ads

Jumaat, 22 Mac 2013

12 di teluk datok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di teluk datok - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di semenyih - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di semenyih - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di cheras - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di kuala kubu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala kubu - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di bukit raja - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit raja - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di port klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


Jom Mancing Bersama <b>Di Port Klang</b>: Trip 7/3 Meninjau Sungai

Posted: 18 Mar 2013 09:02 AM PDT

Pada hari ini, saya dan Jemik meninjau sungai berdekatan untuk memancing udang. Sambil memancing udang, umpan Patin juga di lempar bersama. Ketika kami mula menolak sampan ke air, beberapa penduduk dan rakan sekampung ada memberitahu tentang keadaan udang mabuk 2 minggu sebelumnya. Hmmm mabuk lagi, habis lah udang di sungai ni..

Sejak sampan dan enjin ini dibeli, saya masih belum menjejakkan kaki menaikinya. Inilah baru pertama kali bersama Jemik. Eboi dan Acid, sudah puas menaikkan ikan Patin pada musim yang lepas. Ada saya selitkan klip tersebut di sini..

Rupanya enjin 5hp ini kurang sesuai dengan sampan kecil ni. Seorang terpaksa duduk di depan manakala yang mengemudi terpaksa menggunakan paip pvc yang disambung ke pemulas minyak. ini dilakukan bagi mendapatkan kelajuan yang sesuai ketika sampan mendatar di atas air.
 Mata kail dan Berembang yang digunakan untuk menjerat Patin, kali ini gagal..

 Lokasi seperti ini biasanya kawasan udang berehat, tetapi tidak berpenghuni..

 Saiz beginilah yang kami dapat naikkan pada trip kali ini. Yang lebih kecil pun ada, kemungkinan kes udang mabuk sebelum ini telah menjejaskan ekosistem sungai ini.

Walaupun beberapa spot cantik yang kami rasakan dihuni si udang, namun hanya 6 ekor udang yang berjaya dinaikkan. Saiznya juga tidak sebesar seperti dulu. Sepanjang sungai, terdapat juga bot kecil yang lain mengeluh mengenangkan keadaan ini. Di kawasan sungai lurus, kami menaikkan ikan Keli yang bersaiz besar dengan set joran udang kami. Walaupun tiada udang, sekurang-kurangnya terubat lah kecewa dihati. Kami pulang pada jam 6 petang ke pengkalan dan menarik sampan ke atas tebing...

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


mak lampir menyalak <b>di ampang</b> kerana gambar bercumbu aljuburi

Posted: 16 Mar 2013 09:30 PM PDT



SHAH ALAM: Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamarudin hari ini mendakwa penyiaran gambar intim seorang lelaki mirip Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai satu lagi agenda politik terbaru parti lawan.

Beliau berkata pihaknya sudah menjangkakan akan menerima banyak lagi serangan politik berbentuk pendedahan skandal seks Anwar dan beberapa pemimpin Pakatan lain.

"Merepek. Saya tidak tengok tapi saya tahu ini semua sebab hendak dekat pilihan raya macam-macam yang mereka keluarkan lagi.

"Memang kita sudah jangkakan banyak lagi gambar-gambar video. Ini permainan politik. Dulu 'China Doll' sekarang apa lagi. Semua itu karut," katanya kepada Antarapos.

Ditanya adakah beliau sudah melihat kesemua gambar tersebut, Ahli Parlimen Ampang itu memberitahu belum melihatnya lagi.

"Saya tidak tengok lagi tapi saya jangkakan memang tidak ada kebenarannya," katanya.
Blog http://rajagoyang360.blogspot.com baru-baru ini memuatnaik 13 keping gambar aksi intim seorang lelaki mirip Anwar bersama seorang lelaki yang tidak dikenali.

Gambar hitam putih yang dipaparkan itu menunjukkan lelaki mirip Anwar itu memasuki sebuah bilik sehinggalah beberapa aksi mesra termasuk gambar bogelnya.
Dalam pada itu, usaha Antarapos untuk mendapatkan respon daripada pemimpin PKR yang lain tidak membuahkan hasil.

Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul ketika dihubungi berkata beliau tidak dapat mengulas lanjut kerana belum melihat gambar-gambar intim itu.

Sementara usaha menjejaki Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution dan Pengarah Komunikasi PKR, Nik Nazmi Nik Ahmad tidak berhasil.

Anwar sebelum ini dikaitkan dengan dua kes liwat masing-masing membabitkan bekas pemandu peribadinya, Azizan Abu Bakar dan bekas pembantu peribadinya, Saiful Bukhari Azlan.

Bagaimanapun untuk kes membabitkan Azizan, Mahkamah Persekutuan memutuskan membebaskan Anwar setelah beliau membuat rayuan pada 2004.

Manakala pada awal tahun lalu, Anwar dibebaskan daripada dakwaan meliwat Saiful setelah pihak mahkamah menolak beberapa bukti dari pendakwaraya.

Jika mahu sebar artikel ini sila klik "Blog This" setelah itu artikel terus masuk kedalam blog anda,pastikan blog anda sudah 'Log In'


12 di bukit lanjan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit lanjan - Google Blog Search


BERSAMA MAZIDUL: &#39;ISTANA&#39; ACIT

Posted: 16 Mar 2013 11:27 PM PDT

Perhatikan kawasan penempatan di Desa Temuan,  Bukit Lanjan, Petaling Jaya, Selangor. 
Gambar di atas saya rakamkan tatkala berkunjung ke kolam memancing ikan di kawasan agak tersorok itu. 
Terasa pelik, bagaimana kolam memancing beroperasi di bawah kabel elektrik bervoltan tinggi, buat sekian lama.  Kini kolam itu, majoriti dikendalikan oleh pekerja berasal dari Bangladesh terbabit telah dipagar.
"Siapa tinggal di pondok itu?," soal saya kepada pekerja.
Kami memandang ke arah pondok usang di luar kolam memancing diusahakan oleh peniaga Cina.
"Acit, orang Asli, saya tengok dia tinggal di situ, kira-kira empat tahun," balasnya.
Ketika itu saya terlihat kelibat lelaki berambut unik mundar-mandir di pondok sempit itu.
"Farid, tolong dapatkan maklumat sedikit," pinta saya.
Mohd Farid Hamzah, rakan, juga anak anggota polis  dan kini menetap di Kota Damansara. Sikap peramahnya, tentu berguna untuk mencungkil maklumagt sebenar.
"Nama saya, Jamaludin Jantan atau Acit, lahir pada tahun 1960 di sini, Kampung Bukit Lanjan. Emak saya dahulu dapat rumah banglo tetapi selepas dia meninggal dunia, adik saya dan keluarga dia tinggal di rumah itu," kata Acit.
"Mengapa tidak tinggal bersama mereka?," soal Farid.
"Budak ramai, anak adik. Bising. Jadi saya membina pondok ini," balasnya.
Acit, anak kedua daripada empat beradik dan kini tinggal bersama 8 ekor anjing peliharaannya.Semua anjing ditempatkan di ruang bawah pangkin tempat Acit meletakkan selimut dan beberapa barang miliknya.
"Kalau malam, Acit  tidur di mana?," celah saya.
"Kekadang tidur di atas pangkin ini tetapi panas, jadi saya tidur di atas pasir di luar. Sambil berbaring, boleh melihat bulan dan bintang, tenang fikiran," balasnya.
Acit bukan beragama Islam.
"Kalau masuk Islam, ada juga orang datang membantu, bagi duit. Masuk Kristian pun samalah," jelasnya.
Menjelang Pilihan Raya ke-13, Acit meluahkan komennya sambil direkodkan oleh Farid menggunakan perakam audio Sony.
"Kena pilih yang sebelum inilah," ujarnya.
"Barisan Nasional?," tanya Farid.
Pakatan Rakyat, PR  memerintah Selangor, sejak kira-kira 5 tahun lalu. Jika pemimpin Barisan Nasional atau PR ingin mengetahui rasionaliti di sebalik kenyataan itu, molek jika mereka mengunjungi Acit dan bertanya sendiri dengannya.
"Makan apa hari ini?," soal saya.
"Ini, ikan. Ada orang bagi tadi, saya masak. Nasi tidak ada," katanya.
Menurut Acit, sebelum ini dia bekerja di kilang, kini mencari barangan lusuh, sepeti besi terpakai.
"Kalau rajin boleh dapat juga di antara RM20 dan RM30 sehari, kekadang RM6 sahaja. Bolehlah, lagipun  saya masih bujang. Itu di belakang, kebun saya," katanya.
Apapun cerita di sebalik kehidupan Acit, 'istana' dibinanya dipamerkan secara semulajadi kepada masyarakat.
YB ADUN Bukit Lanjan, Elizabeth Wong mungkin tidak pernah ke lokasi itu kerana agak jauh dari jalan utama.
Jika orang YB sudi mendekati Acit, jelaskan sekali, bagaimanakah kolam mamancing ikan dibenarkan beroperasi di bawah kabel bervoltan tinggi itu. Pada masa sama, papan tanda Tenaga Nasional Berhad dipacakkan di lokasi sama hanya menjadi hiasan rumah pekerja warga asing.

12 di tanjung karang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di tanjung karang - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di jeram - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di jeram - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di dengkil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


Pengedar Shaklee <b>di</b> Putrajaya, <b>Dengkil</b> & <b>Bangi</b>

Posted: 25 Feb 2013 07:35 PM PST

Dah bersawang kot blog saya kan....labah2 pon penuh dah ni...hahahaha....lama sangat dah rasa tak update pape kat sini kan...
Tapi hari ni, saya nak share kisah kawan baik saya yang kini dah jadi salah sorang pengedar Shaklee di Putrajaya, Dengkil dan Bangi serta kawasan sekitar....boleh hubungi Suhana, atau nama manja nya Sue...ecehhhh...hehehehe..she really nice person walaupun muka nampak cam gangster & garang...kakkakakaka
Bagi sorang wanita, memang banyak perkara yg bleh jadi isu sensitif kan....contoh bila orang selalu duk mengata, gemuk la, gelap la, selekah la dan apa2 saja yg menyakitkan hati...sebab saya juga pernah melalui semua itu.....uhukkkk...
Tapi disebbakan rasa keterujaan tu, Sue dengan senang hati ingin berkongsi pengalaman dia consume Slimming Set Shaklee....sy pasti ramai yang alami benda yg sama kann.... 
____________________________________________________________________
Assalamualaikum gojes...harini saya nak bukak 1 rahsia.pada mulanya rasa malu nak sharing.yelah, mana x malunya nak cerita kat orang yang saiz pinggang 100cm, bersamaan dengan 1 METER! Huhuhu...sedihnya...
Meh nak cerita dari mula...Saya ni dulu waktu anak dara memang seorang yang sgt aktif. Berpanas kat padang tu x kire mase la. Kurus tapi hitam legam.Hehe.. 
Anak dara yang ganassss... 
tuuuu dia gemuknyaaaa... 
Lepas kawen, kena la jage kulit kannnnnn..Tapi berat badan naik sikit-sikit...Lps bersalin anak pertama pd Disember 2010, berat badan sy mmg susah sgt nk turun. Teringin nk dpt bdn cam nak dara balik, sy pun mkn 1 supplement untuk kurus. Sblm ni mmg sgt popular lah supplement tu. Syoknye sy dpt turunkan berat bdn secara mendadak dlm masa 1-2bln je.. 3bln stop mkn ubat tu, berat bdn naik mendadak dlm masa 2minggu je..tension2...yang paling tension tu anak sy tengok iklan Shin Chan, pastu bile Shin Chan ckp "mama perut ramping....", anak sy sambung TIGA LAPIS! Asben plak gelak2 bila anak cakap camtu. Sy gelak jugak, tp dlm hati TERBAKAR..
Sy pun mintak kebenaran asben tuk consume balik ubat kurus tu tp die x bagi sebab takut side effect macam di war-warkan. Sy pun google2 la tuk cari produk yg selamat, halal dan berkesan..Alhamdulillah sy terbuka hati berjumpa dgn sorang kenalan lama, seorang pengedar Shaklee..sy fikir alang2 nk consume Shaklee, lebih baik sy join ahli. Boleh dpt diskaun n bonus pun ade.. sy dah 1 bukan consume Lecithin, dan Herblax untuk turunkan berat badan. Cinch Tea pulak sy minum bile badan rasa x bertenaga.. ukur lilit pinggang berkurangan 8cm, wlaupun makan nasik n tidak bersenam. 


Produk Shaklee ni tak menyebabkan pengurangan jisim otot cam ubat kurus. Bila jisim otot berkurangan, tu yg berat badan boleh turun n naik mendadak tu.. Lepas ni sy nak tambah lagi, nak consume Cinch Shake n Omegaguard pulak. Rase menyesal pulak tak consume full set Shape Up Programme Shaklee..Nak buat macam mana, dulu ongkosnya enggak cukup.hehe...Okey lah, nantikan testimoni Cinch Shake n Omegaguard sy yang akan datang!
____________________________________________________________

Alhamdulillah, bahagia rasanya bila dapat tolong orang, apatah lagi kawan baik kan...
dapat kesihatan yang baik
makin cantik, gebusss, kurus dan comel
dapat jana side income lagi bersama Shaklee dan yang pasti di bawah SECRET & EXCLUSIVE GRUP saya...
sesiapa yg berminat nak jana pendapatan , boleh hubungi saya..
yuran keahlian cuma RM 65
tak perlu keluarkan ribu riban nak join MLM...
tapi pulangannya, boleh cecah hingga 5 angka...sape nak kasik kan...^___^
Mashitah Binti Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID : 881842 | momslurve@yahoo.com | 019-3121609

PENGEDAR SAH SHAKLEE <b>DI DENGKIL</b> BANTING SEPANG KLIA <b>...</b>

Posted: 06 Mar 2013 04:30 PM PST

Teruja, teruja.. lalala.. haha.. tetiba terngiang-ngiang lagu Ella - Teruja tu.. mana taknya.. saya memang rasa teruja dan best bila baca testimoni customer yang dikongsikan di grup EXCLUSIVE kami.. haa.. grup EXCLUSIVE ni hanya untuk customer-customer UmmiIrfan.Com sahaja tau.. macam-macam kami share disini, tips, testimoni, sharing pengalaman etc etc.. macam-macam lagilah.. ;-)
Anyway, harini as usual nak share dengan u all semua testimoni Pn Nornadia yang mengamalkan Set Lengkap Penyusuan Shaklee.. yang ni saya extract dari grup kami tu..jom baca..
Inilah Set Penyusuan Lengkap Shaklee as recommended by Shaklee Nutritionist.
Set di atas ni sebenarnya boleh diambil sejak anda pregnant lagi dan boleh continue untuk fasa penyusuan, cuma add-on Alfalfa sahaja (sebab ibu hamil takleh amik Alfalfa).
Dan PALING BEST, bulan ni ada OFFER Ostematrix kan, jadinya anda boleh dapatkan set ini bersama-sama Offer Ostematrix tu.. Bestkan..! besttt.. memang teruja.. Nak buat u all lagi teruja, anda yang membeli dengan saya layak join grup EXCLUSIVE kami khusus untuk customer-customer kami sahaja! ;-)
Hubungi saya untuk membuat pesanan anda atau untuk mendapatkan konsultasi based on your budget!  ;-)

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
 
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved