ads

Rabu, 28 September 2011

12 di teluk datok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di teluk datok - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di bukit raja - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit raja - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di cheras - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di salak tinggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di salak tinggi - Google Blog Search


Posted:

[unable to retrieve full-text content]

12 di port klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


Rawatan Bekam Sunnah <b>Di</b> Klang Dan <b>Port Klang</b> | Iklan Percuma <b>...</b>

Posted: 16 Sep 2011 05:07 AM PDT

Description

Asslamu'alaikum & Salam Sejahtera…..

Kami menawarkan rawatan Bekam Sunnah (Darah) & Bekam
Angin secara moden hasil gabungan perubatan islam. "Untuk
lelaki dan wanita."

Bekam ialah proses membuang darah kotor / beku yang
mengandungi asid dan toksin di dalam tubuh. Berbekam juga
boleh menyembuhkan pelbagai jenis penyakit… Insya Allah"

Hadis..
"Semasa aku berjalan pada malam isra' bersama para
malaikat, mereka selalu berkata, "Hai Muhammad, suruhlah
umatmu berbekam."
(HR Sunan Abu Daud, Ibnu Majah, Sahih Jami'us Shaghir) "

Sila buat temu janji terlebih dahulu…layari laman web kami…
Website : http://jomberbekam.blogspot.com
Facebook : Rawatan Bekam Di Klang Dan Port Klang

"Terima Kasih"

Rawatan Bekam Sunnah <b>Di</b> Klang Dan <b>Port Klang</b> | Iklan Percuma <b>...</b>

Posted: 15 Sep 2011 11:08 AM PDT

Publish date: September 16, 2011 2:08 am | Contact Name: Muzhafar | Location: Klang & Port Klang | Phone: 017-2978065

Rawatan Bekam Sunnah Di Klang Dan Port Klang

Asslamu'alaikum & Salam Sejahtera…..

Kami menawarkan rawatan Bekam Sunnah (Darah) & Bekam
Angin secara moden hasil gabungan perubatan islam. "Untuk
lelaki dan wanita."

Bekam ialah proses membuang darah kotor / beku yang
mengandungi asid dan toksin di dalam tubuh. Berbekam juga
boleh menyembuhkan pelbagai jenis penyakit… Insya Allah"

Hadis..
"Semasa aku berjalan pada malam isra' bersama para
malaikat, mereka selalu berkata, "Hai Muhammad, suruhlah
umatmu berbekam."
(HR Sunan Abu Daud, Ibnu Majah, Sahih Jami'us Shaghir) "

Sila buat temu janji terlebih dahulu… layari laman web kami
Website : http://jomberbekam.blogspot.com
Facebook : Rawatan Bekam Di Klang Dan Port Klang

"Terima Kasih"

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

Sponsored Banner

12 di ampang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


Koh Tsu Koon falls off bike – and is left behind! | Stop The Lies

Posted: 28 Sep 2011 01:57 AM PDT

First, we wished to express our surprise that former Penang Chief Minister Koh Tsu Koon can actually ride a bicycle.

But he has proven he can. Wah, so man one! So last week, the wimpy Gerakan leader joined the Najib Tun Razak at the 1Malaysia Charity Ride for Education 2011.

It was simply a 7km route and the riders merely took about 30 minutes to finish what was essentially a fun ride on a Sunday.

But it came as no surprise that our Koh Tsu Koon aka Durian With No Seeds could not finished the race.

He tumbled, claming two bikers tried to overtake him and he fell off his bike. Well, we feel sorry for him but we could not help speculating if he was too clumsy, too slow and just too incompetent.

We hope the PM isn't going to put his trust on Koh to deliver the Penang votes. He gets top prize for sticking his head into every photo opportunity, preferably next to the PM, but winning votes for BN, he cannot lah.

According to our reliable sources, he is also fond of getting lifts from the PM or DPM in their cars or planes, on the pretext he has urgent matters to discuss with the top two.

But essentially he just wants the waiting media and local party officials to see him stepping out of the official car or plane – in the hope he would be seen as important and the chosen one.

But Ah Koon, we all know your petty tricks lah, please stop these thick-skinned and cheap-skate tactics.

Mayat wanita terbakar <b>di Ampang</b> disahkan pelajar kolej swasta <b>...</b>

Posted: 11 Sep 2011 12:53 AM PDT

Posted on September 11, 2011, Sunday

KUALA LUMPUR: Polis kelmarin mengesahkan mayat wanita dengan kesan 80 peratus badannya terbakar yang ditemui empat hari lepas di Ampang adalah seorang pelajar kolej swasta berusia 19 tahun.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, ACP Amiruddin Jamaluddin berkata, pengesahan ini dibuat selepas pengecaman oleh bapa mangsa di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia di sini.

"Dua hari lepas bapa mangsa telah membuat laporan polis di Balai Polis Setapak mengatakan mangsa adalah anaknya yang hilang sejak hari Ahad lepas.

"Laporan dibuat selepas membaca laporan media berhubung kes ini dan maklumat mengenai rantai tangan dan subang, kedua-duanya emas, serta cebisan baju kurung yang dipakai mangsa," katanya kepada pemberita di pejabatnya di sini.

Amiruddin berkata, bapa mangsa mendakwa anaknya seorang pelajar kolej swasta telah keluar dari rumah pada Ahad lepas dengan alasan untuk bertemu rakan.

Bagaimanapun mangsa ditemui mati dengan kesan terbakar pada badannya sehari selepas itu pada hari Isnin.

"Mangsa merupakan seorang pelajar kolej swasta di Selayang dan polis sedang menyoal siasat semua rakan mangsa untuk mendapatkan maklumat lanjut," katanya.

Amiruddin berkata, polis juga sedang menunggu keputusan Jabatan Kimia untuk mengetahui punca dan tarikh sebenar kematian. — Bernama

12 di kuala selangor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala selangor - Google Blog Search


Lima Ribu Sambut PM Najib <b>Di Kuala Selangor</b> Semalam.

Posted: 22 Sep 2011 10:00 PM PDT

Perjumpaan pemimpin bersama rakyat dan jamuan hari raya aidil fitri di tempat letak kereta tasco kuala selangor, kenapa buat di tempat letak kereta? pasal kerajaan negeri tak benarkan bn sewa dewan, nasib baik pihak pengurusan tesco bermurah hati benarkan tempat letak kereta mereka di gunakan.
Di anggarkan lima ribu yang hadir menyambut datuk najib, khemah terlalu besar aku tak boleh cover semua gambar, siapa yang datang semalam boleh sahkan kehadiran tu, memang terlalu ramai.
Keadaan di khemah utama, di kiri kanan khemah utama ini ada dua buah lagi khemah yang sama saiznya ia penuh dengan rakyat yang hadir.

Ketua pembangkang selangor, datuk satim diman.

12 di jeram - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di jeram - Google Blog Search


Penuntut UITM Machang Mati Lemas <b>di</b> Pusat Perkelahan <b>Jeram</b> <b>...</b>

Posted: 28 Sep 2011 05:17 PM PDT

No of View :91

Seorang mahasiswa Universiti Teknologi Mara (UiTM) cawangan Kelantan di Machang lemas ketika berkelah di Pusat Perkelahan Jeram Linang di sini, tengah hari ini.

Dalam kejadian kira-kira 12.30 tengah hari, mangsa, Noor Hasnizawati Othman, 18, berasal dari Taman Puteri Lindungan, Ipoh, meninggal dunia dalam perjalanan ke Hospital Machang (HM).

Rakan mangsa, Nor Aina Abd. Muaz,18, berkata, kejadian berlaku ketika dia dan mangsa serta 11 lagi rakan pergi ke kawasan perkelahan itu dengan menggunakan van universiti berkenaan.

"Ketika sampai, rakan-rakan yang lain duduk di tepi jeram, manakala saya dan mangsa yang juga pelajar tahun satu Diploma Pengurusan Maklumat terus terjun ke dalam jeram untuk mandi. Tiba-tiba kaki kami tidak sampai ke bawah.

"Ketika itu keadaan jadi kelam-kabut kerana kami panik. Saya sempat berpaut pada batu. Noor Hasnizawati menarik baju dan tudung saya, tetapi terus hilang. Saya kemudian dapat naik dan meminta bantuan daripada orang ramai," katanya ketika ditemui di sini, hari ini.

Nor Aina berkata, seorang pengunjung di kawasan itu terjun ke dalam jeram dan terus membawa mangsa naik ke atas.

"Selepas diberikan bantuan pernafasan, Noor Hasnizawati tidak memberi sebarang maklum balas sebelum salah seorang daripada kami membawanya ke hospital.

"Bagaimanapun mangsa disahkan meninggal dunia semasa dalam perjalanan ke sana," katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah, Deputi Supritendan Malik Bedot ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan mengenai kejadian dan mengklasifikasikan kes tersebut sebagai mati mengejut.

"Mayat mangsa telah dibedah siasat dan jenazahnya telah dibawa pulang ke kampungnya oleh keluarganya lewat petang tadi," katanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

from your own site.

12 di bukit lanjan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit lanjan - Google Blog Search


Speedtrap terbaru <b>di</b> bawah Flyover « Irryibrahim&#39;s Blog

Posted: 22 Sep 2011 11:16 PM PDT

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/313405_2014884087769_1113814765_31769043_450263946_n.jpg

PLUS North Bound (ke Utara)
*Under a bridge at about 456km, Sg Buloh junction.
*Under a bridge at about 459km, Bukit Lanjan interchange.
*Under the overhead restaurant at Sg Buloh.
*Under the last bridge before Sg Besi toll at 309.2km.
*Under the bridge at 296.5km, Bangi junction.
*Under the newly constructed bridge at 289.0km, after Nilai North junction.
*Under the bridge at 286.5km, Nilai North junction.

PLUS South Bound (ke Selatan)
*Below signboard at about 454.6km and 455.2km, Sg Buloh layby.
*Under the bridge after Subang junction at 11.3km.
*Under the bridge at 22km, Bukit Lanjan junction.
*Under the bridge before Mint hotel, Sg Besi Toll. 80km/h only!
*Under the bridge at 302.8km, Kajang junction.
*About 1km south of Bangi junction, both south and north bound outer lanes
*At 296.5km and 297km, Bangi junction.
*Under the newly constructed bridge at 289.0km, before Nilai North junction.
*At 285.5km and 285.8km, Nilai North junction.
*On center divider at 251.8km and 253km after Senawang junction.
*After Alor Gajah junction at 213.9km, next to water theme park.
*Behind the right hand crash barrier at 198.4km.

Elite Central Link East/North Bound
*On left hand side at 4.8km after Batu Tiga/Shah Alam exit
*Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
*Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.

Elite Central Link West/South Bound
*Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
*Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.
*After exit from KLIA toll to the airport, below Jalan Pekeliling flyover.90km/h

NKVE East/North Bound
*300m before Jalan Duta toll, 60km/h!
*Behind crash barrier on the left when going towards Jalan Duta toll, at 24.9km, 80km/h!
*Below bridge at Damansara Junction, 17.5km

NKVE West/South Bound
*Behind crash barrier on the left when leaving Jalan Duta toll from KL, at 25.3km and 25.7km, 80km/h!
*From Jln Duta, below the bridge, 23km, 80km/h zone!
*From Jln Duta, at the underpass at Sg Buloh Y-junction, 22km.
*Behind crash barrier at Damansara Junction, 17.7km and 16.8km
*Below railway bridge at 11.2km
*Under the bridge at Shah Alam junction.

Kesas East Bound
*Under the bridge at 44.8km, downhill run after Puchong junction.

Kesas West Bound
*At Sg Besi side of East Bound Toll. Kuala LumpurCity
*Jalan Duta; below the flyover at the Damansara junction, 70km/h zone.

Klang
*Dual carriageway between Klang and Port Klang. Towards Klang direction, at about 13km mile stone. 70km/h only!

East Coast
*Road sign at Karak highway is inadequate especially at Y junction; if you are unfamilar, go slow.
*East bound, downhill run after Raub junction.
*Maran, 60km/h zone.
*Paya Bungor, 70km/h zone.

SPEED TRAPS IN JOHOR

South Bound
*Tangkak junction.
*Under the bridge after Yong Peng

North junction

*at 97.3km.
*Ayer Hitam junction.
*Sedenak junction.

SPEED TRAPS IN PERLIS, KEDAH AND PENANG

North Bound
*Around Ayer Hitam in 60km/h zone.
*Before Perwaja Steel.
*Sg Petani junction.
*Between Seberang Jaya junction and Sg Dua Toll.
*PenangBridge at island end.Speed limit 80km/h.

South Bound
*PenangBridgeisland end. Speed limit 80km/h.
*About 2km before Juru Toll Speed limit 90km/h.

SPEED TRAPS IN PERAK
North Bound
*Under the bridge at 197.1km and 198.8km, afterKamunting Junction.
*Under the bridge at 204.3km, after KamuntingJunction.
*Under the bridge at 208km, before Kamunting Junction.
*Under the bridge at 214.8km, before Kamuntingjunction.
*Ipoh Vista Point at about 263km. Speed limit 80km/h.
*Under the bridge at 271km, Ipoh North Junction.
*Under the bridge at 274.4km, Ipoh South Junction.
*Under the bridge at 286.9km, Simpang Pulai Junction.
*Under the bridge at 296km, Gopeng Junction.
*Under the bridge at 352.6km, after Sungkai Junction.
*Under the bridge at 353km, Sungkai Junction.
*Under the bridge at 373km, Slim River Junction.

South Bound
*Under the bridge at 199km, before Kamunting junction.
*Under the bridge at 241.9km, at Kalau Kangsarjunction.
*Under the sign post at 296.1km, before GopengJunction.
*Under the bridge at 297km, at Gopeng Junction.
*Under the bridge at 300km, after Gopeng junction.
*Under the bridge at 308.6km, after Gopeng junction.
*Under the bridge at 372.6km, at SlimRiverjunction…..

Speed Trap Terbaru <b>di</b> Bawah Flyover | SKYPE CREW™

Posted: 28 Sep 2011 04:32 AM PDT

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

speed trap at flyover

Sebelum nie aku adala dengar yang speed trap akan di pasang kat flyover tapi aku ingat just rumors je... Rupa-rupanya memang betul tapi mujurla kat tempat aku nie takde..ahakss..

Kebanyakan speed trap nie di pasang kat bandar2 besar, di kawasan jalan lurus yang korang suka sangat pecut dan di kawasan yang ade flyover. Mengikut list yang aku dapat nie, ade beberapa negeri yang telahpun dipasang speed trap nie seperti KL, Selangor, Johor, Perlis, Kedah, Penang dan Perak.

Lepas nie korang kena berhati-hatila nampaknya, mana taknya saman skang dah takde diskaun2 dah. Skali kena terus RM300 melayang.

Kejap2, aku ade jugak saman nie..kena kat Bentong masa aku balik daripada outstation kat KL hujung bulan Julai hari tu. Jap aku check…

Aik..apsal dorang naikkan saman aku??? Padahal masa aku check dalam bulan Ogos hari tu, saman aku just RM150 jer. nie dah naik jadi RM200. 50 hengget tu dorang naikkan nie. Nie yang aku rasa nak maki hamun jer POLIS yang buat keje nie..(bukan semua tapi sebilangan).

Tanpa bagi sebarang notis atau apa-apa PENJELASAN, dorang telah naikkan harga saman aku. Kalau nak naikkan sekalipun bagilah penjelasan kenapa saman aku dinaikkan. Siot jer polis yang melakukan perkara itu.

Oklah, korang bacalah senarai tempat speed trap yang telahpun berada di pasaran nie.

Aku nak sejukkan hati yang sedang membara nie… #%*$#%&#*!%

angry_face

KL & SELANGOR

PLUS North Bound (ke Utara)
*Under a bridge at about 456km, Sg Buloh junction.
*Under a bridge at about 459km, Bukit Lanjan interchange.
*Under the overhead restaurant at Sg Buloh.
*Under the last bridge before Sg Besi toll at 309.2km.
*Under the bridge at 296.5km, Bangi junction.
*Under the newly constructed bridge at 289.0km, after Nilai North junction.
*Under the bridge at 286.5km, Nilai North junction.

PLUS South Bound (ke Selatan)
*Below signboard at about 454.6km and 455.2km, Sg Buloh layby.
*Under the bridge after Subang junction at 11.3km.
*Under the bridge at 22km, Bukit Lanjan junction.
*Under the bridge before Mint hotel, Sg Besi Toll. 80km/h only!
*Under the bridge at 302.8km, Kajang junction.
*About 1km south of Bangi junction, both south and north bound outer lanes
*At 296.5km and 297km, Bangi junction.
*Under the newly constructed bridge at 289.0km, before Nilai North junction.
*At 285.5km and 285.8km, Nilai North junction.
*On center divider at 251.8km and 253km after Senawang junction.
*After Alor Gajah junction at 213.9km, next to water theme park.
*Behind the right hand crash barrier at 198.4km.

Elite Central Link East/North Bound
*On left hand side at 4.8km after Batu Tiga/Shah Alam exit
*Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
*Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.

Elite Central Link West/South Bound
*Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
*Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.
*After exit from KLIA toll to the airport, below Jalan Pekeliling flyover.90km/h.

NKVE East/North Bound
*300m before Jalan Duta toll, 60km/h!
*Behind crash barrier on the left when going towards Jalan Duta toll, at 24.9km, 80km/h!
*Below bridge at Damansara Junction, 17.5km

NKVE West/South Bound
*Behind crash barrier on the left when leaving Jalan Duta toll from KL, at 25.3km and 25.7km, 80km/h!
*From Jln Duta, below the bridge, 23km, 80km/h zone!
*From Jln Duta, at the underpass at Sg Buloh Y-junction, 22km.
*Behind crash barrier at Damansara Junction, 17.7km and 16.8km
*Below railway bridge at 11.2km
*Under the bridge at Shah Alam junction.

Kesas East Bound
*Under the bridge at 44.8km, downhill run after Puchong junction.

Kesas West Bound
*At Sg Besi side of East Bound Toll. Kuala LumpurCity
*Jalan Duta; below the flyover at the Damansara junction, 70km/h zone.

Klang
*Dual carriageway between Klang and Port Klang. Towards Klang direction, at about 13km mile stone. 70km/h only!

East Coast
*Road sign at Karak highway is inadequate especially at Y junction; if you are unfamilar, go slow.
*East bound, downhill run after Raub junction.
*Maran, 60km/h zone.
*Paya Bungor, 70km/h zone.

******************************************************************

JOHOR

South Bound
*Tangkak junction.
*Under the bridge after Yong Peng

North junction
*At 97.3km.
*Ayer Hitam junction.
*Sedenak junction.

******************************************************************

PERLIS, KEDAH DAN PENANG

North Bound
*Around Ayer Hitam in 60km/h zone.
*Before Perwaja Steel.
*Sg Petani junction.
*Between Seberang Jaya junction and Sg Dua Toll.
*PenangBridge at island end.Speed limit 80km/h.

South Bound
*PenangBridgeisland end. Speed limit 80km/h.
*About 2km before Juru Toll Speed limit 90km/h.

******************************************************************

PERAK

North Bound
*Under the bridge at 197.1km and 198.8km, afterKamunting Junction.
*Under the bridge at 204.3km, after KamuntingJunction.
*Under the bridge at 208km, before Kamunting Junction.
*Under the bridge at 214.8km, before Kamuntingjunction.
*Ipoh Vista Point at about 263km. Speed limit 80km/h.
*Under the bridge at 271km, Ipoh North Junction.
*Under the bridge at 274.4km, Ipoh South Junction.
*Under the bridge at 286.9km, Simpang Pulai Junction.
*Under the bridge at 296km, Gopeng Junction.
*Under the bridge at 352.6km, after Sungkai Junction.
*Under the bridge at 353km, Sungkai Junction.
*Under the bridge at 373km, Slim River Junction.

South Bound
*Under the bridge at 199km, before Kamunting junction.
*Under the bridge at 241.9km, at Kalau Kangsarjunction.
*Under the sign post at 296.1km, before GopengJunction.
*Under the bridge at 297km, at Gopeng Junction.
*Under the bridge at 300km, after Gopeng junction.
*Under the bridge at 308.6km, after Gopeng junction.
*Under the bridge at 372.6km, at SlimRiverjunction.

Semoga korang bergembira dengan speed trap nie sebab speed trap nie bukan untuk membebankan korang tapi untuk memberi peringatan korang supaya bawak kereta tu perlahan-lahan sket. Jangan main pulun jer bawak kereta tu.

Tapi kalau speed trap tu saman korang kat tempat yang korang tak pernah lalu atau saman korang bawak laju padahal korang bawak 20km/j je (walaupun kete korang kete Merc) kat jalan tu..korang should take action. Jangan bagi muka dorang saman korang. Itu tidak adil!!!

Salam Ukhwah,

12 di dengkil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


Sepaktakraw: Duta (belum rasmi) Bolarotan muncul Naib Johan <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 29 May 2011 09:23 AM PDT

Bro M atau nama sebenarnya Mohd Khaizir muncul naib johan di sebuah kejohanan di Dengkil hari ini. Bersama regu 'keras' nya Bro M berjaya layak ke peringkat akhir. 
Apa yang menarik, beliau bertarung sambil bersarungkan T-Shirt eksklusif Bolarotan.com yang tertulis dibelakangnya TEKONG
Ramai yang ingin beraksi bersama beliau. Bolarotan.com sudah melamar beliau untuk beraksi di Kejohanan KFC Utusan 2011. Nantikan aksi beliau!

12 di bangi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


Kenapa ramai berbuka puasa <b>di Bangi</b>? | shakiddo.com

Posted: 16 Aug 2011 02:48 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Kenapa ramai berbuka puasa di Bangi? Dan juga Kajang. Sebab ramai blogger tinggal di bangi.. atau kat bangi banyak pilihan kedai berbuka puasa? Buffet ramadhan di bangi yang murah menyebabkan ramai yang ...

12 di beranang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di beranang - Google Blog Search


Leher Ditikam , Kepala <b>Di</b> Hentak | Beliafun Blogging 2010 - 2011

Posted: 27 Sep 2011 08:27 PM PDT

SEMENYIH – Seorang lelaki terkejut apabila menemui ibunya mati dalam keadaan tertiarap dengan kesan tikaman di leher dan hentakan di dahi dalam kejadian di Kampung Pasir Baru, Jalan Sungai Lalang di sini semalam.

Mayat S. Danaletchume, 64, ditemui dengan mukanya tersembam di dalam kolam takungan air di dalam bilik air rumahnya. Dia dipercayai dibunuh di antara pukul 10 dan 11 pagi.

Kejadian disedari pukul 12 tengah hari ketika lelaki dikenali sebagai Krishnan, 30-an, pulang ke rumah selepas kerja separuh hari. Pekerja kilang aluminium di Beranang dekat sini itu kemudian hairan apabila mendapati pintu dan pintu pagar rumahnya terbuka.

Isteri Krishnan ketika itu keluar bekerja manakala anaknya ke sekolah.

Menurut Krishnan, dia kemudian mencari ibunya di dalam rumah teres yang mempunyai empat bilik itu sebelum terkejut menemui mayat warga emas itu.

"Kami sekeluarga baru sahaja berkumpul untuk meraikan upacara keagamaan pada Sabtu lalu kerana anak perempuan ahli keluarga kami mencecah usia 13 tahun (baligh) dan hari ini (semalam) kami menerima berita sedih pula," ceritanya.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini

Wanita mati dengan kesan tikaman <b>di</b> leher ditemui dalam kolam <b>...</b>

Posted: 27 Sep 2011 02:34 PM PDT

No of View :124

 Seorang lelaki terkejut apabila menemui ibunya mati dalam keadaan tertiarap dengan kesan tikaman di leher dan hentakan di dahi dalam kejadian di Kampung Pasir Baru, Jalan Sungai Lalang di sini semalam.

Mayat S. Danaletchume, 64, ditemui dengan mukanya tersembam di dalam kolam takungan air di dalam bilik air rumahnya. Dia dipercayai dibunuh di antara pukul 10 dan 11 pagi.

Kejadian disedari pukul 12 tengah hari ketika lelaki dikenali sebagai Krishnan, 30-an, pulang ke rumah selepas kerja separuh hari. Pekerja kilang aluminium di Beranang dekat sini itu kemudian hairan apabila mendapati pintu dan pintu pagar rumahnya terbuka.

Isteri Krishnan ketika itu keluar bekerja manakala anaknya ke sekolah.

Menurut Krishnan, dia kemudian mencari ibunya di dalam rumah teres yang mempunyai empat bilik itu sebelum terkejut menemui mayat warga emas itu.

"Kami sekeluarga baru sahaja berkumpul untuk meraikan upacara keagamaan pada Sabtu lalu kerana anak perempuan ahli keluarga kami mencecah usia 13 tahun (baligh) dan hari ini (semalam) kami menerima berita sedih pula," ceritanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

from your own site.

12 di kapar - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kapar - Google Blog Search


Foto Menarik Sekitar Lawatan TPM Sempena Majlis Penutupan <b>...</b>

Posted: 25 Sep 2011 08:20 PM PDT

Foto Menarik Sekitar Lawatan TPM Sempena Majlis Penutupan Program BNBBC Di Meru!!!

Fuhhhh… macam2 cerita yang GT dapat dari program TPM ini.. panas bro.. Yang penting, rakyat khususnya warga Meru akan dapat sebuah lagi sekolah, iaitu Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Kapar.  

Dan sekolah agama rakyat di kawasan DUN Meru mendapat bantuan RM10 ribu satu sekolah.  

Ilmu untuk anak bangsa, bukankah itu yang terbaik???

Nak yang panasss???  Tungguuuuuuuuuuuuu… selepas ini…

Sori.. 2 hari tak update blog.. GT outstation kat Singapore.. huhuhuhu..

Kredit to: http://gerakantimur.blogspot.com/2011/09/foto-menarik-sekitar-lawatan-tpm.html

12 di paya jaras - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di paya jaras - Google Blog Search


KHIDMAT MERU: HI TEA <b>DI</b> DUN <b>PAYA JARAS</b>

Posted: 05 Jul 2011 05:26 PM PDT


Majlis Hi Tea tersebut selain sebagai majlis suaikenal adalah juga majlis penerangan isu-isu semasa yang berlaku.

Alhamdulilah majlis berjalan dengan lancar dari mula hingga keakhirnya tanpa apa-apa gangguan walaupun dikatakan pada sebelah tengahharinya cuba diganggu oleh pihak-pihak tertentu.

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved