ads

Khamis, 9 Februari 2012

12 di jeram - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di jeram - Google Blog Search


SURIA AMANDA: Dania Menggedik Santai <b>Di Jeram</b>

Posted: 08 Feb 2012 10:43 PM PST

Menghabiskan masa kat kampung ari tuh..sempat mandi jeram..air dah x banyak macam dulu sebab jarang hujan...actually jeram ni ada 3 peringkat..kami pergi yang bawah sebab malas nak mendaki naik ke bahagian atas yang mana agak deras airnya...disamping tuh masih takut2 lagi sebab kes tahun lepas kat Ulu Bendul tuh kan...x mustahil mana2 jeram pun akan berlaku mcm tuh..tapi mintak dijauhkan la ....
korang tengok jer la gambar dania tuh..gambar aku x banyak sebab mcm malas plak nak bergambar...





cantik kan kawasan jeram ni...aku kalau rasa tertekan akan lepak la kat sini..tgok keindahan alam..
rasa mcm sejuk dan aman damai jer...ni kalau bawak si kembar best ni..
confirm x nak kelaur dari air..tp tu la..diorang kecik lagi kan...
budak2 kecik x di galakkan bawak masuk hutan kan?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved