim' yang hanya memilih produk keluaran Muslim untuk menjaga dan memastikan pengguna mendapatkan produk yang tepat pilihan mereka.
42500 Telok Panglima Garang, Selangor
No Tel: 019-6793017 (Rahman)
Antara Produk-produk yang terdapat di kedai Az-Zain ini
Kedai ini yang bersebelahan kedai alat tulis memudahkan anda yang juga ingin mendapatkan sebarang alat tulis dan servis seperti 'binding' dan 'laminate'.
Papantanda bersebelahan jalan utama di Bt. 1, Kg. Sijangkang

12 di sepang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


RonyanuaR: Zulfahmi cipta sejarah, pole position <b>di Sepang</b>

Posted: 19 Oct 2012 11:03 PM PDT

Pelumba motogp negara dari pasukan AirAsia SIC-Ajo dalam kelas moto3 Muhammad Zulfahmi Khairuddin mencipta sejarah sebagai pelumba pertama asia yang mencapai kedudukan pole position pada sesi kelayakan motogp kelas moto3 di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) sebentar tadi.
Dengan kedudukan tersebut bermakna beliau akan  memulakan perlumbaan esok dari grid pertama dengan meninggalkan calon juara tahun ini Sandro Cortese.
Hari ini juga yang merupakan hari kelahiran Zulfahmi yang ke 21, benar-benar membawa tuah kepadanya selain dibantu pengalamannya dilitar sepang dan keadaan jentera yang baik.
Selain Zulfahmi, seorang lagi pelumba negara yang menyertai motogp di sepang pada kali ini adalah seorang pelumba muda yang berpeangkalan di Sepanyol iaitu Hafizh Syahrin Abdullah yang akan beraksi dalam kategory moto 2 atas tiket Wildcard.
P/s : Jom sama-sama menyokong pelumba negara di Sepang esok sekaligus memeriahkan sukan permotoran negara.

Banjir <b>Di Sepang</b>, Aziz Rempit & Wanita UMNO - Darul Ehsan Today

Posted: 06 Nov 2012 06:00 PM PST

Aku berkesempatan mengikuti rombongan kelab putera 1malaysia dan wanita umno membantu mangsa banjir di kawasan dengkil semalam, apa yang aku nampak, kelab putera 1malaysia dan wanita umno mendahului kerajaan negeri dalam menghulurkan bantuan...
Sudah tiga hari mereka berkampung di dewan orang ramai dengkil, namun bantuan dari kerajaan negeri masih belum tiba, kalau ada pun datangnya dari majlis perbandaran sepang dan pejabat daerah sepang, itu pun bukan bantuan makan atau keperluan asas, tapi hanyalah bantuan logistik...
Gandingan kelab putera 1malaysia dan wanita umno memang mantap, kelab putera menyumbangkan keperluan asas seperti tilam, selimut, sabun dan bahan makanan, manakala skuad sayang wanita umno menyediakan masakan makan tengah hari, minum petang dan makan makan malam untuk 1053 mangsa banjir di tiga pusat pemindahan sementara...































12 di kelana jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


1 MALAYSIA: Konsert Bersih 2.0 <b>Di Kelana Jaya</b> Semalam <b>...</b>

Posted: 14 Oct 2012 03:30 AM PDT

Puak PAS dan Lebai PAS tidak berani yang datang ke Kelana Jaya...takut takut kot.Lebai lebai yang pakai kopiah mesti buka punya....Mana boleh datang tempat seperti bergini....dengan hiburan sampai 12 tengah malam.Lihatlah saja sambutan orang ramai terhadap ....pembangkang amatlah mengejutkan sedangkan ini dibawah kerajaan Pakatan Rakyat.Ini akan memberi tamparan hebat.......
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved