ads

Rabu, 8 Ogos 2012

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


meninggalkan anak dan memerah otak <b>di morib</b>

Posted: 17 Jul 2012 01:46 AM PDT

cerita lama ni.tapi baru nak cerita.
21-23 June 2012 lepas, kena pegi bengkel course develepment dan terpaksa lah tinggalkan anak 3hari 2malam.ini first time nak tinggalkan dia.
tengah hari 21June tu,boleh balik rumah kejap tgk anak kat rumah bs.yang sedihnya,dia xnak pegi balik kat bs dia.dia ingat ibu nak bawak dia sekali.uwaaaa.ibu tahaaaan je takot berderai depan mak dia.
bs aku ni fussy sikit sbb sabtu dia mmg xjaga.aku dah rungsing ni.hubby keje pulak sabtu half day.last2 aku hembus2 sikit,then bs airis setuju nak jaga.

airis bila dengan ayah,well-behaved sangat.siap muah2 ibu dalam phone.

berdebar takut malam2 cari ibu bila nak tido.tapi salah jangkaan ibu.dia tido dengan bestnya dgn ayah dia.just ayah dia kata,xmelekap mcm dia tido ngan aku.ngan ayah dia tido jauh2.hahahahahah

oh,tujuan sebenar nak tempek pics impiana morib hotel.sweet hotel ni.bersih and tenang.












kesimpulannya tak nak tinggal anak dah.rindu amat.huhuhu.lepas jumpa tu,beseri2 muka dia.ibu lagi lah.hihi

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved