ads

Jumaat, 24 Mei 2013

12 di cheras - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


Makan <b>Di</b> Orchid Bistro, Jusco <b>Cheras</b> Selatan - CikLilyPutih

Posted: 02 May 2013 09:02 PM PDT


Makan luar lagi ermm kali ni ke Jusco Cheras Selatan plak.
Ini adalah one of Mr Big favourite place during weekend untuk pi melepak sebab shopping complex ni tak beso nak jalan. Bila dah penat cuci mata tu barulah teringat nak makan.
So cuba lah makan kat ORCHID BISTRO ni sebab tempat makan lain semuanya penuh dengan orang, walaupun time tu dah pukul 4 petang.
Tempatnya not bad gak, easy acess betul-betul depan pintu Jaya Jucso ni. Open concept so amat sesuai untuk orang-orang cam aku ni melepak kan. Terlupa nak amik gambo menu, alah bukan penting pun kan.
Minum Ice Lemon Tea ye udah. Penghilang dahaga yang menyegarkan
Tengokla apa yang ktorg order
Mak oi banyak tuh. Tapi licin gak wei semuanya. Makan sambil borak-borak tup-tup tengok dalam pinggan dah abis pun. Nasi goreng punye telur tu bentuk LOVE kan, comel plak aku tengok. Mee goreng memang betul-betul maka style, terasa segala perasa-perasa yang digunakan.
Harga not bad gak lah, tak lah mahal mana pun. Rasanya semua sekali tak sampai RM40.00 pun. Ntah mana bil pun aku tak tau
update status pun nak amik gambo ke?
Lain kali nak makan kat sini lagi lah, nampak best plak tengok orang lain punya makanan.

12 di kuala selangor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kuala selangor - Google Blog Search


Cendol Bakar <b>Kuala Selangor</b> Kini <b>Di</b> Dengkil - Cikgu Naman

Posted: 20 May 2013 07:44 PM PDT


Pada Ahad lepas, balik je dari Seminar Buat Duit Dengan Blog, kami sekeluarga menghala ke Dengkil kerana ada urusan. Alang² dah sampai Dengkil, terasa terpanggil-panggil pulak oleh Cendol Bakar Kuala Selangor yang kini ada di Dengkil. Di Pekan Dengkil sudah ada banner Cendol Bakar Kuala Selangor @ Dengkil.



Lokasi Cendol Bakar Kuala Selangor @ Dengkil


Koordinat gps 2.859927 101.692717.

Sampai di situ, ramainya tengah beratur untuk mendapatkan semangkuk atau bermangkuk-mangkuk Cendol Bakar Kuala Selangor yang popular itu.
Yang menariknya, siap ada pandu lalu lagi..hehe. Tapi janganlah menyamakannya dengan McD atau KFC, sebaliknya akan ada seorang pekerja yang akan mengambil order dan menghantar cendol yang siap kepada pembelinya.


Agak janggal dengan cara 'layan diri'. Biasanya kalau layan diri, semuanya kita ambil sendiri pergi bayar je. Kali ni layan diri ni order dan ambil..hehe.


Akhirnya dapat juga cendol bakar yang sedap ini. Saya order 2 jenis cendol dan sepinggan tauhu untuk 2 orang.






Rasanya memang sedap. Ada rasa pahit² seakan-akan kopi mungkin kesan daripada air gulanya yang dibakar. Dengan harga yang murah, ianya sangat berbaloi-baloi untuk buat U-Turn sejauh 3km untuk balik ke Putrajaya.

Cadangan
1. Kebersihan perlu ditingkatkan lagi setaraf dengan kepopularan yang ada.
2. Buat sistem nombor. Ambil order, diberikan nombor. Jadi pelanggan² tak perlulah berpanas beratur panjang. Sistem ini ada dipraktikkan di Gerai Roti Canai di Presint 9 Putrajaya.

12 di port klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


House PK: FUYOH! 60 RIBU ORANG HADIRI MAJLIS PERDANA <b>...</b>

Posted: 20 Apr 2013 05:00 PM PDT

Untuk cerita penuh, KLIK SINI

12 di bukit lanjan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di bukit lanjan - Google Blog Search


BLOG SELANGOR: 12 <b>di bukit lanjan</b> - Google Blog Search

Posted: 05 May 2013 07:20 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG SELANGOR: 12 <b>di bukit lanjan</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Apr 2013 07:26 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG SELANGOR: 12 <b>di bukit lanjan</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jan 2013 07:19 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Jadual program dan jelajah Anwar Ibrahim 12 Jan-3 Feb <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2013 01:13 AM PST

Berikut jadual program dan jelajah yang akan dihadiri Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim bermula 12 Januari sehingga 3 Februari 2013:

Januari:

12.1: Sabtu- Himpunan Kebangkitan Rakyat

13.1: Ahad- Pulau Pinang

19.1: Sabtu- 1) 5 petang: MeetAnwar Kajang anjuran AIC

2) 9 malam: Makan malam di Petaling Jaya Utara bersama Tony Pua

3) 11 malam: Ceramah di Batu Tiga, Shah Alam

20.1: Ahad- 1) 9 malam: Pongga Lembah Pantai

2) 11 malam: Ceramah di Bukit Lanjan

24.1: Khamis- Sambutan Maulidur Rasul di kediaman Anwar

25.1: Jumaat- Johor

27.1: Ahad- Negeri Sembilan

29.1: Selasa- Tapah dan Perak

Februari:

1.2: Jumaat- Makan malam bersama DAP Pulau Pinang dan di Pokok Sena, Kedah

2.2: Sabtu- Terengganu

3.2: Ahad- Melaka

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=42718

SEKOLAH KEBANGSAAN <b>BUKIT LANJAN</b> (ASLI): MAJLIS <b>...</b>

Posted: 28 Apr 2013 06:20 PM PDT

Pada 27 April yang lalu, satu Majlis Perpisahan sempena pertukaran guru besar Pn. Hajah Nur Ma binti Baharom dan Penolong Kanan HEM Pn. Rosnani binti Mohamed Arus telah diadakan di Dewan Mini SK Bukit Lanjan. Turut hadir dalam majlis tersebut adalah Yang Dipertua PIBG En. Norazman Jamalim dan juga barisan AJK PIBG SK Bukit Lanjan. Pn. Hajah Nur Ma telah bertukar ke SK Bandar Sri Damansara 3 dengan menjawat jawatan guru besar juga manakala Pn. Rosnani bertukar ke SK Damansara Damai 1 dengan memegang jawatan PK HEM. Majlis diselubungi dengan rasa sayu memandangkan Pn. Nur Ma telah berkhidmat di SKBL dengan gigih selama hampir 5 tahun. Pn. Rosnani pula tidak jemu-jemu menabur bakti kepada masyarakat beliau iaitu Orang Asli Bukit Lanjan selama hampir 23 tahun lamanya. Mereka berdua telah menaikkan nama SK Bukit Lanjan sehingga dikenali ramai melalui pencapaian akademik dan kemenjadian muirid. Seluruh warga SKBL akan merasa kehilangan mereka berdua dan berharap mereka akan lebih berjaya meneruskan kecemerlangan di tempat baru. Budi dan jasa mereka akan senantiasa dikenang.

Dari Daik pulang ke Daik,
Pagi-pagi menebang pisang.
Budi baik dibalas baik,
Akan sentiasa dikenang orang.







12 di dengkil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


Cendol Bakar Kuala Selangor Kini <b>Di Dengkil</b> | blogr.my

Posted: 20 May 2013 07:49 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Cendol Bakar Kuala Selangor Yang Popular Kini Di Dengkil.

JJCM : Cendol Bakar Kuala Selangor <b>di Dengkil</b> - Mrs Fiza

Posted: 19 May 2013 07:18 PM PDT

Siapa penah dengar pasal cendol bakar kuala Selangor angkat tangan! Hehe. Punya lah teringin giler baby masa blogwalking blog sape ntah.Dia pegi Kuala Selangor masuk drive thru Cendol Bakar untuk beli.Terus kempunan Iols tengok gambar cendol bakar dia..perghhh memang mengkagumkan lah!

Dia punya rasa sampai nak ajak suami pegi Kuala Selangor semata nak makan cendol bakar.rasa je lah macam nak pegi.hahaha

Sungguh tak sangka kini Cendol bakar Kuala Selangor dah dekat ngan iols..Cendol Bakar ni baru je kot buka dekat Dengkil.Dia punya lokasi betul² tepi Jalan Besar Putrajaya ke KLIA. Ni jalan dalam tau bukan highway PLUS tu..wakakaka

Masa weols sampai kete dah penuh kawasan halaman kedai.Sekali tengok ha orang tengah queue nak membeli kemain panjang lagi..kena lah sabar kalo nak makan kan?

yang ni pulak lane untuk drive thru.Sila lah percaya Cendol Bakar Kuala Selangor di dengkil pun ada drive thru. tapi jangan lah kau bajet ada sound speaker ke hape yang macam MCD tu..yang ni orang tu sendiri akan pegi kat kete untuk amik order..lihatlah..macam² jenis cendol bakar. Pilih je ikut tekak.Harga pon lain². tapi kenapa ntah cendol VIP tu murah.Patut lagi mahal khennn?Kitorang beli 2 jenis cendol bakar. Satu cendol Pulut dan satu cendol durian pulut..nomnomnom
cendol pulut untuk daku..Rupa menarik rasa pon sedap! kena dengan tekak iols. Cuma pertama kali kau sedut cendol ni akan terasa kelainan disitu. Mungkin sebab rasa gula merah yang dibakar tu.hehehe

Yang ni pulak cendol pulut durian untuk cikgunaman.Sedap jugak katanya.Tapi kurang sikit pada tekak daku. Mungkin tak reti nak merasai nikmat cendol bila dicampur durian..heheheOrder jugak tauhu goreng RM2 buat jamah.Segan kot nak duduk semata makan cendol je..hehehe tauhu ni biasa² rasa dia.Boleh je buat sendiri kat rumah.HAHAHAHASpotted! perempuan gems tengah nikmati cendol! sedap sangat letteww sampai tak pandang ke lain dah.

Sekali lagi ulang..Kot ada yang nak try kan. Lokasi kedai Cendol Bakar Kuala Selangor di Dengkil ni betul² tepi Jalan Besar Putrajaya ke KLIA tu tau..Biasa orang akan lalu jalan ni kalo nak pergi Bandar Baru Salak Tinggi, KLIA, Nilai..Kedai dia betul² belah kiri jalan lepas traffic light kat dengkil kalo dari arah Putrajaya..

12 di klang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di klang - Google Blog Search


Gambar: BANGLA bernama NAJIB berjaya di tahan <b>di Klang</b> mahu <b>...</b>

Posted: 04 May 2013 07:30 PM PDT

Gambar: BANGLA bernama NAJIB berjaya di tahan di Klang mahu pergi mengundi! [update]

Posted by era pasca Sunday, May 5, 2013

Lokasi dikesan : Batu 3 jalan Kota Raja Kg Jawa 5Mei2013.

Diharapkan "Banglasia" atau warga asing lain di Malaysia tidak layak untuk mengundi pada pagi ini... 

"Bukan Bnaglasia atau warga asing lain yang menentukan halatuju negara untuk 5 tahun selepas ini, tetapi kita semua rakyat Malaysia"
Teka mana sekor Najib Nazak? banyak lagi.. nantikan!
rujuk link siapa lupa : [SINI]


12 di selayang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di selayang - Google Blog Search


Mummy-Loves-You: Tadika & Taska <b>di Selayang</b>

Posted: 05 Mar 2013 08:01 PM PST

aku ni mmg jenis suke fikir bende seploh tahun akan datang.. so since raisha baby lg aku da mule mencari dan menilai bila mase yang sesuai utk die pegi sekolah..
penat gak la goggle bace forum sane sini sampai aku migrain muntah2 hahaa over! tp mmg betul bila baca mcm kat forum aku rase cuak dan risau.. takut tak bokleh bagi yg terbaik utk die..takut tersalah pilih..takut die tak suke..

pada aku tak salah nak survey sekolah utk anak awal2 sbb kite boleh budget & simpan duit sikit.. sekolah skrg ni nak pakai duit bukan sikit woii kadang2 tu lebih dari gaji aku sebulan..


mule2 sekali aku survey SmartReaders.. branch paling dekat ngn ofis aku ade kat Hartamas.. kalau da name Hartamas aku nak tanye harga pun tak berani.. confirm meninggal!
tapi aku tau kat Selayang ade banyak branch..
nk pegi tanye satu2 takde mase so aku email la SmartReaderKids HQ
mase tu raisha belum 2 tahun lagi..dalam satu malaysia ni ade dua je centre yang terima budak umur 3 tahun.. iaitu di Klang dan Selayang! haa cantik sgt la tu kan..
mmg dekat sgt ngn umah aku..
bila aku call die ckp boleh terima raisha tp utk weekend class sahaja 2hours every class fee RM 80 per month.. ok la tak mahal sangat tapi aku rase itu belum campur bende2 lain lagi.. mau makan beribu agaknye.. sepatutnya kene hantar raisha trial class dulu class start 10am hari sabtu .. malas plak rase nak siap2kan die sbb hari sabtu adalah hari untuk aku bergolek2 atas katil smpai tengahari.. hahaa

kebetulan pulak tuan rumah aku sendiri dah bukak branch CIC kat Selayang Pandang... skrg ni Islamic School da jadi trend kan..lagipun mmg CIC ni antara yang terbaik la..
aku survey2 harga hurmmm agak costly sikit.. luar kemampuan eden ni haa..
register RM 580 kalau tak silap.. sampai pukul 12pm RM 250-280 kalau tak silap gak la.. pukul 2pm RM 400 dan sampai fullday sampai pukul 6pm RM550.. aku kalau boleh nak hantar fullday kalau tidak pun atleast sampai pukul dua.. so mmg babai CIC :(

Brainy Bunch pun ade kat Selayang.. tapi bila check website die mahal.. lagi mahal dari CIC
maybe sebab status International kot sbb tu mahal..

survey2 lagi bump la kat website.. The Little Caliphs


yang ni best sikit sebab ade branch baru bukak kat area Selayang Mall.. Taman Paragon.. harga pun ok tp tadika tu tak boleh nak terima raisha sbb raisha kecik lagi baru umur dua tahun..
yang ni mmg KIV la..
ingat tahun depan mmg nak hantar raisha kat situ.. fullday dalam rm370++..
nak tau harga lebih lanjut email sendiri khalifahikhlas@gmail.com untuk branch Selayang Paragon sahaja ye ibu-ibu..

Selayang ni mmg untung merata-rata tadika untuk budak-budak ade.. dekat-dekat plak tu kat umah aku.. KRISTA ade.. in fact PASTI  sebelah umah aku je hahaa ... raisha lari 5 langkah je da sampai! tapi tula aku kalau boleh nak hantar die fullday atau pukul dua.. PASTI sampai pukul 11 pagi je.. lagipun raisha kecik sgt diorg tak boleh terima..

Tadika Kemas pun ade belakang umah aku je.. yang ni lagi la 5-6 tahun baru boleh masuk..
lagipun mase aku survey2 aku pernah terbaca kat blog mane ntah cakap tadika kemas untuk ibubapa yang kurang berkemampuan shj.. yuran murah sbb ade subsidi kerajaan..
bukanlah maksud aku nak merendah2 kan tadika kemas tp kesian la kat mak bapak yang anak die boleh sekolah kat tadika kemas kang aku hantar raisha kang penuh anak2 diorg da tak boleh masuk..
macam BR1M la kalau kau da tau ko tak layak tp kau apply gak.. tup2 ko dapat.. sedangkan ade orang yg lagi susah dari kau apply tak dapat.. kire macam kau da caras orang yang selayaknye dapat la.. tak baik mcm tu menganiaya orang namenye.. eh melalut mane ni hehee

ok tapikan sebenarnye papa raisha nak anak die masuk sekolah cina.. dan anak die pun mmg da start kat sekolah tu.. hahaa penat je aku survey selame ni T_T .. nanti aku cite macam mane raisha boleh masuk sekolah cina tu ok papai!

thank you so much for reading this entry.. have a good day mothers!

12 di sungai panjang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di sungai panjang - Google Blog Search


[n03 <b>sungai panjang</b>] budiman mohd zohdi, pemuda <b>...</b> - Jawa Bernam

Posted: 30 Apr 2013 05:30 AM PDT

CALON N03 DUN Sungai Panjang yang juga merupakan Ketua Pemuda UMNO Sungai Besar. Budiman Mohd Zohdi merupakan anak jati Sungai Limau, Sungai Besar. Siapa yang tidak kenal dengan tokoh pemimpin belia ini yang juga Pengerusi Majlis Belia Daerah Sabak Bernam. 
Pemegang Ijazah Sarjana (Master) dalam bidang komunikasi dari Universiti Kebangsaan Malaysia ini merupakan anak muda tempatan harapan rakyat di DUN Sungai Panjang. Pemuda gagah berani yang lantang bersuara disegenap medium. Seorang pemimpin belia yang akitf memberikan motivasi dan penguat semangat kepada anak muda yang lain demi untuk mengekalkan keharmonian negara yang sedia ada.
Budiman Mohd Zohdi atau lebih selesa dengan panggilan Budi amat disenangi oleh penduduk setempat yang memerlukan semangat orang muda untuk mengubah kerajaan negeri Selangor kembali kepada Barisan Nasional. Antara jawatan dan pencapaian sepanjang terlibat dengan politik adalah, Pengerusi Majlis Belia Selangor Daerah Sabak Bernam dan Ketua Pemuda UMNO Bahagian Sungai Besar. Naib Presiden MAYC Kebangsaan. Aktivis Mahasiswa Pertengahan 90'an. Telah menulis 3 buah buku: Pengucapan Awam, Taman Rohani dan Mesyuarat itu Mudah. Menulis rencana berkaitan isu belia di akhbar-akhbar utama. Penerima anugerah Belia Negara peringkat Negeri Selangor kategori kepimpinan dan mengasaskan Program Komuniti Belia Jom Berubah - program pembangunan diri secara percuma.
Penampilan beliau dalam PRU13 kali ini umpama memberi harapan baru kepada rakyat Selangor khususnya di DUN Sungai Panjang yang memerlukan tenaga segar dari orang muda. Pernah juga menjadi wakil negeri Selangor bagi membawa hasrat rakyat di Perhimpunan Agung UMNO 2012. Calon yang dinanti-nantikan bagi mewakili semangat anak muda diperingkat nasional. Pencabarnya di DUN Sungai Panjang adalah calon dari PAS yang sudah 2 kali berturut-turut kalah kepada calon Barisan Nasional sebelum ini.
Calon yang bakal meremajakan UMNO. Pemuda Harapan Bangsa. Inilah Calon Barisan Nasional.

12 di meru - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di meru - Google Blog Search


PRU 13 - Gelombang Biru Merisaukan Pesuruhjaya <b>...</b> - gerakan timur

Posted: 20 Apr 2013 06:30 AM PDT


GT baru terima sms dari kenalan di N42 Meru. 
Katanya, seluruh jentera Gelombang Biru Meru sudah bersiapsedia untuk turun ke medan tempur untuk memastikan BN merampas kembali DUN Meru dari PAS. 
Lebih meyakinkan, tiada sebarang sabotaj atau boycott dari kalangan jentera, yang sudah sepakat "party comes first". Bukan itu sahaja, calon yang dipilih juga bersendikan "denyut nadi rakyat", iaitu anak tempatan. 
Calon BN untuk DUN Meru ialah Tn Hj Sukaiman Ahmad, Bendahari UMNO Bahagian Kapar, yang juga bekas Pengurus Besar Bank Simpanan Nasional. Beliau juga berjawatan sebagai Timbalan Penyelaras Persekutuan DUN Meru yang kerap turun ke kawasan untuk berkhidmat kepada rakyat. 
Kenalan GT memberitahu, sepanjang 5 tahun Dr. Rani memegang jawatan sebagai wakil rakyat, tiada kesan signifikant terutamanya dari segi pembangunan. 
Masalah sampah, longkang tersumbat, banjir kilat dan jalan rosak gagal ditangani dengan baik oleh Pesuruhjaya PAS Selangor itu. Sambil berseloroh, kenalan GT memberitahu apa yang boleh warga Meru banggakan berwakilrakyatkan Dr. Rani ialah pemasangan kain rentang, dan juga signboard PAS dan kerajaan negeri yang tumbuh bak cendawan selepas hujan. 
Malah, ada suara-suara nakal yang memberitahu, Dr. Rani bukanlah YB Meru, tetapi yang YB Luar Negeri, berikutan kecenderungannya untuk ke luar negeri. Akibatnya, warga Meru terbiar.  
So, selamat berjuang, rakan-rakan di Meru. Doa GT mengiringi anda.... Allahuakbar!!!

12 di shah alam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


Nadira Ismail: Mee Kari Ketam yang sedap <b>di Shah Alam</b> !

Posted: 20 May 2013 09:08 AM PDT

Ok ! Entry makanan lagi yer.. saje je nak bagi korang semua meleleh air liur....
 ( Ijoy kalau ko terbaca nie, memang sengaja aku nak bagi ko meleleh air liur yer) :)
Orait last weekend, Nad and hubby dah mencuba Mee ketam yang sedap kat shah alam yer... 
nie semua berpunca dari kawan aku la, si remy nie... dok post gi makan mee kari ketam ngan bini dia kat kelantan dalam group whatsapp...
nie bukti evidence kuang ajaq dia, menyebabkan aku within 48 hours
 mengagau cari kedai mee kari ketam
Apa lagi terliur sudah.. hehe, dengan sepantas kilat lepas Shoot Drama Mandarin (Assignment yer) aku mengajak En Aznoor pergi la mencari Mee kari Ketam kat sekitar shah alam, aku sure memang ada kedai jual makanan nie kat shah alam kan, so google punya google akhirnya jumpa gak, dekat je ngan umah, Mee Kari Ketam KL kat Seksyen 7 Shah Alam. Location yang lebih specific adalah belakang Unisel yer!! ok let picture talk about this mee kari ketam nie k..


ok nie location kedai mee ketam tu..

dalam kedai tu yer.. ramai tu orang makan kat sini..


wallaaaa..... slurrrppppppppppppp
macam boleh nampak kan ketam tu cakap makan la saya!
close up lagi yer... tangan si ketam yang sangat sedapppppp.
(memang saja je besarkan gambar, bagi felling tu lebih sikit) huhu
owh ari tu nad order mee kari ketam nie.. :p
then for drink order pulak lai chi kang sejuk!!! slurppp..(sambil telan air liur)
then for desert plak... jelly kelapa yang super duper sejuk n manis...  wahhhhh
memang combination terbaik..!! nyumm..nyummm.. nom..nom..nom.
(sori lupa nak amik gmbr lai che kang n jeli kelapa(@_@)
memang terrrrrrrrsangat sedap!!!, harga pun ok gak r.. tak la mahal melampau..
still mampu lagi la nak makan, tengok ramai gak student uitm makan kat sini...
selain de mee kari ketam, dorang pun de mee kari udang galah..
udang galah dia besar sangat.. sangat yer!!
tapi ktorng tak makan udang galah.. nak repeat next time..
pada sesiapa yang dah terliur nak makan mee kari ketam yang super duper delicious nie..!!
location kedai nyer seperti di bawah k..
Mee kari ketam --------------------------- RM4
Mee hon sup ketam -----------------------RM4
        + Ketam kecil ---------RM3
        + Ketam biasa --------RM4
        + Ketam besar --------RM5
   + Ketam XL, XXL, Nipah --------RM6/7/8/9 nipah 100g = rm6.50
Mee Kari Udang Galah --------------------- *udang 100g rm9 
Nasi putih + Kari ketam/Sup ketam ------RM6
Nasi putih + Kari Udang Galah ---------- *udang 100g rm9

so to all food lover... memang berbaloi  yer
owh masih tak terliur lagi?
korang boleh tengok you tube kat bawah nie, which one of the youtubers buat review on the mee kari ketam kat shah alam tu!!! enjoy
ok.. enjoy n cepat2 try mee kari ketam nie...
owh nad nak repeat lagi la any time diz week..
kali nie nak makan udang galah plak..
Kedai mee ketam nie pun de Blog taw.. klik sini
p/s- more entry lagi lepas nie... korang boleh tolong nad tak? tolong pilih which entry nad kena buat! 
 entry makanan ker? entry collagen ker? entry produk muka ker? or entry events yang nad join lately nie? cepat2 bagitaw.. nad tak taw nak tulis yang mana satu nie...!!! 
nyte!!! :) thanks for reading this entry

12 di kelana jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


Tukar Tiub: BERTEMU <b>DI KELANA JAYA</b> MALAM ESOK

Posted: 07 May 2013 08:07 AM PDT


malam esok jam 8:30 malam


--------
 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved