ads

Sabtu, 17 September 2011

12 di subang jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di subang jaya - Google Blog Search


Berbuka Puasa <b>Di</b> Empire Hotel, <b>Subang Jaya</b> | Cinta Hatiku <b>...</b>

Posted: 18 Aug 2011 06:15 PM PDT

Salam ramadan semua,

Alhamdulillah murah rezeki semalam, mana tidaknya dalam keadaan jem teruk di federal highway pon sempat lagi sampai dekat Empire hotel, Subang Jaya semalam. Kata orang tu.. bab makan free ni bukan selalu dapat so seboleh-bolehnya nak pegi juga berbuka buasa dekat hotel.. hehehe.

Jemputan berbuka puasa semalam atas jemputan bos kepada wife.. so bila wife kena jemput kira jamak sekalilah jemput aku.. hahaha..

Oklah cerita banyak tak mau.. jom layan gambar sepanjang berbuka puasa semalam.

empire hotel 3

empire hotel 6

 empire hotel 7

 empire hotel 8

 empire hotel 9

 empire hotel 10

 empire hotel 11

 empire hotel 12

 empire hotel 13

 empire hotel 16

 empire hotel 17

 empire hotel 18

empire hotel 19

Terima kasih diucapkan kepada yang sudi menjemput kami berbuka puasa di Empire Hotel Semalam.. andai kata ada lagi jemputan jangan segan-segan dan malu-malu jemput kami lagi.. hehehe.

Esok berbuka puasa bersama keluarga mertua di Penang.. kita tengok esok menu apa yang ibu mertuaku nak masak.. :-)

Nota kaki : sebenarnya banyak lagi makanan yang aku tak ambil .. kalau nak ambil semua.. bila masa aku nak makankan.. hehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved