ads

Isnin, 3 Februari 2014

12 di semenyih - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di semenyih - Google Blog Search


Parti Sosialis Malaysia <b>Semenyih</b>: Kaunter Aduan dan Penjualan <b>...</b>

Posted: 19 Jan 2014 12:38 AM PST


Hari ini 19/1/2014, ahli-ahli PSM Semenyih bersama Sdr Arul telah turun ke Pasar Pagi Kg Bahru, Semenyih. Kaunter aduan telah dibuka dan juga telah mengambil kesempatan ini untuk menjual Berita Sosialis.

12 di bukit raja - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit raja - Google Blog Search


BLOG SELANGOR: 12 <b>di bukit raja</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Oct 2013 11:26 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG SELANGOR: 12 <b>di bukit raja</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Sep 2013 11:31 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

[Wow] Rusuhan Kumpulan Melayu dan India <b>Di Bukit Raja</b> <b>...</b>

Posted: 13 Jul 2013 07:29 PM PDT

Kes tetak-menetak di antara satu sama lain sehingga banyak laporan polis di buat terutamanya di sekitar Persiaran Bukit Raja, Bandar Baru Klang, Klang, Selangor. Tahun lepas kita dikejutkan dengan kes yang sama di Sungai Petani, Kedah. Nampaknya, kumpulan-kumpulan samseng di antara Melayu dan India sudah berkumpul di Klang untuk menghuru-harakan lagi keadaan.
Kontroversi: Rusuhan Kumpulan Melayu dan India Di Bukit Raja, Klang
Untuk makluman awal kes rusuhan diantara kumpulan lelaki Melayu dan kumpulan lelaki India di Flat Rebana dan Taman Klang Utama, Bukit Raja, Klang.
Terdapat (3) laporan polis yang berkaitan kejadian iaitu:
1. Bukit Raja Rpt 4238/13 (maklumat pertama)
2. Bukit Raja Rpt 4239/13
3. Bukit Raja Rpt 4240/13
4. Bukit Raja Rpt 4238/13
Mangsa yang cedera adalah seperti berikut:-
1. Zon merah(kritikal)-Kamala Gasan,26 tahun
cedera_kepala ditetak s'jata tdk pasti.
2. Zon hijau(pesakit luar)-Nithiaraj a/l Sennasamy 900414085677,no 37 lorong sungai keramat 1 klang utama
Manakala (3) lagi mangsa masih belum diperolehi butir-butir.
Pada 11.07.13 jam lebih kurang 2330hrs, anggota gerakan terima maklumat dari (1) (P) india maklum ada pergaduhan antara kumpulan lelaki melayu dan kumpulan lelaki India di flat rebana, bukit raja, klang.
Siasatan Awal Terdapat Tiga Kejadian Iaitu:
1. Pengadu: Thangarajah a/l Mylyaganam, 34 thn, membuat laporan Bukit Raja Rpt 4139/13. Pada 11/07/13 jam l/k 2300hrs, semasa pengadu dirumahnya nampak anak saudaranya (mangsa) iaitu:
Telah dipukul oleh sekumpulan lelaki melayu seramai l/k 100 org bersenjatakan batang besi, kayu, parang dan pisau. Saspek lelaki melayu tersebut turut membakar (2) buah m/sikal milik mangsa.
2. Pengadu: Muthamimaran a/l manimaran, umur 16 thn membuat laporan bersabit Bukit Raja Rpt 4240/13. Pada 11.07.13 jam lebih kurang 2340hrs, semasa pengadu dan kawannya nama Ganesran a/l sekaran berada di depan Pasaraya Econsave Klang telah diserang oleh sekumpulan lelaki melayu l/kurang 30 org bersenjatakan kayu dan besi. Pengadu dan kawannya telah dipukul oleh saspek dan mendapat kecederaan di kepala.
3. Pengadu: Murugan a/l verappan , umur 55 thn telah membuat laporan bersabit Bukit Raja 4241/13. Pada 11.07.13 jam lebih kurang 2330hrs, semasa pengadu dirumah telah terima maklumat mengenai anaknya bernama Prakash telah dipukul oleh sekumpulan lelaki melayu berjumlah seramai 10 org dan m/sikal miliknya telah dibakar.

Punca Kejadian Pergaduhan Kaum India-Melayu Di Klang
Hasil siasatan awal mendapati punca pergaduhan adalah berkait satu kejadian (1) lelaki melayu telah ditetak di jalan sg keramat 3, taman klang utama. Siasatan dijalankan dibawah Seksyen 324 KK, I.O insp kartini, IP 1500/13, Bukit Raja Rpt 4209/13.
Kejadian susulan iaitu pada 11.07.13 jam lebih kurang 1930hrs, (1) lelaki Melayu kerja berniaga pasar malam telah diugut oleh (1) lelaki India dan saspek lelaki india telah menyepak dan menaburlan makanan peniaga melayu tersebut. (Tiada laporan polis dibuat)
Hasil siasatan awal mendapati punca pergaduhan adalah berkaitan satu kejadian (1) lelaki melayu
Nama: Mohd syukri b.sairun
Umur:24 tahun, kerja di MPK (Majlis Perbandaran Klang) telah ditetak di jalan sg keramat 3, taman klang utama setelah terbabit dengan kemalangan. Mangsa bsama adiknya menaiki m/sikal utk ke masjid, telah dilanggar oleh suspek yg menaiki m/kar tersebut dr belakang. Telah berlaku pertengkaran mulut dan Suspek tlh keluar kenderaan dan tetak mangsa di kedua belah tangan dan kepala. Mangsa dirawat di zon merah HTAR klang dan tdk sedarkan diri. Suspek (1)(L)(I) umur 20an, bdn kurus sederhana tinggi, menaiki sebuah m/kar proton saga iswara warna biru, no.pend. BEG 8868 bersama (3) lagi lelaki india. Bt Raja 42O9/I3 pada I0/7/I3. Siasatan dibawah Seksyen 324 KK. 
slm info:kaum india bramai2 dijangka tlh b'kumpul 1 tmpt skrg utk serang melayu k.u.rakan2 polis m'britahu bhawa mlmni tdpt kunpulan india yg trn bersenjatakan pistol.info tkini,kaum india akn mulakan serangan melalui jln sg.keramat dr jln hj manan kapar trs kluar ke kwsn kilang kosan&econsave k.u.di ingatkan bhawa plu bjaga2 pd sesiapa yg melalui sluruh kwsn k.utama.Sy fwd dr rakan. kepada kwn2 yg berada di KL..
Sepasukan anggota polis dari cawangan MPV, Balai Bukit Raja, Balai Bandar Baru Klang dan cawangan jenayah IPD Klang Utara dan dibantu oleh pasukan D7 IPK Selangor. Telah sampai ditempat kejadian dan berjaya mengawal keadaan.
Terkini Pemantauan Masih Dijalankan Untuk Mengawal Pergaduhan Kaum Dari Merebak
Pihak gerakan telah dimaklumkan supaya mengarahkan MPV dan RCJ supaya membuat rondaan di kawasan yg terlibat.
Terima kasih YDH Dato' / Tuan / Puan. (Sumber: Risikan PDRM)
VIDEO RAKAMAN GANGSTER / SAMSENG INDIA DI KLANG

KES GADUH KAUM MELAYU-INDIA DI KLANG | Gambar Artis Malaysia | Gosip Hangat | Selebriti Sensasi Terkini 

Birthday Party <b>di Bukit Raja</b>, Klang - Hairy Canopy Services

Posted: 05 Oct 2013 11:32 AM PDT

Hairy Canopy Services (SA0008807-U): Birthday Party di Bukit Raja, Klang

Birthday Party di Bukit Raja, Klang

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


Bom DIY : Lelaki ditahan <b>di Ampang</b> ~ BE DA MAN !!!

Posted: 30 Dec 2013 09:26 PM PST

Heboh cerita pasal bom 2-3 hari kebelakangan ni , terbaru seorang lelaki ditahan polis di Ampang kerana bawa bom buatan sendiri . Polis walau bagaimanapun masih menyiasat motif bom itu dihasilkan termasuk tidak menolak kemungkinan sekiranya ia akan digunakan semasa malam sambutan tahun baru . Dari soal siasat suspek mengaku bom itu dihasilkan untuk tujuan membeli dadah . Jadi kita faham lah ada orang yang mengupah lelaki ini untuk hasilkan bom itu . Cantik pula 'timing' , dah dekat 31 Disember ada pula perkara2 macam ni . Aku tak nak lah menuduh sesiapa , tetapi sendiri fikir lah kemungkinan2 yang ada . Walau bagaimanapun , syabas kepada pihak polis kerana berjaya memberkas lelaki berkenaan . Kalau entah lah apa akan jadi . Dari Agenda News ;


"Polis menahan seorang lelaki bersama objek yang disyaki sebutir bom paip buatan sendiri jenis Jerangkap Letupan Rekaan (IED) di Taman Halaman, Ampang semalam.

Objek berupa paip PVC yang diikat bersama sejumlah mercun botol dirampas daripada suspek semasa sedang menunggang motosikal dalam keadaan mencurigakan pada pukul 10.25 pagi.

Menurut sumber, polis masih menyiasat motif bom itu dihasilkan suspek berusia 51 tahun itu, termasuk kemungkinan digunakan untuk tujuan perhimpunan haram di Dataran Merdeka esok.

"Kita masih siasat (tujuan) bom itu dibuat. Berdasarkan maklumat awal, suspek membuat bom itu di sebuah tokong yang menjadi tempat tinggalnya, sejak sebulan lalu," katanya.

Sumber berkata, hasil semakan mendapati suspek mempunyai sembilan rekod jenayah lampau dan satu rekod dikehendaki berkaitan dadah serta bekerja dalam satu sindiket ah long.

"Suspek mengaku membawa bom itu bertujuan untuk membeli dadah. Justeru, kami juga sedang siasat kemungkinan dia menggunakannya sebagai senjata ketika urus niaga dadah atau untuk tujuan menuntut hutang," kata beliau"

12 di bukit lanjan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit lanjan - Google Blog Search


Kereta Breakdown <b>Di</b> Highway Kesas Area <b>Bukit Lanjan</b> - nombor8 <b>...</b>

Posted: 10 Aug 2013 08:26 PM PDT

Cerita lama tapi berlaku dalam tahun ni jugak...

Merasa la stranded tepi jalan, tengah sibuk pulak tu sebab semua orang nak gi kerja.. merasa gak naik tow truck....









12 di puchong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di puchong - Google Blog Search


BANTU GOLONGAN ASNAF (BEKAM <b>DI PUCHONG</b> <b>...</b> - Blogger

Posted: 09 Jan 2014 08:50 AM PST

ASSALAMUALAIKUM WBT...

Bagi mereka yang tinggal di sekitar daerah Puchong jika ingin mendapatkan khidmat rawatan bekam silalah hubungi kakak angkat saya iaitu Puan Hasnah no hp 019-6054686
ALAMAT : F1-2-20 JALAN PERMAI 2/2, TAMAN PUCHONG PERMAI SELANGOR.
(boleh cari lokasi kat google map yer). 
WAKTU PERKHIDMATAN : 9 PAGI - 10 MALAM 
BUKA SETIAP HARI KECUALI HARI RABU TUTUP. KHUSUS UNTUK WANITA SAHAJA.

Buat pengetahuan anda Puan Hasnah ni Ibu Tunggal yang kematian suami dan mempunyai 3 orang anak yang masih bersekolah. Jadi atas dasar kasih sayang sesama insan saya hanya mampu untuk mengajarnya ilmu bekam agar beliau boleh mencari sedikit income hanya dari rumah memandangkan urusan sehariannya menghantar anak pergi dan balik sekolah. Jadi agak mustahil jika bekerja makan gaji untuk keluar ambil anak balik sekolah dan sebagainya. Sekiranya anda ingin membantu, datanglah buat rawatan bekam dengan beliau, mudah-mudahan apa yang anda sumbangkan di atas perkhidmatan yang di berikan dapat juga menampung perbelanjaannya anak beranak. Semoga Allah sahaja yang dapat membalas jasa kalian.
Daripada Abu Hurairah berkata, Telah bersabda Rasulullah : "Orang yang memelihara anak yatim, sama ada anak yatimnya sendiri atau anak yatim orang lain, aku dan dia seperti dua jari ini di dalam syurga. " Perawi hadith iaitu Malik Bin anas mengisyaratkan dengan jari telunjuknya dan jari tengah."
[HR MUSLIM]
BAGI YANG TINGGAL DI KAWASAN BERDEKATAN DENGAN PUCHONG BOLEHLAH BERBEKAM DENGAN PUAN HASNAH YER... SILA HUBUNGI BELIAU UTK TETAPKAN TEMUJANJI...

12 di dengkil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


5 Gambar kemalangan maut <b>di</b> Jalan <b>Dengkil</b>-Kota Warisan petang <b>...</b>

Posted: 27 Nov 2013 05:44 PM PST

http://tengoktvonline.blogspot.com/2013/11/5-gambar-kemalangan-maut-jalan-dengkil-kota-warisan.html


Seorang wanita maut manakala enam lagi cedera parah dalam kemalangan membabitkan tiga buah kenderaan di Kilometer 51.5 Jalan Dengkil-Kota Warisan, di sini semalam.

Dalam nahas kira-kira pukul 1.30 petang itu, mangsa, Nathrah Zulkifli, 38, yang memandu kereta proton Iswara meninggal dunia di tempat kejadian manakala seorang rakan dan dua anaknya cedera parah.

Difahamkan ketika kejadian, Nathrah dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Persada Murni Alam Milenia, Bandar Enstek, Labu, Negeri Sembilan sebelum dirempuh oleh kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Toyota Avanza yang datang dari arah bertentangan.

Pegawai Penyiasat Trafik Ibu Pejabat Polis (IPD) Sepang, Inspektor Farah Hakim Azizan berkata, siasatan awal mendapati Toyota Avanza yang dipandu oleh seorang lelaki bersama dua penumpang lain hilang kawalan dan terbabas ke laluan bersebelahan.


Katanya, selain dirempuh MPV itu kereta mangsa turut dilanggar sebuah teksi yang mengekorinya di belakang.

"Mangsa meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera teruk di kepala manakala kesemua mangsa yang cedera dihantar ke Hospital Putrajaya untuk menerima rawatan," katanya ketika ditemui ditempat kejadian di sini hari ini.

Pemandu teksi tidak mengalami sebarang kecederaan.

Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Polis meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu untuk tampil membantu siasatan dengan menghubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Sepang di talian 03-87724222. -Utusan

12 di padang jawa - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di padang jawa - Google Blog Search


Rumah Sewa <b>di Padang Jawa</b> Shah Alam | Rumah Sewa

Posted: 29 Jan 2014 11:18 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Rumah Sewa di Padang Jawa Shah Alam. Publish date: January 30, 2014 7:18 am. Contact Name: Sharifah Price: RM550 Region: Selangor Location: Padang Jawa Shah Alam Phone: 0107772633. Tags: Padang Jawa Shah Alam. 2 bilik

12 di tanjung sepat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di tanjung sepat - Google Blog Search


JURNAL BERITA – <b>Tanjung Sepat</b> jadi kawasan pelancongan baru <b>...</b>

Posted: 30 Dec 2013 02:54 AM PST

[unable to retrieve full-text content]1- Tanjung Sepat jadi kawasan pelancongan baru di Selangor. 2- Caruman Wanita Selangor bantu sedia cabaran kewangan masa depan. 3- MAPMAS siasat rumah kebajikan guna kanak-kanak kutip derma. 4- RM500,000 ...

12 di morib - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Nadratul Syazwana: Bercuti <b>di</b> Goldcoast <b>Morib</b>

Posted: 02 Feb 2014 10:41 AM PST


Hi Assalamualaikum.
Hehehe. Cerita ni dah lamaaaa, lama dia tu cam sebulan lebih yang lepas :p Yes, time bulan December lagi hahaha. Family Nad pulak jenis kalau nak berjalan takda plan awal-awal pun. Harini plan, esok pagi packing barang then terus gerak so confirm menjadi!
Lebih kurang cam dekat ruangan receptionist camtu. Lama sgt nak tunggu ibu deal apartment dgn kawan dia. So yeah, kami dah tak sabar nak masuk water theme park!
Kitorang cuma menginap untuk satu malam sahaja. So mandi dekat theme park tu pun cuma sekali. Tu pun tak ada amik gambar lgsung sbb hmm tak ada siapa nak jagakan camera lol & takda siapa pun yg nak amikkan gambar *sigh* Petang tu just jalan-jalan tepi pantai usha usha pantai Morib yang dah makin dinaiktaraf ni ^-^

Macam biasalah bila masuk theme park ni kan sepatutnya ada code pakaian dia. Nad pergi bantai pakai tshirt biasa hahaha. So ada satu benda yang Nad tak pass, kira cam tak boleh main la. Satu je, yang lain buat muka innocent je sudah. Confirm boleh punya lah :p


Its a really short & quick update! >.< Welcome to Week 9 in UiTM. 6 weeks to go! Cepatlah habisss. Cant wait untuk habis diploma terus hahaha. Next travel entry should be >> Pulau Pangkor! Tapi bila tah eh nak update? Asyik tertangguh je hehe

12 di sekinchan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sekinchan - Google Blog Search


hot news !!! 20 gro warga asing ditahan <b>di sekinchan</b> - Badut Rakyat

Posted: 14 Dec 2013 04:00 PM PST


Hari ini ditakdirkan Allah memberi Pas memerintah dua penggal,bukan lagi 700 sudah 7000 pusat hiburan di Selangor.Kebenaran isu ini benar apabila ianya diakui oleh Teressa Kok di dalam Sidang Parlimen dengan menyatakan bahawa hasil pendapatan Selangor adalah dari hasil "PERKHIDMATAN dan SERVIS" Di mana Persuruhjaya Pas Sungai Besar dan Ahli Majlis PBT Sabak Bernam,Ustaz Hj. Sallehen Mukhyi ??? Sebelum ini beliaulah pejuang Islam,penegak moral di Selangor. Ketika Zaman Barisan Nasional mengehadkan pusat hiburan setakat 700 buah di bandar-bandar besar,beliau juga yang menghentam Dr Khir Toyo kerana tidak bertegas.
Hari ini ditakdirkan Allah memberi Pas memerintah dua penggal, bukan lagi 700 sudah 7000 pusat hiburan di Selangor.Yang seronoknya dulunya Sabak Bernam tidak pernah mada perkara sebegini,hari ini sudah jadi lumrah berkat kerjasama politik Sallehen Mukhyi dan ADUN Sekinchan Ng Sue Lim.
APA DAH JADI DENGAN PAS ???

PATUT TOLONG RUMAH KAUM MELAYU YANG MENGHADAPI BANJIR !!! 

12 di paya jaras - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di paya jaras - Google Blog Search


Kampung Kemboja <b>Di Paya Jaras</b>, Pahang? - titian perjalanan ini <b>...</b>

Posted: 14 Sep 2013 05:30 AM PDT

Berita di TV ni, dengar tadi. di Kampung Kubu Gajah, Paya Jaras yang digelar sebagai Kampung Kemboja. 
Masyarakat merungut. Saya berpendapat, tidak payah merungut dan minta pihak berkuasa campur tangan. Mereka boleh berniaga di situ kerana mendapat sokongan masyarakat yang menjadi pembeli. Prinsip ekonomi senang, ada permintaan pasti ada penawaran. Jika tidak ada pembeli dan hasil jualan mereka tidak laku, pasti mereka akan pindah ke tempat lain. 
Jadi, pandangan saya, kehadiran mereka disokong oleh masyarakat tempatan juga, mengapa hendak merungut. 

12 di selayang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :- di selayang - Google Blog Search

12 di selayang - Google Blog Search


77 Kereta Musnah, Bengkel Terbakar <b>Di Selayang</b> - MyNewsHub <b>...</b>

Posted: 20 Jan 2014 06:10 PM PST


KUALA LUMPUR – Sebanyak 77 kereta musnah manakala 25 berjaya diselamatkan dalam kebakaran sebuah bengkel di Batu 8, Selayang, dekat sini malam tadi.

Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor Mohamad Sani Harul berkata dalam kejadian pada kira-kira 8 malam yang melibatkan empat unit kedai termasuk bengkel berkenaan, pihaknya menerima panggilan pada 8.08 dan  tiba lima minit kemudian.

"Pihak bomba berjaya mengawal kebakaran kira-kira sejam kemudian. Punca sebenar kejadian dan jumlah kerugian masih disiasat," katanya ketika dihubungi Bernama.

Beliau berkata sebanyak 12 pegawai dan anggota membabitkan dua jentera dari  Balai Bomba Selayang dan Gombak dikejarkan ke lokasi kejadian.

Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. – BERNAMA

77 Kereta Musnah, Bengkel Terbakar Di Selayanghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/IMG-20140120-WA0027-1.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/IMG-20140120-WA0027-1-150x150.jpgMyNewsHub JenayahTerkini

KUALA LUMPUR - Sebanyak 77 kereta musnah manakala 25 berjaya diselamatkan dalam kebakaran sebuah bengkel di Batu 8, Selayang, dekat sini malam tadi. Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor Mohamad Sani Harul berkata dalam kejadian pada kira-kira 8 malam yang melibatkan empat unit kedai termasuk bengkel berkenaan, pihaknya...

KUALA LUMPUR - Sebanyak 77 kereta musnah manakala 25 berjaya diselamatkan dalam kebakaran sebuah bengkel di Batu 8, Selayang, dekat sini malam tadi. Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor Mohamad Sani Harul berkata dalam kejadian pada kira-kira 8 malam yang melibatkan empat unit kedai termasuk bengkel berkenaan, pihaknya menerima panggilan pada 8.08 dan  tiba lima minit kemudian. "Pihak bomba berjaya mengawal kebakaran kira-kira sejam kemudian. Punca sebenar kejadian dan jumlah kerugian masih disiasat," katanya ketika dihubungi Bernama. Beliau berkata sebanyak 12 pegawai dan anggota membabitkan dua jentera dari  Balai Bomba Selayang dan Gombak dikejarkan ke lokasi kejadian. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. - BERNAMA


Bestari Jaya: Seorang pekerja kilang warga Bangladesh berusia 30-an maut manakala tiga lagi cedera parah selepas dibelasah sekumpulan pekerja warga Nepal dalam pergaduhan di sebuah kilang di Ijok, malam tadi.

Dalam kejadian jam 8.15 malam itu, mangsa dikenali sebagai Amin Nur meninggal dunia di sebuah klinik kesihatan berhampiran tempat kejadian dipercayai akibat kecederaan parah selepas dibelasah dengan kayu. 

Menurut sumber, kejadian dipercayai berpunca daripada pertengkaran mulut antara mangsa dan juga pekerja Nepal di kilang sebelum merebak hingga mengakibatkan pergaduhan kumpulan.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kuala Selangor Superintendan Mohd Taib Ahmad ketika dihubungi mengesahkan kejadian dan berkata, sembilan pekerja Nepal ditahan selepas polis menerima laporan kejadian.

"Polis akan menyiasat punca sebenar kejadian dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh.

"Tiga mangsa yang cedera dihantar ke Hospital Sungai Buloh, manakala mayat mangsa dibawa ke Hospital Tanjung Karang untuk dibedah siasat," katanya. -Harian Metro

12 di petaling jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


BEN ASHAARI: Ke Paradigm Mall , <b>Kelana Jaya</b>.

Posted: 31 Jan 2014 03:09 AM PST

Kali petama nak ke shopping di Paradigm Mall , Kelana Jaya. Saja saja berjalan bawak si Qhaliff keluarkan peluh.. Tapi yang berpeluh , aku la.. Dia tak nak turun .. Huhuh… Demam dah ok tapi badan masih penat ..

Kat rumah , aktif .. Masuk dalam kereta , terus lenaaa … Sedap 'dibuai' dek pergerakkan kereta .. Huhuh… Pasang Waze .. Hehehehe .. Rupanya ada jalan dekat nak ke Petaling Jaya tu haaa.. Dari rumah aku , dalam 40 minit je pon !! Aiyookkkk.. biasanya ikut jalan jauhhhh.. huhuhuh….

Photo

Sampai kat sana , dia masih lena.. Terpaksa kejutkan dia .. Tengok la muka dia tu haaa .. Ngantuk sokmooo.. Sian jee…

Photo: Bersama , Qhaliff  dan Beary  di #ParadigmMall selepas saksikan persembahan  sempena CNY .. Ada lg nanti pada 2 Feb! Go checkout. Follow the official Paradigm accounts .. www.facebook.com/paradigmmall, Instagram @paradigmmallmy and #paradigmmallmy berpeluang utk memenangi  The Journey tickets on the 8th February! #BearyJourney #BearySelfie

Disebabkan dia masih sebegitu rupa dan aku sendiri kepenatan akibat dah mula pecah lemak .. Maka , sempat makan je kat SATAY SATAY .. Hehehehehe ..

Order 3 jenis makanan .. Nasi goreng , char kuay teow dan asam laksa ..

Photo: Sapa suka ?

Photo: Atau sapa minat yg ini ?

Sedap ? Ada kawan tanya di Facebook. Hehhehehe … Ikut tekak aku , serius sedap ! Ikut hati , nak je tapau CKT tu .. tapi udah udah laaa .. hehehehe ..

Harga ? Hehehe .. Rasa rasa korang ?

Photo

Lepas makan , terus balik … Qhaliff dok wat hal .. Adehh .. Nangis tu tak la tapi … hurmm.. Di dukung , nak turun. Diturunkan , nak baring pulak atas lantai .. Aihhhhhh …

Tak sempat nak pusing pusing kat situ. Nampak macam best.. Macam macam ada dan tengah SALE lak tu ..hurmmm .. Tapi memikirkan anak .. tolak tepi semua ..

Banyakkan bersabar bila anak tak sihat .. Huhuh….

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved