ads

Jumaat, 30 November 2012

12 di port klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


USS George Washington kini Berlabuh <b>di Port Klang</b>.

Posted: 07 Oct 2012 08:36 PM PDT

alt

 

PELABUHAN KLANG 8 Okt. - Kapal induk pesawat udara Amerika Syarikat (AS) USS George Washington melakukan persinggahan sulung di sini hari ini, bertujuan antara lain mempromosikan kerjasama dan hubungan dua hala antara AS dan Malaysia.

Pegawai Pemerintahnya, Kapten Greg Fenton berkata, persinggahan selama lima hari itu akan memberi peluang kepada pelayar untuk memperluaskan kefahaman mereka mengenai persekitaran maritim Malaysia.

"Tujuan utama ialah mendengar bagaimana angkatan tentera Malaysia menjalankan tugas mereka dan bagaimana kami boleh belajar daripada mereka.

"Pelayar kami menawar diri untuk menyertai enam projek komuniti ketika berada di sini bagi melibatkan diri dengan masyarakat setempat," katanya kepada kumpulan pemberita yang dibawa melawat kapal berkenaan, di di Port Klang Cruise Centre, di sini.

Antara projek komuniti berkenaan ialah kerja sukarela di sekolah untuk kanak-kanak pelarian Myanmar dan rumah kanak-kanak Juara-Glad Tidings Home, katanya.

Fenton berkata, anak kapal juga akan bertemu keluarga rakyat Amerika yang berada di sini menerusi program Kuala Lumpur American Sailor Socials (KLASS).

Sementara itu, katanya lebih 500 orang kenamaan Malaysia termasuk pegawai tentera akan dirai dalam satu majlis di atas kapal itu esok.
USS George Washington yang berkhidmat sejak 4 Julai 1992 dengan 5,000 anak kapal dijadual menganjurkan 11 lawatan untuk ahli perniagaan Malaysia dan pegawai tentera.

Kapal itu bersama sayap udaranya Carrier Air Wing 5, menyediakan pasukan siap siaga untuk bertindak yang melindungi dan mempertahankan kepentingan maritim AS dan sekutunya di rantau Asia Pasifik.

 

di negeri selangor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri selangor - Google Blog Search


Kasi tunjuk laa pelabur <b>di Negeri Selangor</b>! - Suara Lensa

Posted: 08 Oct 2012 07:13 AM PDT

 Alahai Pakatan Rakyat...
Cakap di Selangor Pakatan Rakyat 'BERJAYA' tarik ramai pelabur?
Sekarang Noh Omar cabar kasi senaraikan pelabur asing tu.

Adakah syarikat-syarikat atau kilang-kilang ini sudah beroperasi di Selangor hari ini?

"Saya mengambil contoh, ada 129 kilang, hari ini saya difahamkan telah meningkat kilang yang sepatutnya telah beroperasi tetapi sehingga ke hari ini kilang ini tidak boleh beroperasi. Tidak boleh nak mula pun pembinaannya.

Jika mereka dah mula bina tahun lepas, tahun 2014 ini atau dalam masa dua hingga tiga tahun dibina, kilang ini akan memberi peluang pekerjaan baru kepada 12000 orang rakyat Selangor tetapi kilang ini, betul ia nak melabur RM3.8bilion, pelaburan yang hendak dibuat tetapi sampai hari ini kilang ini tidak dapat beroperasi, development order tak boleh bagi sebab air tidak ada," ujarnya dalam interbiu eklusif bersama UMNO-Online baru-baru ini.

Tambahnya, bila air tidak ada, manakala Syabas pula tidak boleh memberi jaminan ada air. Bayangkan, apa akan jadi dengan masa depan negeri Selangor. Bila tidak ada pelaburan baru berlaku kerana air tidak ada, peluang pekerjaan akan tertutup, maka pengangguran akan banyak di negeri Selangor.

"Pelabur asing tak boleh nak masuk, maka pendapatan rakyat negeri Selangor akan menurun. Pengeluaran tinggi, pendapatan menurun, jadi ke mana arah tuju negeri Selangor. Akhirnya negeri Selangor yang maju ini akan lebih teruk dari negeri Kelantan. Itu sebagai contoh.

Tetapi kerajaan negeri ini tak mengaku salah. Mereka menyalahkan Syabas sebaba tidak ada air, kita kata buat loji Langat 2, tetapi mereka kata loji Langat 2 ini tidak perlu buat, kena buat penstrukturan semula," tambahnya.

Ujarnya, loji Langat 2 ini tidak ada kena-menggena dengan isu penstrukturan semula ini. Mengapa nak dikaitkan?

"Loji Langat 2 ini untuk membekalkan air kepada rakyat Selangor. Kalau tidak lama-lama nanti tidak ada air. Macam-macam alasanlah dia bagi, dia kata kalau buat loji Langat ini nanti kroni BN akan dapat projek berbilion membinanya. Kita dah buat pengumuman, tidak ada kroni, terder terbuka. Jadi masuklah," tambahnya lagi. -Petikan blog Sahabat Gunung

12 di batang kali - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di batang kali - Google Blog Search


anwar ibrahim <b>di batang kali</b> - ceramah jelajah <b>...</b> - Pakdoe Allan

Posted: 02 Nov 2012 09:23 AM PDT


P/S: RAKYAT SEMAKIN FAHAM MENGAPA UMNO BEGITU SIBUK INGINKAN KEPADA KUASA....MEREKA TAKUT DIDAKWA DAN USAHA MEREKA UNTUK MENGKAYAKAN KRONI TERBENGKALAI

PAKDOE ALLAN

12 di bukit lanjan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit lanjan - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di dengkil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


Rosmah, BAKTI Lawat Mangsa Banjir <b>Di Dengkil</b>

Posted: 07 Nov 2012 10:27 PM PST

alt

 

DENGKIL 8 Nov - Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor dan ahli-ahli Badan Amal Dan Kebajikan Tenaga Isteri-Isteri (BAKTI) hari ini meluangkan masa melawat mangsa banjir yang di tempatkan di Pusat Penempatan Sementara di sini.

 

Rosmah yang juga merupakan Yang Di Pertua BAKTI meluangkan masa kira-kira 30 minit bersama mangsa banjir dan makan tengah hari bersama mereka.

 

"Selepas mendapat maklumat mengenai kejadian banjir, kami (BAKTI) telah berbincang dan mengambil keputusan untuk datang melawat ke kawasan yang mengalami banjir.

 

"Kami turut mengambil inisiatif untuk menyumbangkan RM 10 ribu kepada setiap negeri yang mengalami banjir iaitu di negeri Selangor, Johor, Melaka dan Perak," katanya ketika berucap di Dewan Orang Ramai, Dengkil yang dijadikan sebagai Pusat Penempatan Sementara bagi mangsa banjir.

 

Menurut Rosmah, dengan sumbangan yang disalurkan ini, dapat meringankan beban mangsa banjir untuk membeli keperluan yang diperlukan oleh mangsa banjir.

 

"Dana ini akan disalurkan melalui Pertubuhan Isteri Wakil-Wakil Rakyat setiap negeri yang terlibat, dan wang tersebut akan digunakan untuk membeli keperluan bagi kegunaan mangsa banjir," katanya.

 

Tambahnya lagi, rakyat tidak perlu risau jika ditimpa musibah kerana pelbagai pihak seperti pertubuhan kebajikan akan turut sama menghulurkan bantuan.

 

"Ini (beri sumbangan dan melawat) sahaja yang mampu kami lakukan. Segala yang terjadi adalah ketentuan Allah SWT. Saya lihat keperluan mangsa banjir mencukupi dan kita perlu bersyukur kerana pelbagai pihak turut sama membantu menghulurkan bantuan bukan sahaja daripada pihak Barisan Nasional (BN) sahaja," ujarnya lagi.

 

Seramai kira-kira 919 mangsa banjir yang ditempatkan di penempatan sementara ini dijangka akan pulang ke rumah masing-masing pada petang ini jika keadaan mengizinkan.

12 di bangi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


Servis Kereta <b>di</b> Perodua Service Centre <b>Bangi</b>

Posted: 02 Nov 2012 10:39 PM PDT

Perodua Service Centre Bangi

Siang tadi dalam pukul 12:00 PM aku pergi servis kereta Alza aku kat Frontline Motor Sdn Bhd, Pusat Servis Perodua di Bangi (Authorized Dealer). Takde buat appointment pun. First time aku pergi servis kereta rasa macam jakun je. Lepas jumpa Service Advisor dia explain serba sikit kos servis serta benda-benda yang diservis, kunci kereta pun berpindah tangan, dan aku pun jadilah penunggu kat waiting room. Bosan giler tengok cerita kartun tak best.

Aku pergi lepak kejap kat luar sambil hirup 'udara tak segar'. Kemudian ada sorang brader datang join lepas tu membebel sebab kereta dia daripada pagi tak siap servis lagi. Bila dia 'hentak' sikit baru la pomen Perodua tu servis kereta dia.

Ruang menunggu servis Perodua Bangi

Beberapa orang sedang tunggu kereta masing-masing yang sedang diservis

Kalau ikutkan hari Selasa nanti baru aku pergi servis kereta aku. Dah buat appointment dengan Perodua Service Centre kat Putrajaya. Tapi bila tengok meter dah cecah 1300 KM jadi risau pulak. Sepatutnya 1000 KM dah pergi buat servis pertama. Kereta baru beli kalau tak jaga betul-betul nanti banyak karenah pulak. So, ikut jela schedule yang disaran oleh Perodua untuk kereta tahan lebih lama. Nanti kena call balik pusat servis Putrajaya minta cancel yang booking hari Selasa tu.

Perodua Bangi

Lama jugak aku tunggu servis kereta siang tadi. Diorang servis kereta-kereta yang buat appointment dulu. Yang walk-in tanpa appointment kena tunggu ikut giliran. Nasib baik petang tu ada cerita hindustan, Amitabh Bachchan jadi hantu. Boleh laa buat hilang boring sambil menunggu kereta siap servis. Tapi tak sempat tengok sampai habis cerita hindustan tu sebab kereta Alza aku dah siap servis. Untuk servis yang pertama ni aku kena bayar RM138.30 + RM55.00 (pasang alarm buzzer) = RM193.30 tunai..

Sejak ada kereta ni, motor RXZ aku macam dianaktirikan je. Kadang-kadang tu ada jugak la aku pergi start panaskan enjin dia takut rosak kalau terbiar lama sangat. Nak jual, sayang pulak. Motor pertama beli bayar cash guna duit kumpul sendiri tuuu…

Update: Tadi pergi sekali lagi ke pusat servis ni komplen pasal alarm buzzer yang tak berbunyi. Diorang dah fix masalah tu. Sekarang bila lock/unlock kereta akan berbunyi. Sebelum ni bisu je. Asyik konfius dah lock ke belom lock.

12 di meru - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di meru - Google Blog Search


halal fest <b>di meru</b> mendapat sambutan baik - khidmat meru

Posted: 13 Nov 2012 02:47 AM PST







Bermula dengan khutbah Jumaat yang dikhutbahkan oleh YB Dr Rani sendiri hinggalah berakhirnya Halal Fest yang diadakan di Masjid As Syariff Pekan Meru memang mendapat sambutan yang menggalakkan walaupun pada hari hujan.
Program Halal Fest yang dianjurkan oleh pihak JAIS dengan kerjasama pihak Masjid Assyariff Meru dan JKKK Kg Meru itu dirasmikan oleh YAB Tan Sri Khalid Ibrahim, MB Selangor.

12 di sungai pelek - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai pelek - Google Blog Search


Tawas: Awal dicemuh, kini dikutuk ramai tidak berdaftar - dialog rakyat

Posted: 25 Nov 2012 09:28 PM PST

SHAH ALAM: Pada peringkat awal, penubuhan Tabung Warisan Anak-anak Selangor (Tawas) dicemuh, namun kini ia dipertikaikan pula kerana ramai yang tidak mendapat manafaatnya.

Isu ini menjadi pertikaian dalam sidang DUN Selangor hari ini apabila di dibangkitkan oleh Adun MCA dari Sungai Pelek, Yap Ed Wah dalam mesyuarat peringkat jawatankuasa di DUN Selangor.

Beliau mempertikaikan kenapa ramai anak-anak yang lahir di Selangor tidak didaftarkan di bawah skim ini.

Ia berdasarkan laporan audit negara yang mendakwa, seramai lebih 300,000 kanak-kanak lahir di Selangor namun hanya kira-kira 18,000 lebih sahaja yang didaftarkan di bawah Tawas.

Melalui skim Tawas di Selangor, setiap kanak-kanak yang lahir di negeri ini akan diberikan wang RM100 oleh kerajaan negeri dan dimasukkan ke dalam satu tabung.

Tabung ini menjanjikan apabila sampai umur 18 tahun, RM1,500 daripadanya akan dikeluarkan dan diberikan kepada kanak-kanak berkenaan.

"Kita minta actuaris yang buat kajian. Bila harijadi ke 18, kanak-kanak ini akan dapat RM1,500," kata Menteri Besar, Tan Sri Khalid Ibrahim ketika menjelaskan tabung ini dalam sidang DUN.

Dalam jawapan itu, Khalid juga meminta Adun Sungai Pelek supaya belajar dari pengalaman Amanah Saham Selangor (ASS) yang dilaksanakan oleh kerajaan BN sebelum ini yang gagal.

"ASS buat perniagaan dengan melabur dalam pasaran saham. Akibatnya, ASS rugi misalnya harga asalnya RM1, hasilnya tinggal 10 - 20 sen sahaja.

"Tawas lain, kita tidak labur tetapi simpan melalui riserve negeri," kata Khalid yang pernah menubuh dan mengurus Amanah Saham Nasional (ASN) sebelum ini.

Khalid mendedahkan, Tawas tidak mendapat kerjasama yang baik dari badan-badan kerajaan Pusat untuk mendaftar seramai mungkin peserta.

"Kita cuba nak bangunkan Selangor, tetapi kerjasama sangat tidak menggalakkan," katanya.

Khalid membuat penyataan ini ekoran kenyataan Adun Sungai Pelek bahawa kerajaan negeri tidak mempunyai mekanisma yang baik untuk mendaftarkan peserta Tawas ini.
Khalid juga menjelaskan, Tawas ditawarkan kepada anak-anak yang lahir di Selangor bukan dipaksakan kerana ada yang tidak mahu berdaftar dengannya.

Exco Kesihatan Selangor, Dr Xevier Jayakumar ketika mencelah mendakwa, berdasarkan pengalaman beliau yang menjaga urusan kesihatan, pihak hospital diberikan arahan agar tidak menyimpan borang-borang Tawas di hospital mereka.

Dakwaan ini dibantah oleh Adun Sungai Pelek dan meminta Exco berkenaan mengemukakan bukti bertulis mengenainya.

12 di sepang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


Roboh Kuil Hindu <b>Di Sepang</b>, Xavier Dituntut Memohon Maaf <b>...</b>

Posted: 29 Nov 2012 06:32 AM PST

Pemuda MIC Selangor mendesak agar Exco Selangor, Xavier Jeyakumar agar memohon maaf kepada seluruh penganut Hindu apabila Exco berkenaan mempertahankan tindakan anggota-anggota penguatkuasa Majlis Perbandaran Sepang (MPS) merobohkan sebuah kuil di dalam kawasan rumah di Sepang, minggu lalu. (BACA DI SINI)

20 November lalu, sepasukan anggota penguatkuasa MPS telah datang dan menceroboh rumah S.Gobi Kumar sebelum memecahkan dan menghancurkan kuil kecil yang terletak di penjuru porch rumah berkenaan.

Membina tempat sembahyang di luar rumah sudah menjadi sebahagian daripada budaya di negara ini, khususnya di kalangan masyarakat berketurunan Cina dan India. Malah Pakatan Rakyat ketika berkempen dalam PRU12, turut berjanji tidak akan sama sekali memusnahkan mana-mana tempat ibadat.

Bagaimanapun, apabila berkuasa, Pakatan Rakyat ternyata tidak berpegang teguh dengan janji yang dibuat. Pemusnahan tidak sahaja dilakukan terhadap bangunan-bangunan rumah ibadat yang terletak di atas tanah kerajaan, bahkan di atas tanah sendiri pun, ia akan mendapat respons yang sangat negatif daripada Pakatan Rakyat.

Agak aneh juga kali ini apabila Khalid Samad, Ahli Parlimen Shah Alam yang cukup prihatin dengan kaum dan agama selain Islam, tidak bersuara. Ahli Parlimen Shah Alam itu yang sebelum ini begitu tegas mempertahankan pemindahan sebuah kuil ke kawasan majoriti orang Islam tahun lepas, kali ini seperti tidak diberitahu tentang masalah yang melanda S.Gobi Kumar di Sepang.

Xavier dalam kenyataannya, mempertahankan tindakan anggota-anggota penguatkuasa MPS itu dengan berkata, kakitangan PBT tersebut tidak melanggar sebarang peraturan. Tindakan Xavier tersebut telah mencetuskan kemarahan Pemuda MIC yang menyifatkan Exco Selangor itu sebagai seorang yang melampau, tidak prihatin dan anti-Hindu.

Pemuda MIC Selangor menerusi kenyataan Setiausahanya, C. Sivaraajh berkata, pada PRU12 lalu, UMNO-BN kalah di Selangor kerana kemarahan kaum Hindu ekoran perobohan dan pemusnahan kuil Hindu di Padang Jawa.

Walaupun sebenarnya, kalau kita 'meronda' dan 'bersiar-siar' di seluruh Selangor, kita akan dapati terlalu banyak kuil Hindu, terutama sekali di sekitar Kelang-Banting, selain dari kuil-kuil Hindu yang besar-besar hasil daripada tolak ansur Kerajaan Negeri terdahulu, Kerajaan Pakatan Rakyat sekarang ini, bersikap sebaliknya.

Disebabkan kuil-kuil sedia ada, sekalipun terletak saling bersebelahan dan digunakan oleh sebahagian sami untuk mengumpulkan keuntungan secara mudah, selain berada di atas tanah kerajaan, terlalu 'besar' dan 'nyata' untuk dimusnahkan, Kerajaan Negeri di bawah Pakatan Rakyat memilih kuil-kuil di dalam rumah pula untuk dimusnahkan.

Pakatan Rakyat barangkali cuba memberi isyarat kepada penganut-penganut Hindu agar tidak bertindak keterlaluan dan berbuat sesuka hati memandangkan sekarang adalah zaman Pakatan Rakyat, bukan lagi zaman UMNO-BN yang boleh bertolak ansur dan bersikap 'tak apalah'.

Justeru, perobohan dan pemusnahan kuil di dalam kawasan rumah di Sepang itu dilakukan agar memberi isyarat kepada masyarakat Hindu di seluruh Selangor bahawa, mereka bukanlah sesiapa kepada Pakatan Rakyat. Masyarakat Hindu perlu menyokong Pakatan Rakyat walau apa pun yang berlaku. Sebabnya, kalau masyarakat Hindu tidak menyokong Pakatan Rakyat, nasib mereka samalah seperti tokong dan kuil di dalam rumah yang dirobohkan oleh penguatkuasa PBT yang sudah tentulah merupakan orang Melayu dan beragama Islam.

Disebabkan itulah Xavier menyatakan bahawa anggota-anggota penguatkuasa tersebut tidak melanggar sebarang undang-undang atau peraturan. Sebabnya, Pakatan Rakyat melihat pertembungan antara masyarakat Hindu yang marah kerana kuil mereka dirobohkan akan dihalakan kepada UMNO memandangkan anggota penguatkuasa itu adalah Melayu-Islam.

Lainlah kalau yang dirobohkan itu adalah GEREJA… kalau GEREJA, sudah tentulah Xavier akan kata, tindakan anggota penguatkuasa tersebut adalah salah!

RonyanuaR: Zulfahmi cipta sejarah, pole position <b>di Sepang</b>

Posted: 19 Oct 2012 11:03 PM PDT

Pelumba motogp negara dari pasukan AirAsia SIC-Ajo dalam kelas moto3 Muhammad Zulfahmi Khairuddin mencipta sejarah sebagai pelumba pertama asia yang mencapai kedudukan pole position pada sesi kelayakan motogp kelas moto3 di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) sebentar tadi.
Dengan kedudukan tersebut bermakna beliau akan  memulakan perlumbaan esok dari grid pertama dengan meninggalkan calon juara tahun ini Sandro Cortese.
Hari ini juga yang merupakan hari kelahiran Zulfahmi yang ke 21, benar-benar membawa tuah kepadanya selain dibantu pengalamannya dilitar sepang dan keadaan jentera yang baik.
Selain Zulfahmi, seorang lagi pelumba negara yang menyertai motogp di sepang pada kali ini adalah seorang pelumba muda yang berpeangkalan di Sepanyol iaitu Hafizh Syahrin Abdullah yang akan beraksi dalam kategory moto 2 atas tiket Wildcard.
P/s : Jom sama-sama menyokong pelumba negara di Sepang esok sekaligus memeriahkan sukan permotoran negara.

12 di kuala langat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala langat - Google Blog Search


IKRAM <b>Kuala Langat</b>: Hikmah disebalik dugaan banjir <b>di</b> Kuala <b>...</b>

Posted: 26 Nov 2012 06:35 AM PST

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
 Akhawat yang dikasihi dan dirahmati Allah...
Segala puji tertentu bagi Allah Rabbul alamin.Selawat dan salam ke atas yang dirindui ar Rasul SAW ,para sahabat serta seluruh pejuang risalah ila yaumil qiyamah..
Ana mewakili Wanita IKRAM Kuala Langat ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan setinggi-tinggi ucapan terima kasih dan jazakumullahu khairan kathira kepada seluruh akhawat dari serata pelusuk daerah di negeri Selangor yang sudi menziarahi serta menyumbang masa, wang ringgit dan tenaga secara langsung atau tidak langsung di RTB Bkt Changgang  sepanjang tiga minggu yang lalu.Kesudian akhawat semua berkongsi tanggungjawab untuk menyantuni mangsa banjir di daerah ini amat kami hargai.
Agenda terakhir hari ini ialah Gotong Royong  Perdana yang mana Wanita IKRAM diberi amanah untuk membersihkan rumah warga emas yang uzur. Ternyata bantuan antunna dapat meringankan bebanan fizikal dan emosi mereka.Alhamdulillah..
Sepanjang mereka berada di pusat pemindahan ini anak-anak dan kaum wanita dihidangkan dengan aktiviti yang berfaedah. Dari riak wajah masing-masing jelas mereka terhibur dan mendapat manfaat di celah-celah kerisauan yang bersarang di hati. Sewaktu Dr Fauziah Hasan (IKRAM Health) berkongsi tips kesihatan, sambutan para ibu di luar jangkaan.Banyak persoalan kesihatan yang dapat dirungkai dalam suasana santai dan ceria namun begitu informatif.
Begitu juga setiap kali aktiviti aulad dijalankan..Anak-anak asyik bertanya.."Bila makcik nak datang lagi..? MasyaAllah..banyaknya ruang dan peluang amal  dakwah yang Allah berikan kepada kita di sebalik dugaan ini. Secara tidak langsung suasana ukhuwwah antara kita yang berlainan daerah juga semakin erat terjalin.
Di sebalik segala yang tersurat dan tersirat, kami juga memohon maaf atas segala kesulitan dan ketidakselesaan..terutamanya menikmati makan tengah hari dengan hidangan mangsa banjir. Sebenarnya itu adalah atas permintaan penduduk sendiri. Mereka berbesar hati andainya kita sudi makan hidangan yang sama dengan mereka. 
Tidak ketinggalan juga terima kasih  kepada Dr Roohaida Othman, Prof Madya Pauziah Arshad, Dr Azizah (CUCMS) yang membantu dari segi penyelarasan  program,Tidak dilupakan  Ukhti Sharifah Mazlina yang sentiasa menemani Ai-fadhil YDP Selangor dan ramai lagi yang tak mampu disebutkan di sini.
Sesungguhnya Hanya Allah jua yang Mampu Membalas jasa baik antum. Semoga Dia terus memberi kekuatan untuk kita beristiqomah sehingga saat dijemput kembali. Amin...
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved